WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarcia babka majonezowa?
Ale przepis na necie bo nie pamiętam że szkoły
Przepyszna
Inne ciasta hmmm zrobiłam się leniwa i kupuje i pomyśleć że kiedyś stałam w garach
Ulf spoko rozumiem
Właśnie robię orientację w snapach na jakiś opiniach.
Zapowiada się jako super wózek.
Co jeszcze zauważyłam w tych ortalionowych osłona na nóżki tragedia!!!!!!
Wolę dopłacić i mieć lepszy.
Czy ty masz wersję Denim????
Zaraz mały pójdzie na drzemie to ceny porownam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa snapa ortalionowego w ogóle nie brałam pod uwagę bo wygląda tragicznie.
Mi np waga obojetna bo nosić go nie nosze. Ale właśnie w snapie denim podobało mi się bardzo obicie. No ale w jezdzie mi już nie podpasował. No ale każdemu pasuje coś innego.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, problem mam. Przedwczoraj zauwazylam, ze w lacikach oczu u Amelki mam czerwone plamy, wczoraj byly sine dzis ciemnofioletowe. Wyglada tak, jakby sobie czyms przywalila. Fakt, ze pare dni temu uderzyla sie w glowe tym stolkiem, ale w glowy jej juz schodzi, guza juz nie ma, po rozcieciu zostal strupek. Ostatnia nowoscia dana jej pare dni byl piatus i tak siedze i mysle od czego moze miec to sine. Oczywiscie w necie juz naczytalam sie jakis gowien o pasozytach, ukladzie moczowym ale nie zauwazylam u Meli by cierpiala na brak apetytu czy wzmozone pragnienie. Jest radosna, zadnych objawow poza tymi fioletami w kacikach oczu (od strony noska). Miala ktoras z was tak u dzieciaczka wlasnie po podaniu nabialu?
-
nick nieaktualnyNatka ja tak nie miałam.
Nie wiem nawet co ci doradzić.
Nawet nie chce mi się wierzyć że to przez nabiał.
Zobaczysz jutro jak będzie wyglądać.
A nabiał odstaw dopiero jutro bo może dzisiaj tak ma bo za długo spała?, zmęczenie?
Nie wiem ale mówię w nabiał nie uwierzę żeby to miało związek z kacikami oczu.
-
Denim.
U nas drogie ciocie widać zęba. Jest tuż tuż. A właściwie są. Bo widać oba na dole.
W medicover jedt usługa 'porada pediatryczna przez telefon' i właśnie rozmawiałam.
Powiedziała ze przy zębach temp nie powinna przekraczać 38. U nas przekraczała
Zasugerowała badanie ogólne moczu, bo przy miedniczce przy każdej gorączce powinnam młodemu badać.
Wiec jutro łapiemy siuski.
Postraszyła mnie tym ZUMem -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Denim.
U nas drogie ciocie widać zęba. Jest tuż tuż. A właściwie są. Bo widać oba na dole.
W medicover jedt usługa 'porada pediatryczna przez telefon' i właśnie rozmawiałam.
Powiedziała ze przy zębach temp nie powinna przekraczać 38. U nas przekraczała
Zasugerowała badanie ogólne moczu, bo przy miedniczce przy każdej gorączce powinnam młodemu badać.
Wiec jutro łapiemy siuski.
Postraszyła mnie tym ZUMem
Pewnie warto zrobic mocz bo lepiej pilnowac. Oby wyszedl idealnie -
nick nieaktualnyUlf może być wysoka gorączka.
Moja córka miała powyżej 38 przy zavkowaniu.
Ale zbadaj mocz choćby dla pewności że tam nic nie ma.
No dostałam smsa od bratowej.
Kurna miała skasować mój nr!
Wiedziałam że tak będzie.
Napisała żale że mogłam posegregowane jej ubranka od mojej córki!
A brat twierdził że nie muszę oddać bo im nie potrzebne.
A jednak były potrzebne.
Ja tak zapakowalam bo skoro nie potrzebne to i tak wszyscy pakujące na kupę i się przegląda bo się wybiera.
Kurwa każdy powód do przyjebania jest dobry
Nie odpisuje jej bo nie będę sobie szarpać nerwów.
Czas zmienić chyba numer:-( -
nick nieaktualny
-
Snapy ortalionowe wszystkie są czarne, różnią sie tylko kolorami budek.
I ten material byl brzydki. Taki zwykły ortalion. No ale można zawsze na to wkładkę ładna dać
Oprócz denim jest jeszcze jakiś szary chyba.
No i za granica są podobno miliony kolorów
Jutro będziemy sikać do pojemnika. Już kilka razy badałam mu mocz i zawsze było ok. Wiec i tym razem musi być ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfik
u mnie Igunio jak szly mu dolne 1 to mial tez nawet 38,7 goraczki wiec to chyba mit ze nie powinna przekraczac, nie martw sie bedzie dobrze lap siuśki i zrob wyniki;)
matko powiedzcie mi czy to prawda ze mojemu synkowi beda kreww na morfo pobierac z glowki?!bo juz mam zawał
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny.
Już miałam odpisać ale darowalam sobie ale nie ukrywam jakbym mogła to bym jej zajebala.
Szkoda że nie rozumieją usuń mój numer.
Dokładnie szkoda szarpać nerwów.
Sarcia koleżanki dziecku pobierania z główki.
Mojemu Robertowi ale w przychodni z rączki co ja miałam w gardle i wogole jak zobaczyłam jak ona mi każe jego rączkę trzymać to normalnie zawał.
Nie dobrze mi z nerwów było myślałam że mu złamie ta rączkę.
Nie martw się będzie dobrze musisz to przetrwać.
Ale bezpieczniej z główki uwierz mi. -
nick nieaktualny