WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasne ajrin.
Już na pierwszy rzut oka literax4 odpada bo ma mały tył w siedzisku i dziecko 15 m-ne wygląda w wózku jak w za malym.
A moje dziecko do małych nie będzie należeć więc kupić wózek na chwilę?
Bez sensu.
Mytrax ciężki mam wagowo taki sam obecnie różnica mytraxa do mojego obecnego to że różni ich złożenie.
Mytrax ma materiał dziwny nie wiem jak się go czyści dobrze.
Snap leki ale materiał ortalionowy i w tej budzie po rozłożeniu mnie drażni ta siatka ale za to lekki i też się fajnie składa.
Dostałam cynk do pewnej osoby na mytraxa po okazyjne cenie nowe sprzedaje czekam na cenę jaką powie.
Snap fajny ale ta buda z tą siatka hmmm
Ulf powiesz coś więcej o tym woziu?
Fajnie się prowadzi?
Jak w utrzymaniu czystości?
Spr model wcześniejszy? Jakaś opinia?
Wrzucisz jakieś fotki?
A buda jeszcze mi powiedz dużo się rozciaga?
Edition człowiek glupieje:-(
U nas wieje bardzo mocno to nie wiem czy gdzieś wyjdziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:42
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Mi sie prowadzi fantastycznie po tej kolubrynie peg perego.
Jest lekki, łatwo sie podbija (choć tu doświadczone innymi wózkami dziewczyny twierdzą ze wcale nieze inne wozki łatwiej i ze snap3 łatwiej).
Budka jest duża, ale rano i wieczorem, jak słońce jest nisko to jednak nie starcza. Ale nie wiem jaka by starczała.
Nie wiem jak z czyszczeniem, bo jeszcze nic nie jedliśmy
A zdjęcia są raczej dziecka niż wózka
No i my dopłacilismy do koloru, bo wersja ortalionową zupełnie mi sie nie podobała. Ta pewnie ciężko sie będzie myć
A siatkę po rozłożeniu biore na plus - przepływ powietrza. Żeby sie młody nie gotował latemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 10:02
żabka04, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia właśnie obejrzałam na YouTube filmik snap 3 kołowy ortalionowy ujdzie
Ważne że do 20kg jest więc chyba dziecko ma sporo miejsca.
No ulfik widzę ma ładniejszy.
Też masz tą siatkę z tyłu budy?????
Chyba coraz bardziej mnie na snapa bierze tym bardziej że lekki.
Ulf ile dałaś za swoją bryke?
Pompowane masz kółka?
A prowadziłas po sklepie choćby tego z piankowymi kółkami?
Sort że cię zadreczam -
nick nieaktualnyNo to prawda ortalion na samym zdjęciu strasznie wygląda.
Nie ma chyba takiej budy która zakryte całkiem.
Ulf czy w zestawie miała torbę,ochraniacz na nozki i folie.
Czy można gdzieś to dokupić.
A jeśli masz torbę czy ona przeszkadza jak rozłożyć do pozycji leżącej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia jesteś nie oceniona
Dlatego mytrax wagowe podchodzi do naszego i tu mi się nie podoba.
A po co mam dźwigać tyle kg jak mogę postawić swój w klatce i się nie martwić niż znosić nie.
Jedyny minus no na wakacje pojadę zaladowana po dach:-(
Bo chodzi żeby się składała ta spacerówka potem się przyda nam na wypady więc nasz odpada.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w obecnym wozku mam bude ktora cale dzieko zakrywa
ale on wazy swoje i na wyjazdy niestety nie da rady bo on swoje miejsce zabiera. Co do siatki u nas tez jest tzn moge podniesc zaslone i mam wtedy siatke od glowy co mnie cieszy bo Ignas raczej zminolubny typ. Zreszta ostatnio jak spal w wozku siatka byla odkryta a slonko dawalo czasu to pomimo ze stal w cieniu i tak byl zgrzany wiec w lato mysle ze nawet siatka to bedzie malo.
Powiem serio ze ja to bym chciala miec kilka wózkówAle dwa musza wystarczyc haha Marzy mi sie bob do biegania i jeszcze wlasnie taki snap na szybki wypad do sklepu czy poznien przedszole a nasz obecny byl byna zime/tereny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chce trzy te co wymieniłem.
Oczywiście że rączka to nie podstawa to akurat idzie obszyc.
Ta siatka mnie nie przekonuje.
Ale ajrin powiedziała swoją opinię "dziękuję" no i racja tak sobie myślę.
Ja wczoraj w budzie w gondoli miałam otwarte była siatka i mały był spocony:-(sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry za zwłokę ale młody marudny dzis
Mam siatkę z tylu.
Nie używam torby Wiec nie wiem czy by przeszkadzała.
Rączkę mam piankowa. Na zdjęciu jeszcze jest folia. Już zamówiłam wkładkę i gripy na rączkę
Niestety do tego koloru nie ma żadnych dodatków - na nóżki czy coś
Mam na pompowanych. Dałam 1500.
Prowadziłam oba snapy i tańszego joie na kostce pod sklepem.
I nie było wątpliwości ze chce koła pompowane. Mimo ze pan straszył ze złapanie gumy to problem.żabka04 lubi tę wiadomość