WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ogarnełam w końcu swoje ciuchy
wielki worek na smieci
mały worek pójdzie do sióstr zakonnych (we wtorki jest tzw punkt miłosierdzia) i malas reklamóweczka nowych i nienowych sukienek dla córki kuzyna
no i chyba sprzedam swoja slubna czerwonaraz miałam na sobie a tyle lezy
-
nick nieaktualnyKamcia nic nie mów ja wczoraj patrzyłam na szafkę bo muszę sobie pizamke na lato kupić i mówię do męża tyle szmat mam wszystko się wysypuje z szafki ale nie mam w czym chodzić.
Albo za małe albo mi jakiś sentyment się włącza,albo twierdzę że kiedyś schludne i to ubiore hahahah
Miałam właśnie dziś kupić sobie pizamke i coś tam jak mi wpadnie w oko,Robertowi skarpetek i córce leginsy ale nie wiem czy pojedziemy może choćby tutaj u nas do galerii.
Mąż obiecał obiad na mieście lizus jeden:-)
Mały śpi więc może jak wstanie ja już włosy umylam w razie czego.
Wczoraj przejrzałem stronę Orsay i wiem co kupię dla siebie na komunie żeby wyglądać jak ludz
Edition a sukienkę koloru kolorowego moja ślubna sprzedaje ja już 3 rok i dupa nikt nie chce a dwa razy założyłam do matki na ślub i swój slubWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 11:52
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPróbuj może Ci się uda.
Ja w sukienkach nie chodzę więc tylko ta jedna leży i patrzy:-)
W Orsay upatrzylam trzy bluzki, jakieś spodnie.
Marynarkę mam ale można kupić nową haah i jeszcze balerinki jakieś muszę kupić co by było wygodnie przy małym.
I marzy mi się nowa spacerówka do tego pakietu hahaha ale wymyśliłam choć to nierealne.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali
Zdrowka dla synka. Jestescie w dobrych rekach. I nie obwiniaj sie prosze, bo to nie twoja wina
Dariah
Gratulacje i moc calusow dla Zosienki z okazji ukonczenia 7miesiecy. Spokojnej i bezpiecznej podrozy.
Co do mieszkania przy kosciele, to ja mieszkam jakies 300m od kosciola. Ogolnie pkatastrofa z tymi dzwonami i nie tylko. Latem otwarte wszystkie drzwiw kosciele, bo wiadomo duszno ibudza nas msze juz o 7:00 do tego slychac wszelkie procesje wkolo kosciola po bozym ciele, droga krzyzowa itd.
Osobiscie gdybym miala kupowac dom to nie zrobilabym tego w sasiedztwie kosciola z powodu halasu ale jak kto lubi i woli oczywiscie -
Młody w nocy słabo ściągnął cycka. Może odstawi sie sam.
Boli
Będę pic druga dzis szałwię.
Zobaczymy jak to wszystko sie potoczy.
Młody właśnie zjadł od taty słoiczek! Nareszcie! Oby tak już zostało. Jednak co indyk z dynia to indyk z dynia.
-
My mamy do kościoła jakieś 100m.
Ale okna szczelne. Zorientowałam sie w ogóle, ze biją o 18, jak kiedyś byłam na zewnątrz. Ale dom z ogródkiem blisko kościoła? Nie-E. -
Ulf
My tez niby szczelne, ale wiesz... ciepla wiosna, latem i wczesna jesienia spimy przy otwartych oknacha te procesje to megafony. W piatek np byla droga krzyzowa chyba ok 19.30 akurat karmilam i usypialam Mele a oni mi tu wyli dokladnie pod oknami. Ta w ryk, cyca wypuscila i zaczela sie u nas szopka
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za podzielenie się info na ten temat.
Byliśmy obejrzeć jeszcze raz tą działkę.
Kościół zamknięty.
To jest bardzo mała wioseczka przy dużym mieście może ma że 70 mieszkańców?
Myślę że msza jest jedna w dzień?
Co do ogródka itd.
Działka jest ogrodzona już betonowym murem wysokim od strony kościoła i ulicy.
My nie jesteśmy jacyś imprezowi itd jak już to będą biegać po podwórku dzieci i mąż będzie w garażu halasowalale też nie aż tak bardzo sporadycznie
Nas też nie ma więcej w domu bo w weekendy jak mąż w domu to jedziemy na wycieczki.
Teraz jesteśmy udupieni "jeszcze" bo mały mm nie zje,slioczka zimnego nie zje i co mu dać jeść?????
Dlatego jeszcze chwila będzie jadł już inne rzeczy to będzie można gdzieś polecieć.
Więc z jednej strony działka fajna ale jednak kościół
Zrobiłam fotkę tego kościoła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee17b09421b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8248a754333c.jpg -
mały kościólek
z tymi dzwonami moze jest tez tak, że u nas samo centrum miasta, może dlatego ciszej
kiedyś syrena na ratuszu wyła razem z tą na strazy
to była masakra
dziś tylko kiedy robią próby alarmowe
wyobrażacie sobie? czy noc czy dzień syrena -
nick nieaktualny