X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łazienka pucuś glancus calutka
    wczoraj 3 pokoje
    mąż zaczął walczyć w kuchni-ale tu chyba okno odpuszczam
    przedpokój to już błahostka
    no i najgorszy pokoik-niby malutki a wymaga czasu i natchnienia, oczywiście-tu tylko komputer i dokumenty w niezliczonej ilości-musza wrócić na miejsce a to juz wyczyn, zeby zrobić :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf to samo przyjdzie.

Kto ma wózek snap?????
    To prawda że lżejszy jest od literaxa czy mytraxa?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF no kiedys bedziesz musiala swiat dziecku pokazac nie tylko matke LOL. Wiec poczekaj moze neszcze ze zmiana bo takich przekladanych to raczej mało a jak juz sa to raczej duze typu 2 w 1.

Natka do teraz mam przed oczami akaty dobra zmiana i naklejke z najwyższym dyrektorem oczywiscie chodzi o J. Kaczynskiego. Powodzenia na wizycie oby samych dobrych wiesci.

Ja okna mam juz pomyte jakies 2 tygodnie temu mnie naszlo i ogolnoe porzadek mam ale my to swieta wyjazdowe wiec nas i tak nie bedzie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, ulf chyba ma :)
    Ajrin, no właśnie, mnie nasz tak zaczyna wkurzać, że aż się spacerów odechciewa, jak gdzieś na dłużej chcemy wyjść to M niech prowadzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga :-)

Robimy atak na lidla od 18.04-23.04
    Promocja na ubranka: rampersy, body długi krótki rękaw,spodenki bawełniane,bluzki dl rękaw wszystko po 2 szt pakowane.
    Niechodki, siniaki i dla ciężarnych fajne rzeczy jakby któraś była zainteresowana :-)

kamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    łazienka pucuś glancus calutka
    wczoraj 3 pokoje
    mąż zaczął walczyć w kuchni-ale tu chyba okno odpuszczam
    przedpokój to już błahostka
    no i najgorszy pokoik-niby malutki a wymaga czasu i natchnienia, oczywiście-tu tylko komputer i dokumenty w niezliczonej ilości-musza wrócić na miejsce a to juz wyczyn, zeby zrobić :)

W te papiery to mogę wpaść.
    Najlepsza dla mnie robota:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo ulf :-)
    Czy ty masz wózek snap?????
    Czy masz porównanie swojego snapa (w sklepie lub u kogoś) do literaxa4 lub mytraxa????
    Który lekki?
    Który lepszy?
    Biorę pod uwagę te trzy i nie wiem który:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snap jest chyba najlżejszy, M się uparł na pompowane koła, ale jeszcze chcemy pojechać do sklepu i przymierzyć Młodego do wózka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf ja też będę brała pompowane.
    Widziałam u sąsiadki kółka piankowe to była rzeźnia miałam wrażenie że kółka się rozsypia.
    Wczoraj weszłam na stronę co Angela podała forum od joie.
    Dziewczyny sobie chwała kółka takie i takie.
    Ale ty masz tam tereny gorzyste więc tym bardziej pompowane.
    Lepiej się prowadzi.
    Jedź do sklepu i przymierz małego, pojezdzisz i zobaczysz.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    W te papiery to mogę wpaść.
    Najlepsza dla mnie robota:-)

to nie sprzatanie
    a skupienie i obolałe palce od darcia papieru :) ale zbiera się to od miesiecy
    wszystko ma swoje miejsce w kolorowych skoroszytach, jak nie włoxze od razu, zbiera się na parapecie :) i tak mam górkę papierów :D
    ale zapraszam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    ja na poczatku czytałam m.in. o tych wagach
    snap na piankowych waży niecałe 6kg, na pompowanych niecałe 8 kg
    mytrax cięzki
    literax nie wiem
    dla porównania nasza spacerówka od gondoli wazy ponad 13 kg
    mój crosswalk prawie 11kg (ale on ma jakies inne koła-ani to pianka, ani pompowane)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Lrf ja też będę brała pompowane.
    Widziałam u sąsiadki kółka piankowe to była rzeźnia miałam wrażenie że kółka się rozsypia.
    Wczoraj weszłam na stronę co Angela podała forum od joie.
    Dziewczyny sobie chwała kółka takie i takie.
    Ale ty masz tam tereny gorzyste więc tym bardziej pompowane.
    Lepiej się prowadzi.
    Jedź do sklepu i przymierz małego, pojezdzisz i zobaczysz.
    w teren gdzie nie ma chodników i tak go ostatnio biorę w chustę, bo u nas i lasy i górskie szlaki, więc mam wrażenie że lepsze od ruchliwych ulic, mieszkamy przy wylotówce, którą za niedługo będą remontować, więc się boję, bo chodniki rozkopią nawet :(

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem.
    Mam snapa i jestem bardzo zadowolona. Mamy na pompowanych Wiec wazy te 8.
    Joie waza chyba po 12. I ten tańszy ma siatkę na budce- dla mnie dyskwalifikacja. Po co budka, która ani przed słońcem ani przed deszczem nie ochroni.
    Joie nie maja tez siatki z tylu wózka (przynajmniej tentanszy) - nie ma przepływu powietrza. A młody baaardzo nie lubi jak mu za ciepło :)

No ale ja sie zakochałam w snapie, Wiec we wszystkich innych wyszukuje wad :)

Angela robiła porównania joie'ow ze snapem i wybrała droższego Joie (nie pamietam czy literax czy Mytrax jest droższy, ale różnica znaczna)

żabka04 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, tez sie bałam młodego przodem do świata. Ze on nie polubi i ze mi będzie gorzej.
    On polubił :)
    Ja do niego zerkam przez okienko :)
    Ale zdecydowanie to ja mam większy problem :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas będziesz go w chuscie nosić?
    Zawsze na drzemke czy spacer w sklepie czy nawet w lesie przed spaniem to lepiej w kółkach pompowanych.
    Tak mi się wydaje.
    Z drugiej strony tobie może być wygodnie w tych piankowych musisz pojeździć wózkiem.

Ja już umylam okna w małym pokoju.
    W kuchni zaczęłam ale mały się rozplakal.
    Dałam banana tarl oczy ale chyba mu się odechcialo spać.

Kamcia dziękuję za zaproszenie:-)
    Będę pamiętać:-)
    Tak czytałam w locie że snap ma 8kg.
    Twój cross mało ma:-) super ale okazja była:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla wagi na pewno brałabym snapa
    widziałam go na ulicy i ten mi sie nie podobał, ale snap ulfenstein jest ładniutki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf dziękuję.
    Mytrax jest droższy.
    Więc muszę przyjrzeć się snap:-)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, kciuki zaciśnięte za udaną wizytę.

My nadal nie wiemy jaką spacerówkę kupić, jest tak ogromny wybór że ciężko się zdecydować. Antoś dostał pieniążki na chrzciny właśnie na wózek i chcemy kupić jakiś porządny, lekki, taki po mieście i żeby się mieścił w samochodzie. Bo nasz obecny wózek 2w1 jest wielki, waży prawie 15 kg i żeby wsadzić go do auta to musimy rozkładać tylną kanapę. Plus tylko taki że zimą sprawdził się idealnie, duże pompowane koła dały radę po największym śniegu. Teraz na pewno musi być mniejszy, lżejszy i na pewno taki żeby można było posadzić dziecko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Muszę przejrzeć te które tutaj polecacie i w końcu się na coś zdecydować bo pogoda coraz ładniejsza i Antoś rośnie, zaczyna podnosić główkę jak leży w gondoli więc zakup chyba w ciągu miesiąca powinien być.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/wozek-babyzen-yoyo-plus-lekki-5-8-kg-maly-wys-24h-i6144121999.html

A ja sie zdecydowalam na ta spacerowke, meza kuzynka ma i zachwala sprawdza sie rewelacyjnie w podrozy, zajmuje malo miejsca i o taka mi wlasnie chodzilo, bo na pompowanych kolach spacerowke mamy tą tako laret i potrzebuje takiej malo miejsca zajmujacej i stwierdzilam ze skoro ona ma i sie sprawdza to tez ta kupie i problem z glowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro prosimy o kciuki na 18 mamy wizyte prywatna u laryngologa i sie dowiemy skad ten paskudny katar! no i popoludniu mam dzwonic moze uda mi sie zalatwic malemu wizyte u kardiologa syzbciej ;)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

‹‹ 3413 3414 3415 3416 3417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ