X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po inhalacjach czekamy na antybiotyk. Z jedzeniem średnio zwrócił dwa razy ale kaszel mniej za to kicha na potęgę oby szybko leki zadziałały. M musiał wrócić do Krakowa więc jestem sama no rodzice ale to wiadomo mam lezanke na podłodze domu oby koc była dobra prosimy o kciuki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    kciuki są od początku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, nie mamy samochodu ;)
    tzn mąż zabiera do pracy, a kawka ok 10/10:30

• AJrin Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali jeny jak mi przykro zdrówka noe obwiniaj się oby szybko3go powrotu do zdrowia.

Agatia super ze smakowalo tak u nas ostatnio je mniej kaszki iobiadkow za to dzis cyc powrócił do łaski i jakas mi tak miło z tego powodu. Mam pytanie ile dajesz posiłków L dziennie procz mleczka?

Ja dzis zrobilam 100km autkiembez szkraba musialam podrzucić bratowa z dziewczynkami z lotniska na pociag. Pech chcial ze samolot sie spoznil 40 min i zostalo nam niewiele czasu do pociagu, ale udalo sie na styk zdążyć rzuten na taśmę.

No i mlody dzis mega marudny u tesciow ciotka twierdzi ze widzi zęba dole i ze ona wszystkim dziecia zawsze wypatrzy. Nie wiem ja nic noe widze a mlody slabo aby mu zagladac moze jutro sie uda podejrzeć.

U nas nowy wozek super sie spisuje fotelik tez chodz dzis M spedzil dobre 15 min aby go wyjąć z auta haha

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali trzymamy mocno kciuki! Abyście szybko wyszli i teraz tylko cieszyli się zdrowiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia :P Uroki mieszkania w domu dwupokoleniowym, znam to z własnej autopsji. My gotujemy naprzemian, wtedy ja nie muszę stać tyle przy garach.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali

bedzie dobrze,trzymajcie sie tam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali trzymamy mocnooooo!:-)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, wszystkiego najlepszego dla Zosi z okazji skończenia 7 mies i oczywiście udanego wyjazdu.

Skali, dużo zdrówka dla Szymonka.

U nas dzisiaj spokojny dzień, Antoś grzeczny, ładnie spał na spacerze, ładnie też zjadł obiad, no i kaszka dzisiaj smakowała, ale zrobiłam bardziej gęstą i była akurat. A wieczorem chciałam go usypiać w łóżeczku i chyba mu tylko przeszkadzałam bo jak wyszłam aby zjeść kolację to po powrocie smacznie spał, ostatnio ma tak że szybciej zasypia sam niż gdy z nim siedzę i mu śpiewam ;)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Trzymamy kciuki

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już nie śpimy:-(
    Zjadł 180ml mm:-)
    Więc czas zabawy zacząć.
    Matka idzie wielki kubek kawy zrobić.

Potem w planie ma że dwa okna umyć bynajmniej do wieczora umyć wszystkie :-)

Edition jednak koniec zabawy Roberto poszedł spać:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 06:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,u nas super noc ! Igi zasnal o 22 spal do 2.30 i nadal spi za toja nie spie i siebudzilam co chwila bo tyle spac to dziwnie ! 1 pobudka :) ale za wczasu sie nie ciesze haha

Milego dnia

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia to super oby tak zostało. Moj dzis znowu pelno pobudek o tata zbudzil o 5:30.
    Ale mialam dzis popaprane sny!
    Najpier snilo mi soe ze nastaly czasy komuny i wszystko bylo wycofywane ze sklepow zastepowane tylko jednym produktem z naklejka zatwierdzonym przez najwyzszego dyrektora. I tym sposobem jak chcieliamy cos kupic to tyljo jeden rodzaj wjednym kolorze i rozmiarze. Najgorsze bylo ze chcielismy wymienic okno a oni mowia ze jwst od teraz tylko jeden wymiar okien zatwierdzonych przez najwyzszego dyrektora i musimy tylko takie zamontowac! Dodam ze pieluchy tez tylko jedne zatwierdzone przez najwyzszego dyrektora ;) smialisny sie z M ze testowal chyba na sobie.
    Pozniej jakis kolejny sen ze wyprowadzalismy sie do kawalerki z ogrodem?

Ulfenstein lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

Noc udaną o 2 zjadł butlę potem po 5 tyle nie i teraz po 7 tylko 30 ml ale usnal jeszcze

Ja pije kawę czekam na obchód potem o 10 mama mnie zmieni to pojadę się wykąpać

Spałam jak mysz wiadomo jeszcze z podłogi co nie widzę więc wstawalam z 50 razy ale nie kaszlal oby teraz pospal.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, pełnia dopiero we wtorek a Młody już daje do wiwatu, czuję się normalnie jak kupa przez te pobudki, jeszcze pół nocy kopał mnie po brzuchu, próbowałam palce do oka wsadzić lub podgryzać moje ręce, a u siebie w łóżeczku nie zaśnie :/

u nas w końcu ładna pogoda się zapowiada ;)

agatia, u nas jest odwrotnie widzę, Fifek ostatnio częściej obiadami gardzi, a za owoce jest gotowy się pokroić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umylam już okna w dużym pokoju:-)
    Dzieci jedzą ja też w sumie na raty :-)
    Zaraz spacerek znalazłam trampki w lidlu dla córki więc idziemy może kupimy

Ja też miałam poryty sen.
    Śniło mi się że z matką się bilam!!!!

Skali już jest lepiej super będzie dobrze.
    Fajnie ze może ktoś cię zmienić.

Miłego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 08:09

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)

Amelka nawet dzis ladnie spala :) ja najpierw nie moglam zasnac a pozniej nie moglam sie stoczyc z lozka haha. Co ten stres z ludzmi robi.

Oczywiscie, jak to u mnie bywa wczoraj przyszla @. Wiadomo, do gin-endo ptzeciez dzis jade.szlag by to trafil, ale jade i tak. Czekac kolejny miesiac czy 1,5 nie bede z takimi wynikami. Najwyzej mnie nie zbada.
    Generalnie strasznie sie strsuje :( wizyta na 15:00. Trzymajcie kciukasy dziewczeta.

Ajrin
    Ale masz sny :) komuno wroc hihi :) kim byl naczelny dyrektor? :)

Zabka
    Zapraszam do mnie. Okna wygladaja rak, ze tylko plakac sie chce. Ja mam okna wysoko i u mnie tylko maz myje, bo bez drabiny nie da rady, wiec czekam az sie zlituje i umyje.

Agatia
    Jak nocka?

Skali
    Trzymam kciukasy za was. Wierze, ze choroba tetaz szubko odpusci a wy wrocicie do domku w mgnieniu oka zdrowiutency!

agatia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę nic mówić ale wczoraj wieczorem powinna być już @!:-)
    No ale skoro latam po oknach i mam powera to pewnie dzisiaj nadejdzie.

Wczoraj obkupilam córkę i Roberta za 100zł. Dziś w lidlu córce nakupowalam trampki,2x jeginsow hahahah
    Matka znowu biedna nie skóry wczoraj w pewno dwie bluzki po 9.99:-)

Dzięki kamci wywaliłem wszystko z szafki nawet bluzki się znalazły na komunie tylko trzeba przymierzyć czy się zmieszczą.

Dzwoniłam do teściów że zaproszenie na święta przyjęte będziemy na obiad po śniadaniu świątecznym a ona do mnie ze super bo prezent ma dla nas "kasę!"
    Fajnie przyda się:-)
    Niespodziewalam się :-) miło

Gadałem z nią na temat spacerówki hahahah bo tak temat się rozkrecil.
    Kazała mi nie patrzeć na męża bo on nią nie jeździ i kupić nową!!!!
    Wiec wpadłam na pomysł zaangazuje męża żeby wymienił zamek w piwnicy na taki konkretny żeby się nikt nie włamał nam i będę do piwnicy nosić.
    Lepiej to pół piętra w dół znieść ten wózek niż na górę na wysokie trzecie piętro nieść.
    To se wymyśliłam:-)
    Męża namawiam na urlop po świętach żeby wypisal może mu dadzą bo już ma 2,5 tyg za dużo do wykorzystania.
    Jak nigdy chodzę i proszę może gdzieś pojedziemy :-) takie plany mam:-)
    Zobaczymy czy mu dadzą.
    Wszystkim dają a on nie chce hahahah ale ja wiem dlaczego on nie chce być w domu :-)

Spadam na chatę bo jesteśmy na placu zabaw mały zrobił kupę :-(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chyba wkrótce będziemy zmieniać wózek, może ten nasz grat uda się sprzedać na olxie ;D
    ale jakoś ciągle nie mogę się nastawić, że Młody będzie tyłem do mnie :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musze miec malego przodem do siebie, za duzo łazimy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3412 3413 3414 3415 3416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ