WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali, agatia
Biedactwaleczcie dzieci szybciutko i oby choroby juz wam odpuscily.
Kamcia
Piekny wozek, a wkladzik? No, no! Jaki przystojniak
Angela
Mam nadzieje, ze szybko pojmiekupilam dzis w rossku za jakies 27zl lovi. Gdzie ty taki tani dorwalas?
Ajrin
Kto powiedzial, ze dziewczyny nie jaraja sie technologiajaraja, szczegolnie jak dotyczy wozkow hihi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali dużo dużo zdrówka dla was!
Leon tez kaszle, może trochę mniej ale jednak.
Całą buźkę ma czerwoną i w krostkach, do tego uszki i główka też wysypana. Najgorzej po kąpaniu się drapie, mam nadzieję, że powoli zacznie schodzić. W poniedziałek umówiłam nas prywatnie do lekarza i zobaczymy co powie.
Kamcia super furka, ja też się rozglądam za spacerówką. Musze kupić jakąś zwykłą parasolkę tylko na wypady z domu autem. Na podwórko mamy od wózka głębokiego.
Ajrin szalejesz
Agatia zdrówka dla Twojej dwójeczki !
Muszę obczaić ten kubek 360.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Angela
Mam nadzieje, ze szybko pojmiekupilam dzis w rossku za jakies 27zl lovi. Gdzie ty taki tani dorwalas?
Na emag.pl z darmowa dostawa byl miętowy kolor idealny. Młoda kocha kubek bo może z nim spać haha a z bidonem kiepsko.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaka ciekawostka jakby ktoś chciał kupować kubek 360
One maja oznaczenia wiekowe ale one się niczym nie różnia. Ok różnią się pojemnością
Więc czy to 9+ czy 14+ to nie ma znaczenia. Więc warto patrzeć na cenę i nie kupować najwiekszego bo picie w nim niestety szybko kiśnie nawet woda robi się bleee.
bisacz lubi tę wiadomość
-
Kamcia, super Piotruś się prezentuje w nowym wózku
Skali, dużo zdrówka dla Szymonka.
Ulfe, pierwsza noc zasypiania była najgorsza, mąż wtedy wychodził i wchodził do pokoju po kilku minutach ale Antoś biedny płakał, nie chciał się uspokoić ani zasnąć, dopiero jak z nim został, mówił do niego i kołysał w łóżeczku to usnął. Kolejne dni już ja usypiałam i jest zdecydowanie lepiej, najpierw zasypiał prawie godzinę, później 20 min, 15 min a dzisiaj tylko 3 min, więc jest postęp
kamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny mały zasnął modłę się o dobrą noc. Cieszę się że wypił syrop bo przeważnie wyniotowal pije herbatki chętnie więc daje dicoflor w saszetkach
A noi waży 7200 więc jestem zadowolona biorąc pod uwagę ile schudl wspomniała o sunlacu że możnaby mu było dawać ogólnie fajna babka zbadala co całego nawet jajka jedno mu ucieka :p
Jestem zła na tą france z Krakowa tyle razy byłam z tym kaszlem a ona nic już dawno mogło przejść a tu jutro minie miesiąc jak jest chory
Bisacz a z czego ta wysypka bo chyba przeoczylam
Angela chyba kupię ten kubek bo Szymek ostatnio jakby chciał pić z miski jutro pójdę na zakupy
A ile masy dziś wydałem kupiłam pampersy bo też20% taniej akurat na 4 było i jeszcze z kartą rossne było taniej i chusteczki też kupiłam szłam jak rumun z miasta
Agata zdrówka dla maluchów oby wam już odpusviko
Kamcia super bryka co to za model ?
Idę spać póki Szymek śpi bo tej nocy zawielrnie spałamkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, klade sie. Poki co lobuzica spi.
Oddam wszystko za 3h snu w ciagu
Dobranoc wam. Oby u nas tez byla dobra noc.
Do jutra! -
nick nieaktualnyWitam się.
My nie śpimy od 6:00.
Mały zjadł butle mm aż 180:-)
Staliśmy jak susly
Kamcia piękny wozio i ten kolor uwielbiam takie kolorki:-)
A Piotruś pięknie się prezentuje
Natka jak tam noc?
Mam nadzieję że ta była laskawsza?
Skali może trzeba poszukać nowego pediatre?
Ciesz się że trafiliście na odpowiedniego.
I gratki se dzielnie Szymek pije syropek.
Bisacz wrrr
Mój mały coś w środku od czasu do czasu harczy jakby w nosie:-(
Tak piszecie o kubku.
Zastanawiam się czy kupić Robertowi kolejny.
Kupiłam niekapek nie pije,kupiłam bidon nie chce gryzie słomę
Wszystko z aventu więc kasa w błoto.
Pije z butelki a już tak fajnie mu szło z niekapka.
Wiem wiem będzie na później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 06:39
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
i my się witamy
pobudka o 7, więc moze bedzie normalniejszy dzień
dzis prima aprilisna pewno pamiętaciecie że i moja rocznica slubu
w sumie druga już z wami
szkoda tylko że męza nie ma, pamietal, dzwoniła, ha! nawet policzył że szósta
słonko swieci, pranie sie robi, dopijam kawkę i biore się za małegoNatka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas pobudka przed 6 bo swędzi
Wysypka dalej mocno zaogniona, posmarowałam, zjadł butlę i zasnął
Kiedy to się skończy!
U nas niekapek służy do pocierania dziąseł, bidon fajna sprawa jak leci dobry soczek bo woda blee
kilka razy dawałam mu wodę ze szklanki wiec może kubek 360 się sprawdzi, zobaczymy
Natka jak tam? Były 3h snu ciurkiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny