WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
łazienka pucuś glancus calutka
wczoraj 3 pokoje
mąż zaczął walczyć w kuchni-ale tu chyba okno odpuszczam
przedpokój to już błahostka
no i najgorszy pokoik-niby malutki a wymaga czasu i natchnienia, oczywiście-tu tylko komputer i dokumenty w niezliczonej ilości-musza wrócić na miejsce a to juz wyczyn, zeby zrobić -
nick nieaktualny
-
LRF no kiedys bedziesz musiala swiat dziecku pokazac nie tylko matke LOL. Wiec poczekaj moze neszcze ze zmiana bo takich przekladanych to raczej mało a jak juz sa to raczej duze typu 2 w 1.
Natka do teraz mam przed oczami akaty dobra zmiana i naklejke z najwyższym dyrektorem oczywiscie chodzi o J. Kaczynskiego. Powodzenia na wizycie oby samych dobrych wiesci.
Ja okna mam juz pomyte jakies 2 tygodnie temu mnie naszlo i ogolnoe porzadek mam ale my to swieta wyjazdowe wiec nas i tak nie bedzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga
Robimy atak na lidla od 18.04-23.04
Promocja na ubranka: rampersy, body długi krótki rękaw,spodenki bawełniane,bluzki dl rękaw wszystko po 2 szt pakowane.
Niechodki, siniaki i dla ciężarnych fajne rzeczy jakby któraś była zainteresowanakamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:łazienka pucuś glancus calutka
wczoraj 3 pokoje
mąż zaczął walczyć w kuchni-ale tu chyba okno odpuszczam
przedpokój to już błahostka
no i najgorszy pokoik-niby malutki a wymaga czasu i natchnienia, oczywiście-tu tylko komputer i dokumenty w niezliczonej ilości-musza wrócić na miejsce a to juz wyczyn, zeby zrobić
W te papiery to mogę wpaść.
Najlepsza dla mnie robota:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf ja też będę brała pompowane.
Widziałam u sąsiadki kółka piankowe to była rzeźnia miałam wrażenie że kółka się rozsypia.
Wczoraj weszłam na stronę co Angela podała forum od joie.
Dziewczyny sobie chwała kółka takie i takie.
Ale ty masz tam tereny gorzyste więc tym bardziej pompowane.
Lepiej się prowadzi.
Jedź do sklepu i przymierz małego, pojezdzisz i zobaczysz. -
żabka04 wrote:W te papiery to mogę wpaść.
Najlepsza dla mnie robota:-)
to nie sprzatanie
a skupienie i obolałe palce od darcia papieruale zbiera się to od miesiecy
wszystko ma swoje miejsce w kolorowych skoroszytach, jak nie włoxze od razu, zbiera się na parapeciei tak mam górkę papierów
ale zapraszam -
zabka
ja na poczatku czytałam m.in. o tych wagach
snap na piankowych waży niecałe 6kg, na pompowanych niecałe 8 kg
mytrax cięzki
literax nie wiem
dla porównania nasza spacerówka od gondoli wazy ponad 13 kg
mój crosswalk prawie 11kg (ale on ma jakies inne koła-ani to pianka, ani pompowane) -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Lrf ja też będę brała pompowane.
Widziałam u sąsiadki kółka piankowe to była rzeźnia miałam wrażenie że kółka się rozsypia.
Wczoraj weszłam na stronę co Angela podała forum od joie.
Dziewczyny sobie chwała kółka takie i takie.
Ale ty masz tam tereny gorzyste więc tym bardziej pompowane.
Lepiej się prowadzi.
Jedź do sklepu i przymierz małego, pojezdzisz i zobaczysz. -
Jestem.
Mam snapa i jestem bardzo zadowolona. Mamy na pompowanych Wiec wazy te 8.
Joie waza chyba po 12. I ten tańszy ma siatkę na budce- dla mnie dyskwalifikacja. Po co budka, która ani przed słońcem ani przed deszczem nie ochroni.
Joie nie maja tez siatki z tylu wózka (przynajmniej tentanszy) - nie ma przepływu powietrza. A młody baaardzo nie lubi jak mu za ciepło
No ale ja sie zakochałam w snapie, Wiec we wszystkich innych wyszukuje wad
Angela robiła porównania joie'ow ze snapem i wybrała droższego Joie (nie pamietam czy literax czy Mytrax jest droższy, ale różnica znaczna)żabka04 lubi tę wiadomość
-
Lrf, tez sie bałam młodego przodem do świata. Ze on nie polubi i ze mi będzie gorzej.
On polubił
Ja do niego zerkam przez okienko
Ale zdecydowanie to ja mam większy problem -
nick nieaktualnyCały czas będziesz go w chuscie nosić?
Zawsze na drzemke czy spacer w sklepie czy nawet w lesie przed spaniem to lepiej w kółkach pompowanych.
Tak mi się wydaje.
Z drugiej strony tobie może być wygodnie w tych piankowych musisz pojeździć wózkiem.
Ja już umylam okna w małym pokoju.
W kuchni zaczęłam ale mały się rozplakal.
Dałam banana tarl oczy ale chyba mu się odechcialo spać.
Kamcia dziękuję za zaproszenie:-)
Będę pamiętać
Tak czytałam w locie że snap ma 8kg.
Twój cross mało ma:-) super ale okazja była:-) -
nick nieaktualny
-
Natka, kciuki zaciśnięte za udaną wizytę.
My nadal nie wiemy jaką spacerówkę kupić, jest tak ogromny wybór że ciężko się zdecydować. Antoś dostał pieniążki na chrzciny właśnie na wózek i chcemy kupić jakiś porządny, lekki, taki po mieście i żeby się mieścił w samochodzie. Bo nasz obecny wózek 2w1 jest wielki, waży prawie 15 kg i żeby wsadzić go do auta to musimy rozkładać tylną kanapę. Plus tylko taki że zimą sprawdził się idealnie, duże pompowane koła dały radę po największym śniegu. Teraz na pewno musi być mniejszy, lżejszy i na pewno taki żeby można było posadzić dziecko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Muszę przejrzeć te które tutaj polecacie i w końcu się na coś zdecydować bo pogoda coraz ładniejsza i Antoś rośnie, zaczyna podnosić główkę jak leży w gondoli więc zakup chyba w ciągu miesiąca powinien być.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/wozek-babyzen-yoyo-plus-lekki-5-8-kg-maly-wys-24h-i6144121999.html
A ja sie zdecydowalam na ta spacerowke, meza kuzynka ma i zachwala sprawdza sie rewelacyjnie w podrozy, zajmuje malo miejsca i o taka mi wlasnie chodzilo, bo na pompowanych kolach spacerowke mamy tą tako laret i potrzebuje takiej malo miejsca zajmujacej i stwierdzilam ze skoro ona ma i sie sprawdza to tez ta kupie i problem z glowy -
nick nieaktualny