WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też ucieklam po 12 z podwórka.
Za ciepło raz a dwa mały coś zaczął płakać.
Miałam jechać w gości nie jadę nigdzie.
Córka robi szopki mały marudzi od rana mam dosyć więc odwołałam spotkanie.
Zrobiłam obiad a teraz siedzę i chyba kawę sobie zrobię.
Głowa mnie boli (jutro burze u nas) i spanie mnie bierze.
Jutro jadę zawieść tzn oddac do ojczyma ubranka co pożyczyłem dla Roberta.
Także mamy wycieczkę po obiedzie:-)
Bisacz super ze dostaniesz bez problemu.
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dojechaliśmy
Musieliśmy robić przerwy bo młody rozpacza.
Godzinę sie pobawił, potem zaczął płakać. Myślałam ze cycem uspokoje ale gdzie tam. Zjadł za to mus jabłko banan truskawka. Aż M pochwalił ze miałam w torebce z łyżeczka
Trochę smutno ze cycem wzgardził na rzecz jakiegoś musu
Potem chwila ciszy i awantura. Wiec zatrzymaliśmy sie na parkingu i poszlismyna spacer. Nie usnal.
Zasnął oczywiście 15 minut od domu.
W sumie myślałam ze będzie gorzej jak będzie płakał i niespal.
Teraz śpi na drzemce, a my szykujemy grilla
Kamcia, Piotrek nie śpi, ale jest grzeczny? Nie płacze?
Lrf, nugetsy są pycha! O takie dobre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf jesteśmy tak blisko siebie no my w Tarnobrzegu to jakieś 15 km od Sandomierza
Bisacz współczuję oby szybko zeszło nie wiem może wapno ? Nie wiem czy dzieciom można
I nas noc do dupy znowu cherlal dostał drugi zastrzyk
Dziś imieniny mojej mamy właśnie zezarlam placka
Miałam wieczor mieć wychodbe ale nie pójdę bo Szymek kaszle od 23 to się nie opłaca ale planuje iść na basen
-
nick nieaktualnyNie da skończyć pisać.
Ulf nie jest źle choć męczące jechać wysiada jechać i tak wkoło.
Dobrze ze jesteście na miejscu.
Zazdraszczam grilla:-)
Lrf hihi no proszę aż dwie?
Mój był bez czapki ale jak zawialo to przez chwilę miał.
Potem znowu sciaglam.
Jejku jak mi się chce spać nawet kawa mi nie pomogła. -
nick nieaktualny
-
ulfenstein
na krótkich trasach nie spi i daje łatwo sie zabawić (tate ma obok)
dalsza trasa to już była dawno-do Kołobrzegu; Piotruś przespał swoje standardowe 30 minut, nie robiliśmy przerwy. Jedynie juz w miescie Kolobrzeg zaczał plakać-było mu za goraco
teraz tez mamy inny fotelik
poki nie ma męza, zamontowalismy go z przodu przodem-jaką on ma frajde, ale fakt-jechał tylko chwilkę, sama raczej bym nie ryzykowała np do Kolobrzegu...
czyli ogólnie nie spi ale i nie płacze, tata tez dobrze się spisuje jako zabawiakajednak chyba najwiecej pilnuje żeby dobrze był ubrany
-
za Piotrkiem ludzie sie zatrzymują
on wszystkim sprzedaje usmiechy, jak głupi
ludzie aż mówia np "jaki pozytywny mały czlowiek", albo " aż lepszy dzień sie staje po takim usmiechu "
dzis jednak zdradliwa pogoda, starsze dzieci biegaja w koszulkach na krótki rekaw, a nawet w krótkich spodenkach (pisze o takich 3 latka wzwyż) , Piotrkowi mogło być za ciepło i długo zasypiał, ale miał body dł rekaw i cienka bluza... -
Skali89 wrote:Ulf jesteśmy tak blisko siebie no my w Tarnobrzegu to jakieś 15 km od Sandomierza
Bisacz współczuję oby szybko zeszło nie wiem może wapno ? Nie wiem czy dzieciom można
I nas noc do dupy znowu cherlal dostał drugi zastrzyk
Dziś imieniny mojej mamy właśnie zezarlam placka
Miałam wieczor mieć wychodbe ale nie pójdę bo Szymek kaszle od 23 to się nie opłaca ale planuje iść na basenAJrin lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:za Piotrkiem ludzie sie zatrzymują
on wszystkim sprzedaje usmiechy, jak głupi
ludzie aż mówia np "jaki pozytywny mały czlowiek", albo " aż lepszy dzień sie staje po takim usmiechu "
dzis jednak zdradliwa pogoda, starsze dzieci biegaja w koszulkach na krótki rekaw, a nawet w krótkich spodenkach (pisze o takich 3 latka wzwyż) , Piotrkowi mogło być za ciepło i długo zasypiał, ale miał body dł rekaw i cienka bluza...
U nas niby ciepło, ale wiaterek jest. Kuzyni Kosia (3,5 i 2 lata) biegają w długich spodniach, koszulkach i cienkich bluzkach z długim.
Ja tez mu dołożyłam na bodziaka bluzkę z długim. I czapa z daszkiem dla dodania urokukamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia, wszystkiego najlepszego, dużo miłości i oczywiście wymarzonej Małgosi z okazji rocznicy ślubu
U nas dzisiaj też cieplutko, ponad 20 stopni, dużo dzieci na rowerach i w wózkach na spacerach, my oczywiście też wyszliśmy ale Antoś spał tylko 35 min a później się rozglądał i podnosił główkę z gondoli więc mu podwyższyliśmy żeby lepiej widział. Chyba niedługo będziemy musieli przesiąść się na spacerówkę jak dalej będzie taki ciekawy świata. Popołudniowa drzemka też tylko 35 min zamiast godziny więc chyba wieczorem szybko padnie tak jak wczorajkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:Skali uczulenie na cielęcinę najprawdopodobniej
Jeśli Leon ma skaze białkowa to nie dawaj cielecinyzawiera dużo białka mleka - dlatego to mięso jest takie białe
I uważaj też na wolowinebisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️