WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia dobrej spokojnej nocki:-)
Natka a co za serek dałaś?
Może to on jest winowajaca a inny będzie ok?
Sarcia no.pewnie że trzymamy.
Tylko spróbuj zamilczec!!!!!!
Ulf życzę aby jutro już było widać.
Ja też idę spać.
Dobranoc.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noc ogólnie dobra. Jedzonko wyjątkowo wcześniej tzn o 1. Ale dzień zaczynam od kur...mac bo mężowi o 6 do kibla się zachciało. Zawsze o 6. I tym sposobem małego obudził. ja pierdziele. Tyle razy ten temat przerabialiasy. Że tylko nie 6!!! Bo mu się chciało! !!!jestem wściekła na niego
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
U nas mały przesłał caluska nockę za to córka o 4 stwierdziła że już się wyspała
Mąż chyba ja obudził bo wstał do pracy i coś tam w kuchni halasowal.
Urlop mąż dostałpo świętach ale w sobotę i niedzielę kierownik prosił żeby przyszedł do pracy na to mój mąż no jasne!!!!
Lepiej płacą za weekendy.
U mnie pada!!!!!
Ale popołudniu wybierzemy się może do Tesco. Chociaż tyle bo raczej drugi dzień będziemy się kisic
Natka na pupę alantan,linowa a+e,bephanten -bardzo szybko wygoi.
Sarcia,ulfWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 06:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry a moze nie dobry? Sama nie wiem.
My noc z koszmarów mieliśmy Kuba budzil sie z 5 miliardów razy.. az o 4 go wzielam do nas bo juz mialam dosyć chodzenia do niego. I juz stresa miałam ze młoda nam obudzi. U nas nie spał lepiej ale juz wstawac nie musiałam
Za oknem deszcz a ja muszę młoda zaprowadzic do żłobka a z kotem jechac do weta.
Ulf a wy mieliście 3 dniowke? Moze to to?
Sarcia współczuję nocy i trzymam kciuki! Mam nadzieje ze pochwalisz sie
Dzis musimy jechac zapłaci za sale, moze skończymy kupic juz buciki ,kaszkiecik i szelki dla niego. I w ten sposób będziemy mieli juz wszystko
Na obiad dziś zło bo kebab hihi w ten sposób Kuba je dzis zupe owocowa.
Zabka a kiedy zakup wozka? -
nick nieaktualnyAngela buuuuu nie dobrze.
Ja też mam takiego strefa że jak jedno wstanie to się martwię o to drugie żeby się nie obudzilo
Ale tak to już jest.
Kiedy wozio?
Ja musze kupić maksymalnie do lipca.
W sierpniu jedziemy na wakacje także musi już być.
A widzę że spadają ceny więc tym bardziej poczekam.
Może jakaś okazja?promocja się trafi?
A po drugie już sama nie wiem snap czy mytrax hahaha
Literaxa 4 odrzucilam choć bardzo byłam za tym wózkiem ale nie kupię wózka na chwilę żeby później dziecko wyglądało w nim jak pajac bo za mały do dziecka:-(
A moje dziecko będzie duże więc uważam zakup bez sensu.
Ja mam swój wózek także to nie jest jakiś mus
-
hej dziewczyny,
na wszystko brak czasu wczoraj dosłownie jak wyszłam z dzieciakami o 8 rano to wróciliśmy o godzinie 19 :o Wczoraj Kuba miał zajęcia z logopedą i Pani powiedziała, że widzi różnicę i jest bardziej odważnyza tydzien ma zajęcia grupowe
Mąż chyba w końcu dostanie urlop tacierzyński dwutygodniowy!!! zaraz po świętach i wychodzi na to, że będzie w domu 2,5 tygodnia i wraca dopiero 4 maja
Zapisalam starszaka do przedszkola i wiecie co Wam powiem, że będę miała przejeb... jak wrócę do pracy. będę musiała rano zaprowadzać dwójkę. Jednego do żłobka do przedszkola. A z odbiorem będę leciała z językiem. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela buuuuu nie dobrze.
Ja też mam takiego strefa że jak jedno wstanie to się martwię o to drugie żeby się nie obudzilo
Ale tak to już jest.
Kiedy wozio?
Ja musze kupić maksymalnie do lipca.
W sierpniu jedziemy na wakacje także musi już być.
A widzę że spadają ceny więc tym bardziej poczekam.
Może jakaś okazja?promocja się trafi?
A po drugie już sama nie wiem snap czy mytrax hahaha
Literaxa 4 odrzucilam choć bardzo byłam za tym wózkiem ale nie kupię wózka na chwilę żeby później dziecko wyglądało w nim jak pajac bo za mały do dziecka:-(
A moje dziecko będzie duże więc uważam zakup bez sensu.
Ja mam swój wózek także to nie jest jakiś mus
A ja myslalam ze teraz musisz kupic, łeee jak nie to fajnie bo mozesz serio trafic na okazje. Widzisz na tej grupie co ci wysłałam dziewczyny sprzedają nowe wozki bo im cos nie przypasowalo ale w dobrej cenie.
Za granicy nie oplaca sie sprowadzac bo gwarancja jest ale koszty wysylki to 20-40 euro spokojnie. Dlatego ja zrezygnowalam, mimo ze de mam blisko.
-
nick nieaktualnyesmi wrote:hej dziewczyny,
na wszystko brak czasu wczoraj dosłownie jak wyszłam z dzieciakami o 8 rano to wróciliśmy o godzinie 19 :o Wczoraj Kuba miał zajęcia z logopedą i Pani powiedziała, że widzi różnicę i jest bardziej odważnyza tydzien ma zajęcia grupowe
Mąż chyba w końcu dostanie urlop tacierzyński dwutygodniowy!!! zaraz po świętach i wychodzi na to, że będzie w domu 2,5 tygodnia i wraca dopiero 4 maja
Zapisalam starszaka do przedszkola i wiecie co Wam powiem, że będę miała przejeb... jak wrócę do pracy. będę musiała rano zaprowadzać dwójkę. Jednego do żłobka do przedszkola. A z odbiorem będę leciała z językiem. -
kamciaelcia wrote:Ulfenstein
a ile już trwa ta goraczka?
Nie mieliśmy trzydniówki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 07:46
-
nick nieaktualny