WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciociu Kamciu!
Indyk w pomidorach rewelacja! Kosio zjadł cały słoik! Duży!
I ważenie pokazało przyrostjest 7150
Można uznać ze potroił na 7 miesięcznice
Mój grubasek Haha
No ale pomidory rządzą.
Co tam jeszcze Piotruś lubi? Może coś z owocow? U nas gruszki starte na tarce chwilowa królująsarcia123, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, AJrin, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco to za indyk? mój wpada w histerię jak tylko poczuje indyka, cielęcina z bobovity smakowała bardzo, kurczak zrobiony przez moją Mamę też, tylko jak w domu zrobię to płacz. Sama nie przepadam za mięsem z indyka więc może preferencje po mnie odziedziczył? Królik z hippa też nie podbił naszego podniebienia. Jutro robię nuggetsy to dostanie polędwiczkę do zupy
-
No my na sloikach. Wiec to z gerbera.
Mój gotowanego jadł z chęcią, razem z wołowina.
Ale kurczakowe słoiki wchodzą mu gorzej. Z reszta mnie odrzucało od kurczaka w ciazy. Jak widać nie bez powodu
Ale indyk z dynia i ziemniakami, indyk z dynia i teraz indyk w pomidorach - rewelacja.
To po 6 miesiącu Wiec i grudki trochę ma. I całkiem smacznyszczyptę ziół dodałam i myślałam ze dokończę. A on zjadł całość
Wymęczony po 2h spacerze hehe.AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byliśmy poza domem ponad 4h, ale zahaczyłam wczesniej o korepetycje z piątusiem w torbie...przez poźniejszą pobudkę myslałam, ze damy rade na dwóch drzemkach, ale uspilam go eraz niemal na siłe, nie chciał nawet obiadku zjesc. A to ostatni dzwonek na ostatnią drzemke-musi wstac do 18, by spać iśc o 20...z wozkiem powalcze jak pojdzie spac bo sama teraz zjem-pierogi mniam!
-
Witamy sie po calodziennym (prawie z przerwa w domu na obiad i wode) spacerkowaniu.
Dziekuje za info o promo w rossmannieokupilam tego mojego srolka w chusteczki
Dziewczyny, czy ktoras z was kupowala juz jakis krem przeciwsloneczny dla maluchow? Cos polecacie?
Kamcia
Patrzylam ostatnio na sloiczki z pomidorowa, przeczytalam sklad i jutro gotuje malutkiej pomidorowkea co! Indyk w pomidorach jej smakowal, to moze i mamina pomidorowka zasmakuje
Dzis kupilam Meli kubek 360. Ostatnio ladnie jej idzie picie z kubka (lepiej niz z bidona), wiec sprobujemykamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
natka
tez wziełam kubek, bo w promocji byłale to na zas
ja mam z baby dream na słońce, ale w praktyce jakoś na małej nie używałam
u nas w rossmannie w ogóle pusto -tzn nie było ludzi, pełne półkichyba nie wiedzieli o promocji
a słoików kupiłam hoho
bo tez promocje
sa narazie w aucie, nie miałam jak wniesc
-
nick nieaktualnyagatia, o Wy biedaki, już myślałam że Was opuszcza złe licho
u nas pogoda piękna, więc pewnie wybędziemy jutro z domu na całe po południe,
dziś się znowu trochę poszwendaliśmy po lesie, mieliśmy się wspiąć na pobliską górkę, ale po ostatniej wichurze drzewo z korzeniami zwaliło na szlak i ni huhu się dało przejśća po drodze spotkaliśmy zająca, sarenkę i bażanta, sama jestem ciekawa czy Młody te zwierzaki dostrzega czy za bardzo zlewają się z naturą
-
model już nie chce współpracować
udobruchany brykankiem na golaska
wózio cudne, jeszcze jedynie nie hamowałam i nie składałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 22:44
żabka04, AJrin, Skali89, sarcia123, bisacz, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:
Dzis kupilam Meli kubek 360. Ostatnio ladnie jej idzie picie z kubka (lepiej niz z bidona), wiec sprobujemy
Trzymam kciuki aby szybko załapała, Kuba ogarnał szybko mu poszło. Bo Tysia była trochę starsza. Mi się udało kupić za 16 zł a Tobie? -
nick nieaktualny
-
Hejka jaka dzos pogoda normalnie lato a fb mi przypomnial zdjecie z 4 lata temu jak w swieta lepilismy zajaca ze sniegu haha.
Kamcia ladna bryka ja dzis testowalam swoją i jeny zakochalam sie jedna teka jestem w stanoe otwierac dzrzwi i operowac wozkiem ciesze sie jak glupek a M sie smieje ze mnie ze sie tak jaram.
Sarcia no toiebawem chrzest ja troche żałuję ze u nas już był jalos z chęcią bym powtórzyła dobrze ze ida swieta bedzie okazja posiedzieć z rodzina.
Agatia tule pij cole bo jak Ciebie jeszcze dopadnie to juz wogole bedzie...
Scali zdrowka dan znac co powoedzial lekarz.
A ja mialam noc nie kupować juz mlodemu a dzis zrobilam zakupy w C&A 3bodziaki na krotki 2 pary spodenek plus bluza schowalam przedM może nie skuma
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skali oj duzo zdrowka dla was
A ta promocja byla tylko dziś zapomialam o noej a mialam zroboc zapas chusteczek -
nick nieaktualny