X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po inhalacjach czekamy na antybiotyk. Z jedzeniem średnio zwrócił dwa razy ale kaszel mniej za to kicha na potęgę oby szybko leki zadziałały. M musiał wrócić do Krakowa więc jestem sama no rodzice ale to wiadomo mam lezanke na podłodze domu oby koc była dobra prosimy o kciuki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    kciuki są od początku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, nie mamy samochodu ;)
    tzn mąż zabiera do pracy, a kawka ok 10/10:30

• AJrin Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali jeny jak mi przykro zdrówka noe obwiniaj się oby szybko3go powrotu do zdrowia.

Agatia super ze smakowalo tak u nas ostatnio je mniej kaszki iobiadkow za to dzis cyc powrócił do łaski i jakas mi tak miło z tego powodu. Mam pytanie ile dajesz posiłków L dziennie procz mleczka?

Ja dzis zrobilam 100km autkiembez szkraba musialam podrzucić bratowa z dziewczynkami z lotniska na pociag. Pech chcial ze samolot sie spoznil 40 min i zostalo nam niewiele czasu do pociagu, ale udalo sie na styk zdążyć rzuten na taśmę.

No i mlody dzis mega marudny u tesciow ciotka twierdzi ze widzi zęba dole i ze ona wszystkim dziecia zawsze wypatrzy. Nie wiem ja nic noe widze a mlody slabo aby mu zagladac moze jutro sie uda podejrzeć.

U nas nowy wozek super sie spisuje fotelik tez chodz dzis M spedzil dobre 15 min aby go wyjąć z auta haha

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali trzymamy mocno kciuki! Abyście szybko wyszli i teraz tylko cieszyli się zdrowiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia :P Uroki mieszkania w domu dwupokoleniowym, znam to z własnej autopsji. My gotujemy naprzemian, wtedy ja nie muszę stać tyle przy garach.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali

bedzie dobrze,trzymajcie sie tam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali trzymamy mocnooooo!:-)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, wszystkiego najlepszego dla Zosi z okazji skończenia 7 mies i oczywiście udanego wyjazdu.

Skali, dużo zdrówka dla Szymonka.

U nas dzisiaj spokojny dzień, Antoś grzeczny, ładnie spał na spacerze, ładnie też zjadł obiad, no i kaszka dzisiaj smakowała, ale zrobiłam bardziej gęstą i była akurat. A wieczorem chciałam go usypiać w łóżeczku i chyba mu tylko przeszkadzałam bo jak wyszłam aby zjeść kolację to po powrocie smacznie spał, ostatnio ma tak że szybciej zasypia sam niż gdy z nim siedzę i mu śpiewam ;)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Trzymamy kciuki

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już nie śpimy:-(
    Zjadł 180ml mm:-)
    Więc czas zabawy zacząć.
    Matka idzie wielki kubek kawy zrobić.

Potem w planie ma że dwa okna umyć bynajmniej do wieczora umyć wszystkie :-)

Edition jednak koniec zabawy Roberto poszedł spać:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 06:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,u nas super noc ! Igi zasnal o 22 spal do 2.30 i nadal spi za toja nie spie i siebudzilam co chwila bo tyle spac to dziwnie ! 1 pobudka :) ale za wczasu sie nie ciesze haha

Milego dnia

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia to super oby tak zostało. Moj dzis znowu pelno pobudek o tata zbudzil o 5:30.
    Ale mialam dzis popaprane sny!
    Najpier snilo mi soe ze nastaly czasy komuny i wszystko bylo wycofywane ze sklepow zastepowane tylko jednym produktem z naklejka zatwierdzonym przez najwyzszego dyrektora. I tym sposobem jak chcieliamy cos kupic to tyljo jeden rodzaj wjednym kolorze i rozmiarze. Najgorsze bylo ze chcielismy wymienic okno a oni mowia ze jwst od teraz tylko jeden wymiar okien zatwierdzonych przez najwyzszego dyrektora i musimy tylko takie zamontowac! Dodam ze pieluchy tez tylko jedne zatwierdzone przez najwyzszego dyrektora ;) smialisny sie z M ze testowal chyba na sobie.
    Pozniej jakis kolejny sen ze wyprowadzalismy sie do kawalerki z ogrodem?

Ulfenstein lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

Noc udaną o 2 zjadł butlę potem po 5 tyle nie i teraz po 7 tylko 30 ml ale usnal jeszcze

Ja pije kawę czekam na obchód potem o 10 mama mnie zmieni to pojadę się wykąpać

Spałam jak mysz wiadomo jeszcze z podłogi co nie widzę więc wstawalam z 50 razy ale nie kaszlal oby teraz pospal.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, pełnia dopiero we wtorek a Młody już daje do wiwatu, czuję się normalnie jak kupa przez te pobudki, jeszcze pół nocy kopał mnie po brzuchu, próbowałam palce do oka wsadzić lub podgryzać moje ręce, a u siebie w łóżeczku nie zaśnie :/

u nas w końcu ładna pogoda się zapowiada ;)

agatia, u nas jest odwrotnie widzę, Fifek ostatnio częściej obiadami gardzi, a za owoce jest gotowy się pokroić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umylam już okna w dużym pokoju:-)
    Dzieci jedzą ja też w sumie na raty :-)
    Zaraz spacerek znalazłam trampki w lidlu dla córki więc idziemy może kupimy

Ja też miałam poryty sen.
    Śniło mi się że z matką się bilam!!!!

Skali już jest lepiej super będzie dobrze.
    Fajnie ze może ktoś cię zmienić.

Miłego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 08:09

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)

Amelka nawet dzis ladnie spala :) ja najpierw nie moglam zasnac a pozniej nie moglam sie stoczyc z lozka haha. Co ten stres z ludzmi robi.

Oczywiscie, jak to u mnie bywa wczoraj przyszla @. Wiadomo, do gin-endo ptzeciez dzis jade.szlag by to trafil, ale jade i tak. Czekac kolejny miesiac czy 1,5 nie bede z takimi wynikami. Najwyzej mnie nie zbada.
    Generalnie strasznie sie strsuje :( wizyta na 15:00. Trzymajcie kciukasy dziewczeta.

Ajrin
    Ale masz sny :) komuno wroc hihi :) kim byl naczelny dyrektor? :)

Zabka
    Zapraszam do mnie. Okna wygladaja rak, ze tylko plakac sie chce. Ja mam okna wysoko i u mnie tylko maz myje, bo bez drabiny nie da rady, wiec czekam az sie zlituje i umyje.

Agatia
    Jak nocka?

Skali
    Trzymam kciukasy za was. Wierze, ze choroba tetaz szubko odpusci a wy wrocicie do domku w mgnieniu oka zdrowiutency!

agatia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę nic mówić ale wczoraj wieczorem powinna być już @!:-)
    No ale skoro latam po oknach i mam powera to pewnie dzisiaj nadejdzie.

Wczoraj obkupilam córkę i Roberta za 100zł. Dziś w lidlu córce nakupowalam trampki,2x jeginsow hahahah
    Matka znowu biedna nie skóry wczoraj w pewno dwie bluzki po 9.99:-)

Dzięki kamci wywaliłem wszystko z szafki nawet bluzki się znalazły na komunie tylko trzeba przymierzyć czy się zmieszczą.

Dzwoniłam do teściów że zaproszenie na święta przyjęte będziemy na obiad po śniadaniu świątecznym a ona do mnie ze super bo prezent ma dla nas "kasę!"
    Fajnie przyda się:-)
    Niespodziewalam się :-) miło

Gadałem z nią na temat spacerówki hahahah bo tak temat się rozkrecil.
    Kazała mi nie patrzeć na męża bo on nią nie jeździ i kupić nową!!!!
    Wiec wpadłam na pomysł zaangazuje męża żeby wymienił zamek w piwnicy na taki konkretny żeby się nikt nie włamał nam i będę do piwnicy nosić.
    Lepiej to pół piętra w dół znieść ten wózek niż na górę na wysokie trzecie piętro nieść.
    To se wymyśliłam:-)
    Męża namawiam na urlop po świętach żeby wypisal może mu dadzą bo już ma 2,5 tyg za dużo do wykorzystania.
    Jak nigdy chodzę i proszę może gdzieś pojedziemy :-) takie plany mam:-)
    Zobaczymy czy mu dadzą.
    Wszystkim dają a on nie chce hahahah ale ja wiem dlaczego on nie chce być w domu :-)

Spadam na chatę bo jesteśmy na placu zabaw mały zrobił kupę :-(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chyba wkrótce będziemy zmieniać wózek, może ten nasz grat uda się sprzedać na olxie ;D
    ale jakoś ciągle nie mogę się nastawić, że Młody będzie tyłem do mnie :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musze miec malego przodem do siebie, za duzo łazimy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3412 3413 3414 3415 3416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ