WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My po inhalacjach czekamy na antybiotyk. Z jedzeniem średnio zwrócił dwa razy ale kaszel mniej za to kicha na potęgę oby szybko leki zadziałały. M musiał wrócić do Krakowa więc jestem sama no rodzice ale to wiadomo mam lezanke na podłodze domu oby koc była dobra prosimy o kciuki
-
nick nieaktualny
-
Skali jeny jak mi przykro zdrówka noe obwiniaj się oby szybko3go powrotu do zdrowia.
Agatia super ze smakowalo tak u nas ostatnio je mniej kaszki iobiadkow za to dzis cyc powrócił do łaski i jakas mi tak miło z tego powodu. Mam pytanie ile dajesz posiłków L dziennie procz mleczka?
Ja dzis zrobilam 100km autkiembez szkraba musialam podrzucić bratowa z dziewczynkami z lotniska na pociag. Pech chcial ze samolot sie spoznil 40 min i zostalo nam niewiele czasu do pociagu, ale udalo sie na styk zdążyć rzuten na taśmę.
No i mlody dzis mega marudny u tesciow ciotka twierdzi ze widzi zęba dole i ze ona wszystkim dziecia zawsze wypatrzy. Nie wiem ja nic noe widze a mlody slabo aby mu zagladac moze jutro sie uda podejrzeć.
U nas nowy wozek super sie spisuje fotelik tez chodz dzis M spedzil dobre 15 min aby go wyjąć z auta haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariah, wszystkiego najlepszego dla Zosi z okazji skończenia 7 mies i oczywiście udanego wyjazdu.
Skali, dużo zdrówka dla Szymonka.
U nas dzisiaj spokojny dzień, Antoś grzeczny, ładnie spał na spacerze, ładnie też zjadł obiad, no i kaszka dzisiaj smakowała, ale zrobiłam bardziej gęstą i była akurat. A wieczorem chciałam go usypiać w łóżeczku i chyba mu tylko przeszkadzałam bo jak wyszłam aby zjeść kolację to po powrocie smacznie spał, ostatnio ma tak że szybciej zasypia sam niż gdy z nim siedzę i mu śpiewam
-
nick nieaktualnyMy już nie śpimy:-(
Zjadł 180ml mm:-)
Więc czas zabawy zacząć.
Matka idzie wielki kubek kawy zrobić.
Potem w planie ma że dwa okna umyć bynajmniej do wieczora umyć wszystkie
Edition jednak koniec zabawy Roberto poszedł spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 06:02
-
nick nieaktualny
-
Sarcia to super oby tak zostało. Moj dzis znowu pelno pobudek o tata zbudzil o 5:30.
Ale mialam dzis popaprane sny!
Najpier snilo mi soe ze nastaly czasy komuny i wszystko bylo wycofywane ze sklepow zastepowane tylko jednym produktem z naklejka zatwierdzonym przez najwyzszego dyrektora. I tym sposobem jak chcieliamy cos kupic to tyljo jeden rodzaj wjednym kolorze i rozmiarze. Najgorsze bylo ze chcielismy wymienic okno a oni mowia ze jwst od teraz tylko jeden wymiar okien zatwierdzonych przez najwyzszego dyrektora i musimy tylko takie zamontowac! Dodam ze pieluchy tez tylko jedne zatwierdzone przez najwyzszego dyrektorasmialisny sie z M ze testowal chyba na sobie.
Pozniej jakis kolejny sen ze wyprowadzalismy sie do kawalerki z ogrodem?Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Noc udaną o 2 zjadł butlę potem po 5 tyle nie i teraz po 7 tylko 30 ml ale usnal jeszcze
Ja pije kawę czekam na obchód potem o 10 mama mnie zmieni to pojadę się wykąpać
Spałam jak mysz wiadomo jeszcze z podłogi co nie widzę więc wstawalam z 50 razy ale nie kaszlal oby teraz pospal.
-
nick nieaktualnykurczę, pełnia dopiero we wtorek a Młody już daje do wiwatu, czuję się normalnie jak kupa przez te pobudki, jeszcze pół nocy kopał mnie po brzuchu, próbowałam palce do oka wsadzić lub podgryzać moje ręce, a u siebie w łóżeczku nie zaśnie
u nas w końcu ładna pogoda się zapowiada
agatia, u nas jest odwrotnie widzę, Fifek ostatnio częściej obiadami gardzi, a za owoce jest gotowy się pokroić -
nick nieaktualnyJa umylam już okna w dużym pokoju:-)
Dzieci jedzą ja też w sumie na raty
Zaraz spacerek znalazłam trampki w lidlu dla córki więc idziemy może kupimy
Ja też miałam poryty sen.
Śniło mi się że z matką się bilam!!!!
Skali już jest lepiej super będzie dobrze.
Fajnie ze może ktoś cię zmienić.
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 08:09
-
Witamy sie i my
Amelka nawet dzis ladnie spalaja najpierw nie moglam zasnac a pozniej nie moglam sie stoczyc z lozka haha. Co ten stres z ludzmi robi.
Oczywiscie, jak to u mnie bywa wczoraj przyszla @. Wiadomo, do gin-endo ptzeciez dzis jade.szlag by to trafil, ale jade i tak. Czekac kolejny miesiac czy 1,5 nie bede z takimi wynikami. Najwyzej mnie nie zbada.
Generalnie strasznie sie strsujewizyta na 15:00. Trzymajcie kciukasy dziewczeta.
Ajrin
Ale masz snykomuno wroc hihi
kim byl naczelny dyrektor?
Zabka
Zapraszam do mnie. Okna wygladaja rak, ze tylko plakac sie chce. Ja mam okna wysoko i u mnie tylko maz myje, bo bez drabiny nie da rady, wiec czekam az sie zlituje i umyje.
Agatia
Jak nocka?
Skali
Trzymam kciukasy za was. Wierze, ze choroba tetaz szubko odpusci a wy wrocicie do domku w mgnieniu oka zdrowiutency!agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie chcę nic mówić ale wczoraj wieczorem powinna być już @!
No ale skoro latam po oknach i mam powera to pewnie dzisiaj nadejdzie.
Wczoraj obkupilam córkę i Roberta za 100zł. Dziś w lidlu córce nakupowalam trampki,2x jeginsow hahahah
Matka znowu biedna nie skóry wczoraj w pewno dwie bluzki po 9.99:-)
Dzięki kamci wywaliłem wszystko z szafki nawet bluzki się znalazły na komunie tylko trzeba przymierzyć czy się zmieszczą.
Dzwoniłam do teściów że zaproszenie na święta przyjęte będziemy na obiad po śniadaniu świątecznym a ona do mnie ze super bo prezent ma dla nas "kasę!"
Fajnie przyda się
Niespodziewalam sięmiło
Gadałem z nią na temat spacerówki hahahah bo tak temat się rozkrecil.
Kazała mi nie patrzeć na męża bo on nią nie jeździ i kupić nową!!!!
Wiec wpadłam na pomysł zaangazuje męża żeby wymienił zamek w piwnicy na taki konkretny żeby się nikt nie włamał nam i będę do piwnicy nosić.
Lepiej to pół piętra w dół znieść ten wózek niż na górę na wysokie trzecie piętro nieść.
To se wymyśliłam:-)
Męża namawiam na urlop po świętach żeby wypisal może mu dadzą bo już ma 2,5 tyg za dużo do wykorzystania.
Jak nigdy chodzę i proszę może gdzieś pojedziemytakie plany mam:-)
Zobaczymy czy mu dadzą.
Wszystkim dają a on nie chce hahahah ale ja wiem dlaczego on nie chce być w domu
Spadam na chatę bo jesteśmy na placu zabaw mały zrobił kupękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny