X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja po dzisiejszym spacerze porannymtstwierdzilam że fajnie siedział w gondoli nawet się podnosił.
    Więc mógłby siedzieć już w spacerowce :-)

No jeden zero dla mamuśki :-)
    Włożyłem małego do łóżeczka włączyłem karuzele poszłam myć okno w kuchni.
    Było jedna cichy jęk poleciałam spr nogi między szczebelki włożył od strony ściany dziwnie leżał wyciąglam poszłam kończyć.
    Skończyłam a on w rej samej pozycji i śpi!!!!!!!:-)
    Poprawiłem włączyłem pranie z firankami i mam czas na wózki jupiii:-)

Juz patrze na snap:-)

Marta no jest w czym wybierać.
    Ja się zdecydowałam na joie bo się składa w pół wózka i dużo miejsca ci nie zajmie.
    Parasolki nie chce już miałam.
    A muszę myśleć o dużej przestrzeni w aucie bo ja mam już dwójkę dzieci więc nic na tyły sobie nie uloze /władze itp zostaje tylko bagażnik więc muszę znaleźć wózek taki który zajmie malusko miejsca po złożeniu a potem mi posłuży na spacerki :-)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    67f3be6cb667b557med.jpg

My aktualnie mamy taki wozek i taką spacerówkę na pompowanych kolach i faktycznie sprawdzal sie super tylko wlasnie jest ciezki;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ładny.
    Spacerówka również ładna lecz nie w moim guście :-(
    Szkoda a cena też powala :-)

Kamcia wiesz może do ilu kg jest camera spacerówka?
    Nigdzie nie mogę znalesc.

Przerazilam się mytrax jest do 15kg?
    Wogole to potaniały mytraxy znalazłam za 1150zł nowy że sklepu z dodatkami w zestawie.
    Zobaczę jeszcze na niemieckie sklepy czytałam że tam taniej.
    Pytanie czy tak warto tam kupić bo bawić się potem w wysyłki w ramach gwarancji?:-(
    Trochę nie fajnie.

Literaxa4 znalazłam za 999! Na pompowania kółkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny faktycznie mniejsze na niemickim sklepie.
    Ceny dotyczą wybranych kolorów.
    Joie literax4.
    Wahają się od 179,95euro (740zł) do 229,95euro (943zl).
    U nas też już kupimy od 889zł.

Mytrax.
    259,95euro (1066zl).
    Tego się nie opłaca bo u nas w pl już kupimy za 1150zł.

Snap nie ma:-(

To takie małe rozeznanie hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:16

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babyzen yoyo to była moja pierwsza miłość.
    Ale widziałam na ulicy i było go słychać z tak daleka i taki rozklekotany sie wydawał :(
    No i jednak te pompowane koła to jest super sprawa.
    Niestety nie podobają mi sie snapy czarne Wiec dopłacilam do koloru denim.
    Spacerówka na lata Wiec trudno ;)

No i nas waga 15kg nośności nie przeraża :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka04

no ten wozek niebieski to mamy jeszcze po corce, bo uznalam ze jesli jest w dobrym stanie to go przy malym wykorzystam za to spacerowke nowa kupie;)

MI sie ten babyzen spodobal ze wzgledu na to ze zajmuje bardzo malo miejsca, aja mam rodzinne na drugim koncu polski wiec wyjazdy kilkanascie razy w roku i z tym duzym to jest klopot bo zajmuje pol bagaznika i jest cięzki, a mi zalezy na czyms lekkim a ten wazy nie cale 6 kg i sklada sie do minimalnych rozmiarow, a jesli chodzi o fason to najgorszy nie jest,ma byc poprostu funkcjonalny

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Babyzen yoyo to była moja pierwsza miłość.
    Ale widziałam na ulicy i było go słychać z tak daleka i taki rozklekotany sie wydawał :(
    No i jednak te pompowane koła to jest super sprawa.
    Niestety nie podobają mi sie snapy czarne Wiec dopłacilam do koloru denim.
    Spacerówka na lata Wiec trudno ;)

No i nas waga 15kg nośności nie przeraża :)

ten jest yoyo plus wersja ulepszona haha :D ciekawe jak ulepszona, zanim go kupie to pojade obejrzec go jeszcze na zywo malego wsadze i zobacze jak bedzie sie sprawowal;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja go w chustę biorę w terenowe spacery, tak jak dziś poszliśmy nad rzekę i do las to tam wózkiem nie pojadę, a czasem fajnie pójść gdzie cisza i spokój i słychać tylko ptaki czy inne stworzonka w krzaczorach ;) teraz zjemy obiadek i pójdziemy na drugi raz, ale chyba go zapakuję do naszej kobyłki ;)

mnie się też bardzo podobały wózki elodie details, ale jak go zobaczyłam na żywo stwierdziłam, że jednak mało stabilny się wydaje, choć śliczny jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf ale masz czadowo :-)
    Już sobie wyobrazilam jak chodzisz z synkiem w chuscie.
    Zazdraszczam pozytywnie:-)

Mały wstał.
    Idę ogarniać dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jakos te chusty nie przekonuja nie wiem czemu ale od poczatku jestem na "nie" nastawiona, wole kupic jakies nosidlo wydaje mi sie to stabilniejsze i mniej problemowe, ale byc moze sie myle;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia chusta stabilniejsza dla dziecia :) dla tego maluszki nosi sie w chuście a nie w nosidle. Ale to kwestia gustu. Nam chusta nie podpasowała, a nosidło to strzał w 10. Młoda uwielbia.

no na zdjeciu widzialam ze te dzieci siedza jak w kokonie;) ale ja nie lubie takich szmacianych rzeczy moze dlatego sama nie nosze chust,chusteczek i apaszek hmm? o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Iguniu spi jak zaklety ja nie wiem co mu jest ze on ma takie spanie spi juz od dobrej godziny o.O a za chwilę czas po Nadziora do przedszkola isc hmm

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie kazda juz wie czego potrzebuje od wozka wi3c warto samemu w sklepie zobaczyc. Ja mam super spacerowe od 2 w 1 amexa i kej noe zamieniam na codzienne wyprawy ale potrzeba byla czegos malego i lekkiego do auta na wyjazdy i do sklepu. Na zena patrzylam alemale kolka mi klekotaly padlo na joggera city mini zip sklada sie o polowe mniej niz parasolka jest rewelka.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, dużo zależy jaka chusta ;) bo są chusty i szmaty (za przeproszeniem), widziałam te całkiem tanie i w tym strach dziecko nosić ;) niby nosidło spoko, ale ja zawsze mogę zdjąć Małego z chustą, położyć go na niej, jakby drzemał to nią przykryć. Póki co nauczyłam się dwóch różnych wiązań, a za jakiś czas chcę spróbować Małego na plecy wrzucić. Nie ukrywam że jak idę po mleko czy chleb, czy nawet do biblioteki to nie muszę się tarabaić wózkiem, u nas w sklepie nie przejadę i musiałam go zostawiać przed :/

Młody zjadł dwie miseczki zupy, ja taki talerz obiadu, że kawa mi się marzy, a tu brak mleka, chyba do teścia skoczę, a później jeszcze wyskoczymy na słoneczko ;) zastanawiam się czy jak Fifka ubiorę w krótki rękaw to nie będzie przesada

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie kończę pić 55 kawę i idę spać bo mały śpi. Zjadł 1,5 słoiczka jarzynowej z królikiem więc wraca mu apetyt. Oby była szybka poprawa

Ja też chcę spacwrowke a co myślicie o tych maclaren ?

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, na chwilę się odwróciłam a tu Młody z moim trampkiem w rączkach, prawie do buzi wziął o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Igi sie przebudzil,najadl i nadal poszedl spac czy ja mam sie martwic?? Nie no ja z tym dzieckiem wariuje juz chyba...jak nie spi narzekam, ale teraz martwie sie ze spi za duzo o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    jak chcesz małe wózio to spogladnij na ten ajrin :)
    i cena inna
    bo yoyo sie prezentuje ale cena tez :)
    niech spi , korzystaj :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    galareta wstawiona :)
    bedzie się pyrkac az do wieczora, przed spaniem wyłacze a jutro poskubiemy i zawekujemy :) mniam

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez chusty nie przekonują. Jak ktoś profesjonalnie zawiąże to jest spoko, ale nie raz na mieście widać te wiązania nieprofesjonalne.
    Nogi krzywo, dziecko do góry nogami, chusta zawinięta na plecach.
    A do nosidła myk i już.

I tez te 4m materiału Haha :)
    I z nosidła tez można wyjac śpiące dziecko.

No ale co kto lubi :)

U nas poszła zupa z żółtkiem. Młodemu smakowało. Oby nic nie wyskoczyło i będziemy kontynuować :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 3414 3415 3416 3417 3418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ