WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez słoiki bo Igi nie daje mi gotować raz robilam batata na raty dziecko zaplakane i w histerii
A jak zawekowalam 4 sloiki to sie okazalonze tylko keden dobrze sie zawekowal. Stwierdzilam poki nie blw nie gotuje pierdziu gorz3j jak marudzie nie przejdzie i dalej bedzie wiecznie stekalni jeczal
-
martta
witaj w klubie z niejedzeniem mmsa dzieci które nie chca mm
juz nawet nie bede sie powtarzac jak to upierdliwe
ale nie zmusimy
nie zmylimy (owockami , soczkami, czymkolwiek )
Piotrek szybko mm wyczujeminy bezcenne
wczoraj jadł makaron z mlekiem (nie mleko z makaronem) i takie tylko kombinacje
jedynie na noc zjada sporo -
Esmi, gratulacje dla Kacpra z okazji skończenia pół roczku
Sarcia, jak pójdziesz z Ignasiem do kardiologa na pewno będzie wszystko ok, ale lepiej sprawdzić, trzymam kciuki za udaną i szybszą wizytę niż za rok.
U nas kolejna noc ładnie przespana w łóżeczku, to już tydzień jak uczymy Antosia zasypiać samemu a nie przy cycu i tak jest zdecydowanie lepiej. Spacerek zaliczony ale popołudniu bo w południe padało więc nie wyszliśmy. Zaraz będzie kąpiel, później kaszka i lulu spaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Sarcia
Amelka juz je dosc spore porcje i sloiczki malo sie oplacaja. Wole ugotowac sama i zawekowac. Niestety ona nie chceno na sile dawac jej domowego nie bede. Probuje co jakis czas i dupa a taka pyszna pomidorowke ugotowalam. Nic dosole, dopieprze i sama zjem, bo serio dobra hihi
przykro mi tylko troszke,ale no coz.
Marta
Super, ze tak wam wychodzi samodzielne zasypianiebrawo dla Antosia
Martta
Moze to chwilowa niechec do mm? Mela tez ma chwilowa niechec do cyca, ale kaszke na mm to wtrynia
Kamcia
Tobie i Dariah to w ogole zazdroszcze tych na ogol przespanych nocekjestescie moim idealem, do ktorego daze... tylko droga dluga i wyboista
-
Kamcia jakies słuchy mnie doszły ze ucueklas z fb ja mam tyle na głowie zen nie zauważyłam pozegnalnego posta
I nas jest poprawa kaszlu mniej katar dalej trochę marudny jest wymuszać się nauczył
Ja załatwiam dokumenty do kredytu jest tego trochę dlatego nie m czasu na forum
Angela mam nadzieję że z babcia lepiej
Agatka zdrówka dla maluchów
Reszty wątków nie pamiątek
Marta u nas po 5 zastrzykach zaczęło w końcu działaćNatka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
A ja bylam na godzinnym treningu i Mela zajmowal sie tata
padnieta na twarz jestem i zapewne Amelka nie bedzie z tego powodu laskawsza, ale mam poczucie, ze zrobilam cos dla siebie
no... i dla mojego wielkiego tlustego tylka haha
wiecie, jakies 2lata temu mi trenerka powiedziala jedna rzecz, ze mozna byc na super diecie, cwiczyc wytrwale ale jesli sypia sie malo i byle jak to efektow nie bedzie. No.. i teraz to po potwierdzam
jem niewiele a czesto, duzo trenuje, dzikuje z dzieckiem a wygladam jak wygladalam i przydaloby sie zrzucic te 20kg jeszcze ale nie ma jak
-
nick nieaktualny
-
natka
to że dziecko spi w nocy to wieszale na pewno zasypianie nie jest idealne
lulanko z głośnym cichaniem zza dnia musi być
ja jednak nie narzekam, bo skuteczne, dość szybkie (choć różnie z tym bywa)
wieczorne zasypianie jest troszke inne,związane z jedzonkiem i ogólnie nalezy do taty
ale po dzisiejszym usypianiu musiałam sie wyplakać...
i mam to szczescie że w nocy nie woła o smoczek, o towarzystwo, o cokolwiek
no, mógłby jeszcze wołać o butle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Nadrabiam was ale dużo to ja nie pamiętam bo oczy mi się już zamykają
Natka nooooo podziwiam że ty masz jeszcze siłę na treningi:-)
20kg szkoda ze nie da się na pstrykniecie zrzucić
Ja też tyle chce zrzucić i będę filigranowa
Skali super ze jest poprawa:-) mówiłam!
Marta ja też jestem w tym klubie!
Mały je tylko nad ranem mm 100-200ml czasami w dzień przemyce z kaszka 120ml.
A wciśnij mu butle w dziur to jest taka histeria że no.....
Kupiłam małemu indyka w pomidorach ale się zajadal
Za to kurczak w jarzynach ledwo ledwo.
Byłam w rosmanie i obkupilam małego w chusteczki mokre:-)
Stanęła do kasy i co? Nie wzięłam karty rosne!
Kasjerka kazała dzwonić do domu i niech ktoś poda nr karty. Ufffff:-)
I tak oto kupiłam i doniosłam jak wielbłąd 8 opakowań po 4p. Pakowane chusteczek pampers.
Wyczyścić magazyn ich:-)
Ogólnie łącznie kupiłam 12 opakowań.
Starczy na długo:-)
Sarcia idź prywatnie szkoda czasu a to tylko na jednej wizycie się skończy przecież igus zdrowy chłopak:-)
Agata mówisz żółty też ładny
Lrf no jak patrzę na te dzieci pobierane to wariuje i sama mojego zaczynam ubierać/nagrywać/zasłaniać mam wrażenie że mój ubrany na lato i będzie chory.
Teraz np. Śpi w body na krótki rękaw pod kołdra bo cały spocony,gorąco mu miejsca sobie nie może znaleźć.
Mam nadzieję że nie będzie chory.
Dobranoc. -
Ja dzis poszlam pobiegać powoli próbuje powrocic do biegania plus chce zrzucic jeszcze 5 kilo a waga stoi.
Natka ja tez slabo sypiam ale kiedys spalam dobrze a i tak problemy wagowe były hehe. -
Kamcia ale czemu ty z tego fb zwialas ?
*Szymek też dziś zjadł ze cztery łyżki indyka w pomidorach pomału do celu
Dziś zaczęli robić kanalizację mój tata tesciu i m może jak dobrze pójdzie to Święta już w swoim domku byłby czad no ale zobaczymy
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja dzis byłam na czwartym bieganiu. Już powoli myśle o jakimś starcie, bo tak bez celu to braknie motywacji. A u mnie waga to powinna iść w górę. Wiec to nie może być cel
Ja jestem jakaś zmęczona.
M próbował dać młodemu butle. Skoro mi sie udawało przez półtora tygodnia to stwierdziliśmy, ze to już tenczas żeby on spróbował. I dupa. Kosio zasznurował usta i tyle.
Ja go przejęłam, gęba otwarta. Wypił raptem 120, ale sama sytuacja słaba.
I atmosfera tez słaba. Bo rodzinie mowil, jakie to ważne, ze młody je butle, bo tak to tylko ja mogłam karmić, a teraz może tez on.
No super. Tylko ani kaszki ani butli od niego nie chce. Placze tez z tata jak jest zmęczony.
Płacze przy kąpieli.
O co tu chodzi?
Maminsynek mi sie trafił? -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Ja dzis byłam na czwartym bieganiu. Już powoli myśle o jakimś starcie, bo tak bez celu to braknie motywacji. A u mnie waga to powinna iść w górę. Wiec to nie może być cel
Ja jestem jakaś zmęczona.
M próbował dać młodemu butle. Skoro mi sie udawało przez półtora tygodnia to stwierdziliśmy, ze to już tenczas żeby on spróbował. I dupa. Kosio zasznurował usta i tyle.
Ja go przejęłam, gęba otwarta. Wypił raptem 120, ale sama sytuacja słaba.
I atmosfera tez słaba. Bo rodzinie mowil, jakie to ważne, ze młody je butle, bo tak to tylko ja mogłam karmić, a teraz może tez on.
No super. Tylko ani kaszki ani butli od niego nie chce. Placze tez z tata jak jest zmęczony.
Płacze przy kąpieli.
O co tu chodzi?
Maminsynek mi sie trafił?
Może mąż spięty i Kosiu to czuje? -
Tez stawiam zemoze czije presje napiecie? U mnie jak nie chce kaszki od M to nawet jak ja prpbuje to dupa.
-
Angela
Super, ze babcia sie wybudzila. Oby bylo lepiej
Agatia
Trzymam kciuki za spokojna i zdrowa noc.
Ulf
Amelka w sumie ma malo taty, bo ciagle w pracy a przez to, ze w nocy on nie wstaje do niej to tak jak pisalam wczoraj gdy sie obudzila i polecial to byla histeria i wolanie "maaaaaaaa" i tylko w moich ramionach nastepuje natychmiastowa cisza. Oczywiscie twoj maz moze jest spiety i dlatego taka reakcja. M musi wyluzowac i oby bylo lepiej
Skali
Super, ze juz u was ruszylo z budowa
Zabka
No ja jakbym schudla 20kg to niezla laska bym byla hahachudziutka jak szczypiorek ale cel i marzenia sa
Fajnie, ze tak ci sie udalo z ta karta w rosskumila ekspedietka ci sie trafila.
Kamcia
Widzisz, mi by tak pasowalo z tym snem jak u was. U nas nie dosc,.ze cichanie, bujanie, szum z karuzeli to jak juz sie uda to pierdylion pobudek i znow od nowa cala akcja z usypianiem (choc nie zawsze, bo czasem wystarczy, ze ja poglaskam i zasypia dalej).
Co do indyka w pomidorach to tez nasz hit. To oraz rosolek z indyka z ryzem i warzywkami oraz pomidorowa z indykiem i zupka wiosenna z koperkiem:)
Wiem, ze chocby miala zly humor to jedno z tych zawsze wciagnieagatia lubi tę wiadomość