WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój dziś pogardził obiadkiem, zjadł kilka łyżeczek, ale że goście są to pewnie wszystko inne ciekawsze
no i prababcia chciała czekoladą poczęstować, ale dostała już opr z mojej i teścia strony... aż strach ją zostawiać samą z dzidziusiem. Wróciliśmy z długiego spaceru, M chciał żebym spacerówki poszukała w dobrej cenie
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój dziś pogardził obiadkiem, zjadł kilka łyżeczek, ale że goście są to pewnie wszystko inne ciekawsze
no i prababcia chciała czekoladą poczęstować, ale dostała już opr z mojej i teścia strony... aż strach ją zostawiać samą z dzidziusiem. Wróciliśmy z długiego spaceru, M chciał żebym spacerówki poszukała w dobrej cenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, wiem
ale Tobie by Ci się to podejrzane nie wydawałoby? Jeśli OLX to tylko z odbiorem osobistym
ale widzę że standardowa cena to 1200 zł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, ciągle się zastanawiam co wziąć, bo literax też do najtańszych nie należy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCóra po całym dniu na dworze padl o 18.30 liczylam ze Kuba majac jedna drzemke pojdzie w jej ślady ale nie. Bryka, gada i chyba o spaniu nie mysli. Przed kapiela zjadl kaszki z 250 ml bylo, teraz dopil mlekiem i dostal poweru
No nic czekamy na sen
Skali jak Szymek sie ma? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Szukac joie bedziecie? Bo cene trzymaja wiec poszukaj super moze promocji i wtedy nowka. Bo na grupie joie ostrzegaja dziewczyn ze na olx ze super promocje używek okazuja sie oszustwem np za 450 zl ostatnio byla i niestety oszustwo.
Angela czy możesz podać linka do tej grupy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela 250ml kaszki i później mleko? O wow ma Prezesik spust
Choć moja dzisiaj nie najgorzej miska zupy (ze 200 ml) i ok 500 ml mm + cycek
Moi są w trakcie zasypianiaale już na ostatniej prostej
Sarcia to jest masakra człowiek wyda kupę kasy, a do jedzenia nic nie ma. Te pieniądze mało co warte.ma spust. Widze ze Liwia nadrabia po chorobie również. Mleka zjadl 150 do dna wiec pewnie zjadl by jeszcze ale juz nie chcialan tak brzusia obciazac. Jutro zupe jednak kalafiorowa robie nam wiec zupa owocowa jeszcze poczeka
-
nick nieaktualnyja mam z dzisiaj jarzynówkę z kurakiem, bo więcej zrobiłam, dziś była z kaszą kuskus to może jutro ryż do niej ugotuję, od teściowej dostałam obiad, więc chociaż nie będę musiała przy garach stać
na wtorek dostałam zaproszenie na kawę i się zastanawiam jak się dostać do miasta
-
nick nieaktualny
-
Lrf, samochodem
Ja w czwartek mam wyjsc z koleżanka. Ale nie wiadomo jak. Ona kończy o 16 prace, młody o 1830 i 20 je. Ode mnie. Straszna Chujnia.
Będę tez robić kolejna próbę mojej kuchnipójdzie krupniczek. Wszyscy zawsze zachwalali
zobaczymy jak młody