WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj slaba dzis noc a dziecko pobudke zrobilo o 5
Do 1 w nocy non stop sie budził najpier co godzina pozniej cos mu sie chyba przysnilo bo tak płakał utulilam i spal dalej. Ja poszlam siku a tu patrze M prania nie powiesil a obiecal jak mnie wnerwil o 12 w nocy musialam pranie wieszać wrrr.
Oby u was lepiej nocki. -
U nas dziwna noc.
Obudził sie o 23, a potem spał do 6:30.
Pielucha rozmiar 4 nie przeciekła mimo wielkiej ilości sikow i kupy
Mały ma gorączkę
I nie wiem czy to oś zebow? Nie chce łyżeczki. Ledwo podałam Ibum. Innych objawów brak.
W pt mielusmy szczepienie. Mozliwe ze to byłaby reakcja?
No bo chyba nie tonieszczesne żółtko. -
nick nieaktualnyU mnie pobudka o 1:-(!
Przebudzil się o 5 ale śpi do teraz.
Ja dziś robię zupke ogórkowa na drugie udka z kurczaka.
Tylko surówki brak (skleroza).
Zupka już się gotuje warzywa ztarte, udka przyprawione lezakuja sobie:-)
Dziś strasznie wieje brrrr
Ja oczywiście nocka z koszmarami.
Ja pitole z kad te sny się biorą bo po dzisiejszy to aż mnie trzęsie.
Śniło mi się że byłam w jakiejś piwnicy? Siedziałam z matką,byłym! I ktoś tam jeszcze się przewijal.
Przyszła mała dziewczynka (śmierć) i mówi do mnie ze za chwilę stracę wzrok i to już mój koniec ona mnie zabierze.
Faktycznie jakieś blaski które mówiły że tracę wzrok.
Walczyłem z nia że nigdzie nie odejdę bo dzieci bo mąż rodzina ja nie chcę!
Ona dalej swoje że to mój czas!
W końcu się wkurzylam i ja złapałem za nogi jakoś i zaczęłam nią machać/uderzać o ścianę raz w jedną stronę raz w drugą stronę, stałam między dwiema ścianami.
Wyobraźcie sobie ze z jej głowy i ciała zrobiło się drewno a głową była mała jak piłka od tenisa
Co jak co ale dziecko o ścianę.
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Za dużo prochow przed snem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cycka je.
Wymuszać łyżeczki nie będę. Trochę sie boje ze często go przystawiając rozbucham znów laktację. No ale czego dla dziecka sie nie robi
Pod zeby nie pasuja te dobre noce.
Jejku ma tak niski próg bólu po tatusiu ze szok -
Zabka co za sen!!! Wiesz walczylas o zycie matki nic nie powstrzyma.
Ulf a ja wlasnie ugotalam jajko peenie znowu zjem sama haha.
A tak serionstawiam zeby szczepienie troche pozno ale kto to wie. Obserwoj dawaj duzo pic zobaczysz czy go w dzien zeby nie drażnią i jak tempka bedzie. -
nie ma to jak mąż na linii informacyjnej teściowa-my
zamiast wprost spytać kiedy i czym przyjedzie to sobie gdybał
kiedy? to już wczesniej ustalone
o której? założył że bedzie wieczorem, jak to zawsze siostra jechała...no ale wyjechała wczesnie rano
nikt nic nie ustalał i znów ja musze być najmadrzejsza...tym pociągiem zawsze do nas jechali (i później były zmiany z innych powodów) i nigdy z wysiadka w Poznaniu...no i tesciowa ma kupiony bilet do Poznania a z tamtad juz czekanie...ale gdyby kupiła bilet jak zawsze to by nie czekała, byśmy po nia po prostu pojechali te 60km
albo 30 km...ale Poznan???ach
tak to jest pytac meza
no ale chodzi jeszcze o to ze zakupów brak, rosól może się zdąrzy zrobić-przecież miałam miec cały dzień na toa tak o 11 po nią pewnie pojedziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 08:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf
Moze zeby ida i stad ta temperatura?
Zabka
Ale masz sny, o matulu.
Foxik
Kolejny zabek, gratulacje!
Kamcia
No nie ma jdk gdybac.... eech. Dogadaj sie z facetem. Toz to dopiero wyczyn jest.
Ajrin
Wyobrazamsobie jak sie zdenerwowalas. Mojemu tezvsie czesto zdarza zapominac. Wkurzam sie wtedy strasznie a on tylko "no co? Kazdemu sie zdarzy zapomniec". Taaa...
Sarcia
Bidula, nie zazdroszcze nocy. Moz3 w dzien za dlugo spal?
U nas noc.... uuuuuuwaaaaagaaaaa..... z 3 pobudkami! Jeeeeeeeee! I to bez noszenia. Jedna pobuda na karmienie, dwie tylko wstalam, dalam smoka, wlaczylam szum w karuzeli i spala dalej, ja tak chce co noooc -
nick nieaktualnyNatka widzę postępy super bardzo się cieszę że tfu tfu tfu
Kamcia nie mam pojęcia czemu tak długo spał też rozmyślam o tej pełni.
Za to odmówił jajecznicy!!!
Zjadł że dwie łyżeczki z chlebem.
Teraz wcina wafelka od lodów.
A jaki szczęśliwy nawet z nim gada hahahah śmiesznie to wygląda.
Zupka gotowa.
Ja dalej w wolnej chwili siedzę przy wózkach.
Wczoraj otrzymałam recenzje od osoby która sobie praktykuje wózki.
Tak się złożyło że ma porównanie tych trzech co mnie interesują i wiecie że wygrywa snap!
A ja już sama nie wiem czego chcę wszystkie trzy mi się podobają.
Nawet w moim mieście literaxa babka chce sprzedać czerwonego:-(
Bardziej stawiam na mytraxa ładnie wygląda i dużo pozytywów ale snap też ma zalety.
Ja pitole weź bądź mądry. -
Natka w pelbie taka nocka to juz tylko moze byc lepiej
oby tak zostalo.
U nas nadal sie budzi jade dzis do alergologa /internisty z nim mam nadzieje ze podpowie coś. U nas nadal sporo kup i zielonych wysypki brak ale moze to wieczne marudzenie i ciagle budzenie to jakas nietolerancja ja juz sama nie wiem.
Mlody wstal o 5 dzis i dopiero padl. Mi sie juz udalo ogarnac obiad jest z wczoraj wiec mam luz blus haha a tak serio musze zakupy zamowic na swieta. -
Zabka zobacz osobiscie prawda jest taka ze wszystkie 3 sa dobre ale maja różnice i pytanie co Tobie odpowiada mysle ze z kazdego bedziesz zadowolona
-
nick nieaktualnyMy dzis na 18 do laryngologa idziemy,zobacze co madrego powie moze w koncu pomoze pozbyc sie tego wstretnego kataru???? Oby !!
No a ja dzis plan mam taki zeby zrobic chlopski garnek na obiad dla meza to jego ulubione jedzonko , bedzie na dwa dnii mysle ez zeby upiec jaloes szybkie ciacho do kawy tylko mysle co , macie jakiez pomysly ??? Babki, murzynki odpadaja boto bedzie na swieta