WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i Kosio postanowił zakpić z rodzinnych zakładów związanych z sylabizowaniem
Ani moje 'mama', ani M 'tata', ani babci 'baba' ani dziadka 'dada'
Postanowił pogodzić wszystkich i zaczac od 'gaga'
HahaNatka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzymamy kciuki
wróciliśmy z drugiego spaceru, nogi do tyłka mi wchodzą
ale chociaż Mały ma lepszy humor jak sobie pospał, dotlenił się, teraz próbuje ugryźć mój duży palec u stopy. Nie wiem skąd u niego ostatnio takie potworne zapędy - potrafi np złapać między kciuk i palec wskazujący moje kości obojczyka i mocno ścisnąć, dziś jak go motałam w chustę to mi dekolt do krwi podrapał, niby pazurki obcięte
my w tym tygodniu pojedziemy oglądać wózki, zobaczę na żywo i wtedy będziemy się decydowaćjeśli chodzi o joie, to M najbardziej to miejsce na naszą kawę przekonuje, haha
-
Ja tez mysle nad jakims nosodlem caly czas bo jednak chcialo by sie czasem rece miec wolne a woazanie w chuscie mnie przeraża.
Znowu jestem w marchewce moje dziecko codsiennie kicha jak ke a to kaszka dostaje albo obiadkiem
Scali super ze apetyt wraca co do maclarena to ja polecam choc kolka tez plastikowy odglos wydaja. Ale ja bylam przekonana ze kupimy maklarena ale zadecydowalo skladanie na jeszcze mniejsze wymiary obecnego wozka. A kilometrow z chrzesniacxka nawet w ciazy maklarenem natluklami polecam wozek nie do zdarcia.
-
nick nieaktualny
-
Natka powodzenia!
Skali trzymam za Was kciuki! Dobrze, że małemu apetyt wrócił, to dobrze wróży, mam nadzieję, że na święta wyjdziecie do domu
W moje dziecko dzisiaj wstąpił jakiś diabeł, niby już zmęczony na maxa, bo spał od rana tylko 2xpo 30 min, ale spać za nic w żadnym stopniu. 2 górne jedynki muu wychodzą i wydać że go to wkurza, wszystko do paszczy pcha i okrzyki po tym wydaje. Poza tym skok rozwojowy jak nic! Gada jak najęty przy tym, jezu już wymiękam z nim dzisiaj.
No i ciocie kończymy dzisiaj 7 miesięcy!agatia, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
LRF zdziwila bys sie w jakich terenach te male kółka dawaly rade! Serio brat 2 lata mieszka w Irlandii i tam wszystkie pagurki klify i wybrzeza nie stanowily problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:50
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf ja tez nie lubie małych kółek.
Nawet w joie jak widzę te z przodu to zaczynam wątpić w ten wózek.
On da radę ale mi się porostu nie podobają
My właśnie wróciliśmy z zakupów.
Mąż wracał autem z zakupami a ja z dziećmi.
Córka z mamą jadła lody a robciowi kupiłam wafelkow od lodów (aż 10szt)cała drogę był jednym zainteresowany chłopaka nie było i zjadł całego na siedzaco
Natka i co tam ok?
Marta wszystkieho najlepszego dla synka ciocia żabka ślę dziubaski. Radosnych dni chłopaku:-)martta lubi tę wiadomość
-
Jest różnica miedzy 'skrzyżowana na plecach' a zawiązana niedbale i krzywo
Kosio ma lekki stan podgorączkowy. Poniżej 37,9. A norma u niego to takie 37,3-37,4.
Czyżby zeby?
Wciąż i wciąż. A tamnicnie widać. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny, bylam z Igim u kardiologa, a wiec tak lekarz go zbadal na nastepna wizyte mam zrobic morfologię i ekg, powiedzial ze te szmery są ale nie są to jakies niepokojące szmery i spokojnie mam zrobic te wyniki i zobaczymy co w nich wyjdzie i bedziemy dzialac dalej, a jesli daj Boze nic nie wyjdzie to do kontroli za 3 miesiace zobaczyc czy nadal cos tam jest...ufff troche sie odstresowalam bo bynajmniej powiedzial ze nie jest to niepokojące na szczescie teraz zrobic wyniki i bedziemy wiedziec, zastanawiam sie czy prywatnie tez nie zrobic echo serca a orientuje sie gdzie robia i ile kosztuje?
-
nick nieaktualnyJa dzis prawde powiedziawszy bylam na wizycie u dr.n.med ale na nfz po znajomosci i dlatego tego badan tez nie robilismy bo wiadomo inni pacjenci po 3 miechy an wizyte czekaja, ale u nas znalazlam tez 150 zl kosztuje i lekarz mowi ze to dosyc dlugo trwa , kamciu podpowiedz proszs jak to wyglada wszystko ? Bo lekarz mowil ze to okolo 30 minut trwa, dziecko tyle da rade??
Bo tego lekarz nie kazal mi robic, ale ja samadla siebie chce zrobic oprocz ekg i morfo -
30 min chyba nigdy nie było a badanie zależy od lekarz-jak dziecko zabawia. Ostatnio nasza kardiolog miała już przy kozetce zamontowany tablet z piosenkami dla dzieci
Albo jak tata zabawia
Piotrek dał radę jako malusi I jako polroczniak
Emilka może raz na 10 badań płakała
większe dzieci bawią się głowica usg -
nick nieaktualnyJa w ogole nie wiem jak takie badanie wyglada, nigdynie mialam nie widzialamdlatego pytam
okej czyli caly arsenal zabawek przygoruje na ta wizyte, a zapomnialam umowilam nas na srode za tydzien na 16 , takze bede czekac z niecierpliwoscia, zeobie morfo a ekg zrobia jeszcze przed sama wizyta. Zrobie wszystkie te badania i bede wszystko wiedziec.
A właściwie do tego echo serca lekarz daje jakis opis czy jak to tam jest i co dzieki temu badaniu sie dowiemy ?
P.s wiem ze a googlach znajde wszelakie madrosci, ale nie ufam i tenetom iwole wiexziec ze sprawdzonego zrodla