WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka u nas tez mamy w kacikach ist juz dlugo sine do tego czasem rano ma podkrazone napuchniete oczka.
Bylam dzis u alergologa/pediatry ale mnie wnerwila babka ogolnie ze oodaje mm do kaszki. Ze nie mam podawac mm bo to zwieksza ryzyko ucxulenia na bmk! Mamnodciagac swoje albo podawac kaszke na wodzie. Poszlam aby podpytac sie o zbyt czeste kupy i wlasnie opuchniete oczka i spocone dlonie. Zbadala mlodego i wedlug niej ma powoekszona wątrobę dala skierowanie na usg ale morfo juz nie. -
my odwołaliśmy neurologa z dzisiejszego wieczora. młody wciąż ma temperaturę i jest marudny. potrafi np leżeć na brzuchu i odpoczywać z główką na boku
nie chcę usłyszeć, że coś jest nie halo, bo akurat ma gorszy dzień.
na ibum bananowy się wypiął, ogólnie łyżeczka to zło.
podałam czopek i tempka spada. -
Ajrin
Ja juz nic nie wiemmoj D wraz z tesciowa twierdza, ze troche przesadzam i pewnie tood tego upadku. Wczorajanidzis nie dalam jej piatusia, zobacze jeszcze jutro. Jak zacznie schodzic to mam winowajce, chociaz az sie wierzyc nie chce. Jesli nadalbedzie sine to ide do lekarza.
Oby u was nie bylo zadnych problemow. Trzymam kciuki za usg
Dziewczyny, ktore przechodza z kp na mm. Jak to ogarnac? Szczerze tonie wiem haksieza to zabrac. Ile trwalo takie odstawienie? Dajcie jakies rady please krok po kroku -
nick nieaktualnyNatka hahah ja tak gadam z nią.
A jak się spotkamy jeszcze wina nam polac hihi
Co do mm.
Musisz kupić butelkę że smoczkiem:-)
Duży wybór
Musisz kupić mm:-)
Jeszcze większy wybór.
Przygotować am am wg przepisu na opakowaniu.
Przechodząc z KP na mm.
Podaj pierw cyca i dokarm ja mm.
Bez względu ile wypije resztę wylej.
Albo w ciągu dnia zamień jedno KP na mm będzie szybciej.
Ty zacznij pić szałwie wtedy pokarm będzie się zmniejszal co spowoduje że się nie będzie najadac wtedy pójdzie w ruch butla. -
Zabka
Najlatwiejsze mam za soba haha
Butla jest, smok tez bo pije z niej wode i herbatke.
P
Mleko kupilam babydreama. Zobaczymy czy jej podpasuje. Jak nie to zmienie na inne.
Gorzej z ta cala reszta. -
nick nieaktualnyTo kup jeszcze jedna taka butle.
Smoczek nasz odpowiedni?
Łatwo jej się ciągnie albo nie za mocno pracuje?
Żeby Ci się nie darla przy mm:-)
Ja np robię tak.
Na porcje 180.
Wlewamy do butli 60ml wrzątku resztę zimnej przegotowanej dodaje mm czyli 6 miarek na moim.
Zamykamwstrzasam
podaje hihi
Lub wlewamy 180 wody zimnej przegotowanej i wkładam do mikrofali na 30sek wsypie mm i wstrzasam podaje.
Zawsze usta zamocze swoje w butli jak jest ciepłe nie gorące to ok.
Zawsze jak wstrzasniesz tzn mieszasz mm z wodą to to mm jest troszkę zimniejsze.
Spróbuj zrobić jedną butle na dobranoc zobaczysz.
Mój już chce iść spać!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 18:53
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Moje dziecko to dziwne jest, bo nadal pije herbatke ze smoczka nr 2. Ona nie lubi jak jej leci samo. Musi ciagnac. Jak jej raz dalam herbatke z 3ki gdzie tak troszke samo lecialo to dopiero byla histeria -
nick nieaktualnyDomyślam się. Bo też mam takie histerie.
A nie daj mu do Dziuba butli jak otwarty bo np się musisz podrapac hihihi to już koniec za nim go uspokoje wieki!!!!
Dlatego pisałam o smoczka żebyś spr i się zaopatrzyla bo poco ci awantura jak coś to wymienisz na szybko i tyle
Próbuj czekamy na relacje
Butle lepiej mieć dwie do picia i mm bo nie wyrobisz z myciem.
Na początku będzie łatwo ale jak zacznie się drzec ty z mm do niej a okaże się że pić chce i jeszcze większą awanturę zrobicie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka to raczej napewno uroda dziecka ja tez tak mam a moj synek karnacke ma po mbie jest najbladszym dzieckiem na basenie serio az ostatnio bylam wszoku wyglada jak bialy walen na tle reszty bobasow.
Kamcia strasznie mnie zirytowala i gdyby nie ta wayroba bym pewnie miala z nia sprzeczke bo noc asnie procz ze tylko cyc nie mówiła. Ja jej tlumacze ze jak dostal mm na noc bo mnie nie bylo to i kupa lepsza a ona kurna dalej swoje! To juz nie tak male dziecko aby dalej naciskac na kp. Niby z opinii dobry lekarz ale ja raczej nie bede korzystać zrobie usg ale pewnie pojde do innej z wynikami. -
Zabka raczki i nozki.
Scali a jak u was? Jak sie ma Szymek i jak ty sie trzymasz? -
nick nieaktualnyAjrin a potowki miewa?
Czytam że to kiedyś by uznali te objawy za krzywice czyli brak Wit d.
A dziś mówią że to taka natura u dzieci bo mają cienka skórę i gruczoły intensywniej pracują.
Do 4 Rz skóra się kształtuje.
Więc liczę że się pomyliła ta lekarka.
Ja pierwszy raz słyszę żeby nie dawać mm do kaszki.
Ale skoro niby zwiększa uczulenie no.....
Nie słyszałam o tym.
Ja usypia małego nagle już nie chce spać!
Ale może usnie -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Lrf opowiadaj co tam ogladalas? Czym jezdzilas?
Jak ten mytrax?
Snapem latalas po sklepie?
Edition chciałabym usłyszeć te słowa w sklepie od mojego męża hahahah
w sumie też podobał mi się x-lander x-cite ale na żywo jest ogromny,
elodie malutkie i jakby się miało rozlecieć zaraz -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:snap był na górnej półce i nie chciało mi się go ściągać, ale na żywo nam nie podszedł wizualnie. Mytraxem się fajnie jeździ, ale nie wiem jak sobie on poradzi na nierównościach, ale śmiać mi się z m chciało, bo te joie mają miejsce na kubek i się pyta sprzedawcy czy np ten (nie pamiętam jaki on wózek pokazał) też ma taki uchwyt na kawę, sprzedawca się pyta czy chodzi o te coś na napoje dla dzieci a m "to to nie jest na kawę??"
w sumie też podobał mi się x-lander x-cite ale na żywo jest ogromny,
elodie malutkie i jakby się miało rozlecieć zaraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny