Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam az hrabia zasnie i chyba ogafne sobie placki zkemnaiczane na obiad bo chec mnie naszla chociaż robic mi sie nie chce ale chec zjedzenia jest chyba wieksza :D

agatia lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umowilam Szymka do lekarza na 18 zobaczymy co powie
    A tymczasem matka ma eychodne i jest u fryzjera

nick nieaktualny, agatia lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciociu Kamciu!

Indyk w pomidorach rewelacja! Kosio zjadł cały słoik! Duży!
    I ważenie pokazało przyrost :) jest 7150 :)
    Można uznać ze potroił na 7 miesięcznice :)

Mój grubasek Haha :)

No ale pomidory rządzą.

Co tam jeszcze Piotruś lubi? Może coś z owocow? U nas gruszki starte na tarce chwilowa królują :)

nick nieaktualny, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, AJrin, nick nieaktualny, marta258 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to za indyk? mój wpada w histerię jak tylko poczuje indyka, cielęcina z bobovity smakowała bardzo, kurczak zrobiony przez moją Mamę też, tylko jak w domu zrobię to płacz. Sama nie przepadam za mięsem z indyka więc może preferencje po mnie odziedziczył? Królik z hippa też nie podbił naszego podniebienia. Jutro robię nuggetsy to dostanie polędwiczkę do zupy :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my na sloikach. Wiec to z gerbera.
    Mój gotowanego jadł z chęcią, razem z wołowina.

Ale kurczakowe słoiki wchodzą mu gorzej. Z reszta mnie odrzucało od kurczaka w ciazy. Jak widać nie bez powodu :)

Ale indyk z dynia i ziemniakami, indyk z dynia i teraz indyk w pomidorach - rewelacja.
    To po 6 miesiącu Wiec i grudki trochę ma. I całkiem smaczny ;) szczyptę ziół dodałam i myślałam ze dokończę. A on zjadł całość :)
    Wymęczony po 2h spacerze hehe.

AJrin lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co próbowałam tylko dwa obiadki ze słoika, ale pomyślałam że jak gdzieś na weekend pojedziemy lepiej wiedzieć co zje, a przy czym nam wstydu narobi :) owoce wiadomo - wchodzą najsmaczniej :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulfenstein
    skoro pomidory to u nas furore robi pomidorowa z gerbera oraz spagetti-gerbera oraz hippa :) oraz wszelkie rosołki

z owoców wszystkie lubi słoikowe, swieże gorzej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byliśmy poza domem ponad 4h, ale zahaczyłam wczesniej o korepetycje z piątusiem w torbie...przez poźniejszą pobudkę myslałam, ze damy rade na dwóch drzemkach, ale uspilam go eraz niemal na siłe, nie chciał nawet obiadku zjesc. A to ostatni dzwonek na ostatnią drzemke-musi wstac do 18, by spać iśc o 20...z wozkiem powalcze jak pojdzie spac bo sama teraz zjem-pierogi mniam!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie po calodziennym (prawie z przerwa w domu na obiad i wode) spacerkowaniu.

Dziekuje za info o promo w rossmannie :) okupilam tego mojego srolka w chusteczki :)

Dziewczyny, czy ktoras z was kupowala juz jakis krem przeciwsloneczny dla maluchow? Cos polecacie?

Kamcia
    Patrzylam ostatnio na sloiczki z pomidorowa, przeczytalam sklad i jutro gotuje malutkiej pomidorowke :) a co! Indyk w pomidorach jej smakowal, to moze i mamina pomidorowka zasmakuje :)

Dzis kupilam Meli kubek 360. Ostatnio ladnie jej idzie picie z kubka (lepiej niz z bidona), wiec sprobujemy :)

kamciaelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka
    tez wziełam kubek, bo w promocji był :D ale to na zas :)

ja mam z baby dream na słońce, ale w praktyce jakoś na małej nie używałam
    u nas w rossmannie w ogóle pusto -tzn nie było ludzi, pełne półki :D chyba nie wiedzieli o promocji :D a słoików kupiłam hoho :) bo tez promocje :D sa narazie w aucie, nie miałam jak wniesc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, o Wy biedaki, już myślałam że Was opuszcza złe licho :(

u nas pogoda piękna, więc pewnie wybędziemy jutro z domu na całe po południe,
    dziś się znowu trochę poszwendaliśmy po lesie, mieliśmy się wspiąć na pobliską górkę, ale po ostatniej wichurze drzewo z korzeniami zwaliło na szlak i ni huhu się dało przejść :( a po drodze spotkaliśmy zająca, sarenkę i bażanta, sama jestem ciekawa czy Młody te zwierzaki dostrzega czy za bardzo zlewają się z naturą :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba coś wyjdzie z tego składania wózia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    model już nie chce współpracować :D udobruchany brykankiem na golaska ;) wózio cudne, jeszcze jedynie nie hamowałam i nie składałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 22:44

nick nieaktualny, AJrin, Skali89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, marta258, Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:

Dzis kupilam Meli kubek 360. Ostatnio ladnie jej idzie picie z kubka (lepiej niz z bidona), wiec sprobujemy :)

Trzymam kciuki aby szybko załapała, Kuba ogarnał szybko mu poszło. Bo Tysia była trochę starsza. Mi się udało kupić za 16 zł a Tobie?

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie. Szymek dostał 10 zastrzykow po osluchowo ok ale krtan i gardło zawaline do tego katar i krztuszacy Kaszel dostał jeszcze syrop petri dril wypił go chętnie i dalej inhalacje prosimy o kciuki aby w końcu pomogły zastrzyki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali trzymam mocno niech już te chorobsko mu odpuści.
    Zastrzyki pomogą napewno.
    Zdrówka.
    Dziubaski od ciotki.

P.s. Biedna dupcia :-( <3

• AJrin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jaka dzos pogoda normalnie lato a fb mi przypomnial zdjecie z 4 lata temu jak w swieta lepilismy zajaca ze sniegu haha.

Kamcia ladna bryka ja dzis testowalam swoją i jeny zakochalam sie jedna teka jestem w stanoe otwierac dzrzwi i operowac wozkiem ciesze sie jak glupek a M sie smieje ze mnie ze sie tak jaram.

Sarcia no toiebawem chrzest ja troche żałuję ze u nas już był jalos z chęcią bym powtórzyła dobrze ze ida swieta bedzie okazja posiedzieć z rodzina.

Agatia tule pij cole bo jak Ciebie jeszcze dopadnie to juz wogole bedzie...

Scali zdrowka dan znac co powoedzial lekarz.

A ja mialam noc nie kupować juz mlodemu a dzis zrobilam zakupy w C&A 3bodziaki na krotki 2 pary spodenek plus bluza schowalam przedM może nie skuma ;)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali
    biedny Szymuś :( choć teraz to zastrzyki powinny być skuteczne :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali oj duzo zdrowka dla was :(

A ta promocja byla tylko dziś zapomialam o noej a mialam zroboc zapas chusteczek :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Hejka jaka dzos pogoda normalnie lato a fb mi przypomnial zdjecie z 4 lata temu jak w swieta lepilismy zajaca ze sniegu haha.
    Też mam takie zdjęcie :D

‹‹ 3374 3375 3376 3377 3378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ