WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A co do opisu. Zawsze miałam od reki u kardiologa . Podane są różne parametry. Szpitalne badanie trwało trochę dłużej to był tzw pobyt jednodniowy. Robilismy echo, ekg po wszystkim był wypis ze szpitala plus dalsze wskazania
teraz kardiolog wpisała do książeczki Piotrusia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest! Jest! Jest!
W czasie rozmowy z mężem od słowa do słowa bo pytał kiedy on planował urlop swój jak wypisywać to mu powiedziałam powiedział że spróbuje załatwić pyta się co to za zadanie mam dla niego hahaha mówię zamek lepszy trzeba zamontować w piwnicypo co? Bo będę tam wózek trzymała
jaki? Nowy Roberta????!!!!!
przedstawiłam mu swoją wizje z kadry kasa który wózek (miał trzy zakładki otwarte z snap,literax4 i mytrax)
Kazał się zastanowić czy warto wydać kasę jak mamy już spacerowke
Ble ble ble
Facet musi pogadać mówię że nie tracę tylko dołożę bo ten sprzedam.
I tak zrobię tylko teraz który?!
Muszę pojechać do sklepu.
Ale się cieszę
I okres doszedł......Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 19:56
-
nick nieaktualny
-
Zabko dokladnie zobacz wsklepie jak sie prowadzi jak sie sklada i jak Robercik sie w nim czuje to zdecydujesz.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Bo ja bardzo lubię nasza spacerowkę
ale jest duża i ciężka jeśli chodzi o wyjazdy, stak w planach miałam druga. Ale doszliśmy z mężem do wniosku ze jeśli gdzieś pojedziemy to np do rodzin nad morzem więc też "terenówka" potrzebna
wstępnie przymierzalismy się w sklepie i ze Piotrek duży pewne modele odpadły -
Ajrin, Kamcia
Natchnelyscie mnie tymi porzadkami. Wyslalam dzis do poludnia meza z Amelka na spacer a ja mialam sie przyszykowac do lekarza. Wyszli ja wskoczylam w wir sprzatania, dodatkowo ugotowalam obiad i doprowadzilam sie do porzadku
Zabka
Dzieki za info o wyprzy w Lidlu
Sarcia
Kciuki zacisniete. Ciesze sie, ze u kardiologa wizyta sie udala. Bedzie dobrze, zobaczysz.
Ulf
Gagatek gadal po swojemu i tym samym pogodzil was hihi
Martta
Gratulacje dla Filipka z okazji ukonczenia 7miesiecy!usciski!
Skali
Raduje sie serducho moje, ze z synkiem coraz lepiej. Bardzo mocno trzymamy kciuki za powrot do zdrowia i tym samym do domu.żabka04, martta lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, wrocilismy niedawno. Taka piekna pogoda byla a teraz leje.
W gabinecie troche posiedzielismy. Duuuuzo pytan mialam.
Niestety potwierdzilo sie moje podejrzenie i hashimoto rowniez trafilo na liste moich chorobmusze z tym zyc i tyle.
Cel: wyrownanie tarczycy. Jak tarczyca sie wyrowna to i cholesterol spadnie, zelazo sie podwyzszt i w ogole samopocxucie sie poprawi.
Morfologia taka cienka najpraedopodobniej z przemeczenia. Maz dostal troche bure, ze powinien mi pomagac. Widzialam, ze az mu sie glupio zrobilo i dobtze
Core musze odstawic od piersi i to najlepiej jeszcze w tym miesiacu zaczac. Wiedzialam i spodziewalam sie, ze tak powie ale jakos mi tak smutno, az sie plakac chce. Oj, bede ryczec, bede.
Omowilismy tez wszystkie tematy z potencjalnym przyszlym transferem i jesli uda mi sie do czerwca/lipca ogarnac powyzsze to w sierpniu/wrzesniu mozemy podchodzic.
W ogole zdziwilam sie, bo mimo @ zbadal mnie, zrobil usg. Ocenil stan blizny od zewnatrz i wewnatrz i jest super. Pochwalil za zaciecie do treningow, opieprzyl, ze dopiero teraz z ta tarczyca przyszlam. Ogolnie calkiem mila wyzyta bylazawsze jest milo, ale co sie dziwic jak taka kase zostawiam haha
-
Agatia
Teoretycznie moglabym karmic, ale mogliby byc tyle zmuennych w hormonach, ze zaden lekarz nie dalby rady przewidziec chocby tego na jakim poziomie bedzie w danej chwili prolaktyna, progesteron itd. Wiec bezpieczniej czyt wieksze szanse jesli odstawie dziecko od piersi. -
O kurcze Natka to niezle ale bwdzie dobrze. Dzieki tobie przypomnialo minsoe ze tez powonnam tarczyce skontrolowac.
-
nick nieaktualnyNatka bedzie dobrze! Wszystko sie unormuje i ttansfer bedzie mozliwy.
a ja zrobie malemu wszelkie badania
moje drogie podpowiedzcie co warto zbadac dzidzi jeszcse bo musze do kardio zrobic morfo i za jednym kluciem bym zrobila, od urodzenia maly jeszcze badsn zadnych nie mial. -
nick nieaktualnyNatka przeciwciała zredukujesz jak będziesz unikać nabiału, glutenu oraz będziesz stosować dietę dla hashi.
Poleci szybciutko.
Cieszę się że lekarz potwierdził że masz hashi bo jednak wiesz w czym problem leży.
Tak jak mówiłam dawkę ci dobra dobierze,dietka i będzie ok.
No musisz podjąć decyzję z transferem teraz czyt sierpień czy później żeby odstąpić mała od cyca.
Mus to mus.
Ja odatawialm z dnia na dzień.
Dobrze że mąż dostał opr ciekawe czy tylko wyleciało i wyleciało czy dotarło?!
Mógłby ci więcej pomagać bo córka wysyssa z ciebie siły:-(
Dobrej i spokojnej nocki Natka.
U mnie burza!
Ale daje na dworze.
Ja już na prochach jadę wrrrrr -
nick nieaktualny