X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela czy miałaś okazję ubrudzic materiał w mytraxie?
    Łatwo się czyści?
    Bo jakoś ten materiał wydaje mi się ciężki do wyczyszczenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 19:58

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg ale naskrobalyscie

U mnie noc koszmar przez co i dzień Szymek poszedł spać o 1 lulalam go od 22. O 4 mleko i o 7 później od 10 do 12 spał to pojechałam do domu się wykąpać. A potem do 19 spał 20 minut dramat

Teraz śpi jestem padnieta a wcześnie j już w czwartek nie pójdziemy do domu na oddziale tylko my i jeden chłopczyk Ksawery ma 16 miesięcy Szymek chce wyskoczyć jak widzi jak on chodzi
    Dziś ładnie jadł mleko i zupkę ale javuszka nie chciał ani serka.

Mniej kaszle ale słychać jak mu zalega w piersiach

Idę spać przepraszam nie odniosę się bo mało co pamiętam a żabka olej idiotke natka nie panikuj :)

A u nas ząbek się przebija ale tak dziwnie jakby taki jeden brzeg tylko się przebił i tyle nie wiem jak to ma wyglądać może uda mi się jutro zrobić zdjęcie

Idę spać jak się wyspie to się odezwę :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Angela czy miałaś okazję ubrudzic materiał w mytraxie?
    Łatwo się czyści?
    Bo jakoś ten materiał wydaje mi się ciężki do wyczyszczenia
    Oczywiście ze juz nie raz upierdzielony byl ;) jakby inaczej przy moich dzieciach. Po chrupkach kukurydzianych dalo rade wyczyścić chusteczkami mokrymi. Więc łatwo. Mam porównanie z młodej wózkiem. Tam to tragedia, dlatego zdjelam w jej wozki pokrycie na raczke i pasy.

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mnie drażni w mytraxie to ze środek budki jest kremowy. Ale ja to serio czepiam sie szczegółów

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pojemnik na kawę musi być :D
    bo ostatnio wzięliśmy kawkę na wynos jak szliśmy na spacer i się pieklił że musi trzymać kubek ;D
    kurczę, dla mnie to kupa kasy i tak :P
    ale część jest odłożona na wydatki bobasowe, więc przecież i tak byśmy ich do 18nastki w całości nie uchowali

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dzięki

Skali olalam :-) dobranoc spokojnej nocki.

Lrf dla mnie też kupa kasy.
    Mąż mówił żeby kupić taką za 100zł hahahha

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiam serki i jogurty. Dzis Mela strzelila z 4 kupy (standardowo robi 1, max 2dziennie). Kazda kwasna w zapachu i nie tylko. Po drugiej mimo, ze przebieram od razu jak zrobi juz miala czerwone dupsko. Potraktowalam sudocremem. Czwarta kupe to juz z placzem robila a pupa wyglada okropnie. Strasznie czerwona, nawet kapiel cala przeplakala tak ja pupa szczypala ;( nic innego nowego nie dostala, wiec obstawiam serki. A tak je wciagala, tak jej smakowaly. Mozliwe,.ze te cienie tez od tego. Zobaczymy. Dzis juz jej nie dalam, oby jutro bylo lepiej.

Powiem wam, ze patrze na to pudelko mleka i patrze. D zapytal czy dzis juz jej sprobuje podac, spojrzalam na Amelke i nie, dzis nie dam rady. Musze sie oswoic z ta mysla. Smieszne to, bo nie myslalam, ze bedzie mi az tak trudno.
    Zdecydowalam, ze pokarmie do 25tego czyli do skonczonego 8go miesiaca. Poza tym teraz najpierw wylecze jej dupsko i unormuje kupy, potem wprowadze mm.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka lekarka powoedziala ze nie ma krzywicy i ze to taka bywa u dzieci.
    Nie miewa czesto ale jednak czasem lapki zimne a mokre stopki bardzo czesto zimne a mokre.

No nic i tak zrobilam dzis kaszke na mm :)

Scali dobrze ze apetyt dopisuje oby i zdrowie dopisalo i szybko do domku.

LRF a ja tam wcale twojemu M sie nie dziwoe tez soe cieszylam jak glupia zemoj ma uchwyt na kawe haha. Jeszcze nie testowalam ale mam zamiar w koncu to wozeg glownie na wykazdy i centra handlowe

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz trzeba kupić kubek termiczny na kawę :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka jak zle reaguje na bmk to i mmzwykle może powodowac brzydkie kupy. Woec mozesz jak sie inornuje zeobic próbę i podac troche mm nastepny dzien tez troche bo lepiej dawac po malu noz drastycznie odstawic i przejsc na mm, oczywiscie jesli podejrzewasz ze moze nie tolerowac bmk. Bo tak kojarzę ze ty nie jadlas nabialu.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Dobrze kojarzysz. Nie moglam jesc nabialu ze wzgledu na kolki i kupy Melowe :( mialam nadzieje, ze juz z tego wyrosla. Juz jadam wszystko i karmie i nic nie bylo az do teraz :( ogolnie to nie plakala, brzuszek tez nie bolal, nie.miala pierdkow ani zadnych kolek. Tylko albo i az ta kwasna kupa i cienie w kacikach oczu.
    Kurka, mam nadzieje, ze po mm nie nie takich jazd :(

5v79kzu.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka mysle ze nie bedzie jazd bo dzieci wyrastają, ale zawsze lepiej podac predzej na probe troche mm szczególnie jesli byly jakies problemy. Mi dzis alergolog powoedziala ze lepszy jest i bezpieczniekszy jogurt serek niz mm LOL juz wogole zglupialam ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Kurcze, jak ona tak zaraogowala na serek to co dopiero bedzie po mm.
    Ech... nie nastawiam sie. Najpierw unormujemy kupy, dolecze tylek a dopiero potem sprobujemy z mm.

5v79kzu.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody ma apetyt na mleko! Łyżeczka dzisiaj be, a mleka zjadł 5 butli, w sumie ponad 600ml!
    Powiem Wam ze duży komfort z tym mm. Wiedzieć ile dziecko zjada, a nie zastanawiać sie, czy przypadkiem nie ciągnie za krótko :)

Wieczorem jak smarowałam dentinoxem, to wydaje mi sie, ze czułam te pierwsza cholerę.
    Zobaczymy jutro.

No i śpioch dzis z niego był. Jutro łapiemy siuski

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a kaszek na mm nie dawałas?

Ja to jakoś lajtowo podeszłam do tematu. I tak długo był tylkona cycu. Nie miałam problemu z wprowadzeniem mm w kaszkach.
    Bo butli nie chciał. A jak już zechciał to polubiliśmy oboje.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcialam przypomniec ze jutro na 8 mam egzamin, jak nie bede nic pisac to prosze nie pytajcie czy zdalam hahaham:D mam nadzieje ze bedzie jutro my lucky day, moby nie padalo ;) !

P.s u laryngologa bylismy przez 10 dni kazal dawac nasivin i dicortineff w odstepach 15 minut przed kropieniem sciagnac wydzieline,zyretc mam dopiero podawac po tych 10 dniach narazie przerwac, jesli po tych zabiegach katar nie ustapi to mam przyjechac z malym na wymaz z nosa i bedziemy dzialac, jedno z,glowy za tydzien we srode echo serca i bedziemy sookojni....

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

A wlasciwie czmu z Liw i Borciem na echo chodzisz bo sie tak zastanawialam, tez jakies szmery wykryli ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Powiekszona watroba?? A skad ta lekarka ta teorie wytrzasnela ?

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf
    Ale ja gluuuuupia jestem haha :D przeciez ja jej od dawna kaszki na mm daje. Uffff.... czyli nie mam raczej co obawiac sie mm, bo po kaszkach nic jej nie bylo :D

Ulfenstein, martta, AJrin lubią tę wiadomość

5v79kzu.png

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Trzymam kciukasy!

sarcia123 lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

‹‹ 3422 3423 3424 3425 3426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ