WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja po dzisiejszym spacerze porannymtstwierdzilam że fajnie siedział w gondoli nawet się podnosił.
Więc mógłby siedzieć już w spacerowce
No jeden zero dla mamuśki
Włożyłem małego do łóżeczka włączyłem karuzele poszłam myć okno w kuchni.
Było jedna cichy jęk poleciałam spr nogi między szczebelki włożył od strony ściany dziwnie leżał wyciąglam poszłam kończyć.
Skończyłam a on w rej samej pozycji i śpi!!!!!!!
Poprawiłem włączyłem pranie z firankami i mam czas na wózki jupiii:-)
Juz patrze na snap:-)
Marta no jest w czym wybierać.
Ja się zdecydowałam na joie bo się składa w pół wózka i dużo miejsca ci nie zajmie.
Parasolki nie chce już miałam.
A muszę myśleć o dużej przestrzeni w aucie bo ja mam już dwójkę dzieci więc nic na tyły sobie nie uloze /władze itp zostaje tylko bagażnik więc muszę znaleźć wózek taki który zajmie malusko miejsca po złożeniu a potem mi posłuży na spacerkiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia ładny.
Spacerówka również ładna lecz nie w moim guście
Szkoda a cena też powala
Kamcia wiesz może do ilu kg jest camera spacerówka?
Nigdzie nie mogę znalesc.
Przerazilam się mytrax jest do 15kg?
Wogole to potaniały mytraxy znalazłam za 1150zł nowy że sklepu z dodatkami w zestawie.
Zobaczę jeszcze na niemieckie sklepy czytałam że tam taniej.
Pytanie czy tak warto tam kupić bo bawić się potem w wysyłki w ramach gwarancji?
Trochę nie fajnie.
Literaxa4 znalazłam za 999! Na pompowania kółkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:05
-
nick nieaktualnyCeny faktycznie mniejsze na niemickim sklepie.
Ceny dotyczą wybranych kolorów.
Joie literax4.
Wahają się od 179,95euro (740zł) do 229,95euro (943zl).
U nas też już kupimy od 889zł.
Mytrax.
259,95euro (1066zl).
Tego się nie opłaca bo u nas w pl już kupimy za 1150zł.
Snap nie ma:-(
To takie małe rozeznanie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:16
-
Babyzen yoyo to była moja pierwsza miłość.
Ale widziałam na ulicy i było go słychać z tak daleka i taki rozklekotany sie wydawał
No i jednak te pompowane koła to jest super sprawa.
Niestety nie podobają mi sie snapy czarne Wiec dopłacilam do koloru denim.
Spacerówka na lata Wiec trudno
No i nas waga 15kg nośności nie przeraża
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzabka04
no ten wozek niebieski to mamy jeszcze po corce, bo uznalam ze jesli jest w dobrym stanie to go przy malym wykorzystam za to spacerowke nowa kupie;)
MI sie ten babyzen spodobal ze wzgledu na to ze zajmuje bardzo malo miejsca, aja mam rodzinne na drugim koncu polski wiec wyjazdy kilkanascie razy w roku i z tym duzym to jest klopot bo zajmuje pol bagaznika i jest cięzki, a mi zalezy na czyms lekkim a ten wazy nie cale 6 kg i sklada sie do minimalnych rozmiarow, a jesli chodzi o fason to najgorszy nie jest,ma byc poprostu funkcjonalny -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Babyzen yoyo to była moja pierwsza miłość.
Ale widziałam na ulicy i było go słychać z tak daleka i taki rozklekotany sie wydawał
No i jednak te pompowane koła to jest super sprawa.
Niestety nie podobają mi sie snapy czarne Wiec dopłacilam do koloru denim.
Spacerówka na lata Wiec trudno
No i nas waga 15kg nośności nie przeraża
ten jest yoyo plus wersja ulepszona hahaciekawe jak ulepszona, zanim go kupie to pojade obejrzec go jeszcze na zywo malego wsadze i zobacze jak bedzie sie sprawowal;)
-
nick nieaktualnyja go w chustę biorę w terenowe spacery, tak jak dziś poszliśmy nad rzekę i do las to tam wózkiem nie pojadę, a czasem fajnie pójść gdzie cisza i spokój i słychać tylko ptaki czy inne stworzonka w krzaczorach
teraz zjemy obiadek i pójdziemy na drugi raz, ale chyba go zapakuję do naszej kobyłki
mnie się też bardzo podobały wózki elodie details, ale jak go zobaczyłam na żywo stwierdziłam, że jednak mało stabilny się wydaje, choć śliczny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia chusta stabilniejsza dla dziecia
dla tego maluszki nosi sie w chuście a nie w nosidle. Ale to kwestia gustu. Nam chusta nie podpasowała, a nosidło to strzał w 10. Młoda uwielbia.
no na zdjeciu widzialam ze te dzieci siedza jak w kokonie;) ale ja nie lubie takich szmacianych rzeczy moze dlatego sama nie nosze chust,chusteczek i apaszek hmm? -
nick nieaktualny
-
Wiecie kazda juz wie czego potrzebuje od wozka wi3c warto samemu w sklepie zobaczyc. Ja mam super spacerowe od 2 w 1 amexa i kej noe zamieniam na codzienne wyprawy ale potrzeba byla czegos malego i lekkiego do auta na wyjazdy i do sklepu. Na zena patrzylam alemale kolka mi klekotaly padlo na joggera city mini zip sklada sie o polowe mniej niz parasolka jest rewelka.
-
nick nieaktualnysarcia, dużo zależy jaka chusta
bo są chusty i szmaty (za przeproszeniem), widziałam te całkiem tanie i w tym strach dziecko nosić
niby nosidło spoko, ale ja zawsze mogę zdjąć Małego z chustą, położyć go na niej, jakby drzemał to nią przykryć. Póki co nauczyłam się dwóch różnych wiązań, a za jakiś czas chcę spróbować Małego na plecy wrzucić. Nie ukrywam że jak idę po mleko czy chleb, czy nawet do biblioteki to nie muszę się tarabaić wózkiem, u nas w sklepie nie przejadę i musiałam go zostawiać przed
Młody zjadł dwie miseczki zupy, ja taki talerz obiadu, że kawa mi się marzy, a tu brak mleka, chyba do teścia skoczę, a później jeszcze wyskoczymy na słoneczkozastanawiam się czy jak Fifka ubiorę w krótki rękaw to nie będzie przesada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez chusty nie przekonują. Jak ktoś profesjonalnie zawiąże to jest spoko, ale nie raz na mieście widać te wiązania nieprofesjonalne.
Nogi krzywo, dziecko do góry nogami, chusta zawinięta na plecach.
A do nosidła myk i już.
I tez te 4m materiału Haha
I z nosidła tez można wyjac śpiące dziecko.
No ale co kto lubi
U nas poszła zupa z żółtkiem. Młodemu smakowało. Oby nic nie wyskoczyło i będziemy kontynuować