X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś pogardził obiadkiem, zjadł kilka łyżeczek, ale że goście są to pewnie wszystko inne ciekawsze ;) no i prababcia chciała czekoladą poczęstować, ale dostała już opr z mojej i teścia strony... aż strach ją zostawiać samą z dzidziusiem. Wróciliśmy z długiego spaceru, M chciał żebym spacerówki poszukała w dobrej cenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój dziś pogardził obiadkiem, zjadł kilka łyżeczek, ale że goście są to pewnie wszystko inne ciekawsze ;) no i prababcia chciała czekoladą poczęstować, ale dostała już opr z mojej i teścia strony... aż strach ją zostawiać samą z dzidziusiem. Wróciliśmy z długiego spaceru, M chciał żebym spacerówki poszukała w dobrej cenie
    Szukac joie bedziecie? Bo cene trzymaja wiec poszukaj super moze promocji i wtedy nowka. Bo na grupie joie ostrzegaja dziewczyn ze na olx ze super promocje używek okazuja sie oszustwem np za 450 zl ostatnio byla i niestety oszustwo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, wiem ;) ale Tobie by Ci się to podejrzane nie wydawałoby? Jeśli OLX to tylko z odbiorem osobistym ;) ale widzę że standardowa cena to 1200 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf można kupić w sklepie przez neta (ogłoszenia są na olx i allegro) za juz 889zł.
    Jak chcesz to wejdź na olx i allegro wystawiła babka mytraxa za 1200zł używała 2mce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabko, ale ja szukam na pompowanych kołach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela, wiem ;) ale Tobie by Ci się to podejrzane nie wydawałoby? Jeśli OLX to tylko z odbiorem osobistym ;) ale widzę że standardowa cena to 1200 zł
    A ty mytraxa chcesz jednak? Ja o tym drugin pisze. I z tym odbiorem osobistym tez uwazala bym bo jak jest oszust to czesto nawet adres podaje aby niewzbudzic podejrzenia. I kilka osób sie oszuka a jedna np pojedzie i okazuje sir ze mieszka tam babulinka ktora nic nie wie o wozku a oszust kosi kasę.. nawet rejestracja numeru juz nie jest problemem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, ciągle się zastanawiam co wziąć, bo literax też do najtańszych nie należy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ten mytrax jest na popmpowanych.

To prawda że do najtańszych nie należą :-(

Mój mąż dalej twierdzi że zamieścimy się z naszym wózkiem do auta :-(
    Wracamy na chate

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela, ciągle się zastanawiam co wziąć, bo literax też do najtańszych nie należy
    One duzej różnicy miedzy soba nie maja.Dla mnie mytrax wygrywal tym ze ma wyciągana raczke,skorzana, i budke ma calkowicie zabudowana materialenm z boku ma wywieczniki. No i siedzisko jest wieksze. Joie trzyma ceny to tez cos znaczy. A powiedz mi jezdzilas juz nimi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, tylko po sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dzis bylismy na zakupach swiateczno chrzcielnych i wydalam 500 zl a w lodowce wielkich zmian nie ma o.O a ludzie w sklepie pelno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się aż boję teraz do większych sklepów jechać o.O
    pod tym względem nie lubię świąt, sklepy zamknięte na dwa dni, a ludzie kupują jakby wojna miała być, a później i tak połowę do kosza wyrzucają, bo za dużo szykują :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córa po całym dniu na dworze padl o 18.30 liczylam ze Kuba majac jedna drzemke pojdzie w jej ślady ale nie. Bryka, gada i chyba o spaniu nie mysli. Przed kapiela zjadl kaszki z 250 ml bylo, teraz dopil mlekiem i dostal poweru :)

No nic czekamy na sen

Skali jak Szymek sie ma?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój padł, tyle świeżego powietrza, wybrykał się to teraz śpi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Szukac joie bedziecie? Bo cene trzymaja wiec poszukaj super moze promocji i wtedy nowka. Bo na grupie joie ostrzegaja dziewczyn ze na olx ze super promocje używek okazuja sie oszustwem np za 450 zl ostatnio byla i niestety oszustwo.

Angela czy możesz podać linka do tej grupy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Angela czy możesz podać linka do tej grupy?
    https://www.facebook.com/groups/1240271802669402/

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela 250ml kaszki i później mleko? O wow ma Prezesik spust :-D
    Choć moja dzisiaj nie najgorzej miska zupy (ze 200 ml) i ok 500 ml mm + cycek :)

Moi są w trakcie zasypiania ;) ale już na ostatniej prostej ;)

Sarcia to jest masakra człowiek wyda kupę kasy, a do jedzenia nic nie ma. Te pieniądze mało co warte.
    Trudno mi określić ile bylo kaszy bo robilam ns oko ale robilam zmyśla ze mloda zje. Ona nie chciała, prezes zjadl wszystko i patrzal czy jeszcze jest :) ma spust. Widze ze Liwia nadrabia po chorobie również. Mleka zjadl 150 do dna wiec pewnie zjadl by jeszcze ale juz nie chcialan tak brzusia obciazac. Jutro zupe jednak kalafiorowa robie nam wiec zupa owocowa jeszcze poczeka

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam z dzisiaj jarzynówkę z kurakiem, bo więcej zrobiłam, dziś była z kaszą kuskus to może jutro ryż do niej ugotuję, od teściowej dostałam obiad, więc chociaż nie będę musiała przy garach stać ;) na wtorek dostałam zaproszenie na kawę i się zastanawiam jak się dostać do miasta

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ona gotuję jak dla wojska, a teraz teść po zabiegu ma ścisłą dietę, to kto jej to zje? :D

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, samochodem :)
    Ja w czwartek mam wyjsc z koleżanka. Ale nie wiadomo jak. Ona kończy o 16 prace, młody o 1830 i 20 je. Ode mnie. Straszna Chujnia.

Będę tez robić kolejna próbę mojej kuchni ;) pójdzie krupniczek. Wszyscy zawsze zachwalali ;) zobaczymy jak młody :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 3411 3412 3413 3414 3415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ