WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy na wyniki crp.
Powiększone węzły. Karkowe, szyjne i inne. Gardło tez wirusowe. Ale uszy czyste.
Siku udało sie tez złapać rzutem na taśmę
Pani podejrzewa trzydniówke.
Ale zobaczymy to crp.
Ząb jeden na wierzchu, drugi 'dziś- jutro', góra w ciągu dwóch tygodni -
A widzisz Agatia czyli dobrze mówiła no ja poki co z mm nie rezygnuje bo u nas nie ma objawow na noetolerancje bmk a i tak dostaje raz dziennie porcje z 90ml wiec nie jest to jakos mega duzo.
Co do watroby to ona badajac brzuch powoedzia ze watroba powonna lekko wystawac zza żeber a u nas jest 3 cm poza. Poki co terminy prywatnie to jakis dramat w luxmedzie dopiero na czerwiec. No jak nic nie znakde dzos bo ktos nie odwola zloze skarge i musza w coagu 2 tygodni znalesc mi termin -
Kamcia u nas dzos zagladalam w paszcze i tez zebow brak nawet nie widze aby cos tam sie dzialo. Za to mlody dzis robi dziwna rzecz wklada sobie smoczek i wali glowa tzn smoczkiem o podloge kilka razy ale nie jakos mocno tak stuka smokiem o podloze w majac go w buzi a pozniej ryk na maksa. No i wszystko próbuje ugrysc nawet podloge moje skarpetki caly czas ma karpia na buzi i tylko by gryzl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, eeee tam nie ma o czym mowic bylo minelo nastepny 25.04 , chocby nie wiem co nie odpuszcze..... do 3 razy sztuka, i za 3 mam nadzieje zdam. Gdyby nie to ze juz wracalam z miasta doslownie oblalam km od wordu.... i to takie glupstwo odje,.... ze sie nie dziwie ze mnie oblal.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPostanowiłam zapisać dzieciaki na szczepienie, no i mamy termin 26 nic innego nie było i teraz zastanawiam się czy dobrą decyzję podjełam bo 30 mamy chrzciny. Niby 3 dni aby się ogarneli. Nigdy NOP jako takich nie mieli. Jak już to marudzili jeden dzień. Już sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJadę ale jestem podjarana.
Sarcia do 3 razy sztuka.
Angela hmmm ja bym nie ryzykowala.
Lrf ja mu i tak blenduje jeszcze nie na taką papke ale troszkę bo mu się cofa a szczególnie hipp.
A że stał słoik to wzięłam.
Muszę wyciągnąć moje urządzenie na parze od nowości stoi i patrzy
Ani razu nie użyłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyryba jest na tyle miękka że wystarczy u nas widelcem rozdziabać,
sprawdzam tylko czy gdzieś ości nie ma
jutro chcę spróbować zrobić pomidorówkę, ale muszę iść do sklepu
po jakąś passattę lub pomidory, może dla nas pizzę zrobię bo przecież Fifek nie zje ich całych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak na szybko, bo od wczoraj dni jak z koszmaru. To chyba przez te zęby! Jak u natki wszystko na nie, ciągle płacz i krzyk. Jedna jedynka sie dzisiaj przebila, druga lada chwila... z tymi dolnymi nie bylo prawie w ogóle problemu, górne to jakis koszmar!!!!
Ulf gratulacje zabka!
Skali jak to dobrze że jest poprawa, oby tak dalej!
Zabka tysiące buziakow dla Robercika, zdrowka chłopaku!
Sarcia do 3 razy sztuka, głowa do góry!
Czytałam trochę po łebkach przepraszam jak coś ominelam.
A tymczasem idę palnac sobie w łeb, bo kolejna histeria u nas.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 16:01