WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziei dziewczyny ale juz mi wstyd ...kuzwa az mi mi sie nie chce jesc takiego mam nerwa, pogoda tez ujowa padal deszcz, ale ewidentnie moja wina....ehhh juz chcialam sie poddaccbale tata mnie na wlasciwe tory przywrocil i przypomnial ze to moje marzenie i obiecalam ze zdam...
moj maz oczywiscie jak zwykle musial swoim tonem glosumdac mi do zrozumienia ze jestem matolem?mam zjebany dzien i mi smutno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Olej meza, rob prawko i nawet nie patrz co inni gadaja. Uda sie za 3cim razem.
Angela
Ryzyk fizyk. Masz w sumie 3 dni wiec gdyby yl NOP to jest szansa,ze zdazy minac
Martta
Ja juz dzis to jestem na skraju zalamania nerwowego i jeszcze ta pogoda. Ciagle leje. Moze mialaby lepszy apetyt gdyby poszla naspacer ale ku**a jak? Jeszcze mam @ wiec w ogole to jest jeden hardcore.
Foxik
Nasza Mela nie chce jesc nicco ja jejprzygotuje. Uparla sie na te pieprzone sloiki i dupa, wiec podziwiam, ze Fifek tak ladnie je co mu zrobisz.
Zabka
Podejrzewam, ze w naszym miescie tez moglabym pomarzyc by zobaczyc rozne wozki. -
Angela, jak robisz rybę w pesto?
Natka, mój tez grymasi przy maminych obiadkach
Tzn skubane z mojego talerza spoko. Ale zupka specjalnie dla dziecka? Bleh
Kosio marudny przez te żeby. A ze zaczął tez gaworzyć całkiem słodko, to może ma tez jakiś skok?
No i ta trzydniówka.
Pił butle i nagle wrzask. W Nocy tez z wrzaskiem sie budził. biedne dziecko.
Sarcia, nie poddawaj sie -
nick nieaktualnyNatka, zdziwiłabyś się, dziś pogardził krupnikiem, zjadł może połowę miseczki, przedwczoraj zjadł dwie pełne miseczki dyniowo-batatowego kremu z kurczakiem. Jak pojedziemy gdzieś z M to chyba będzie na samym mleku bo słoików nie chce, tylko owoce ze smakiem (ale owoce zawsze i wszędzie
) jutro też chcę jajecznicę z szczypiorkiem i masełkiem spróbować. Chciałabym też znaleźć jakiś fajny makaron, bo tradycyjny jak dla nas za duży, a ten z hippa za drobny, pamiętam że widziałam kiedyś gwiazdki i takie kulki ala kuskus, ale nie pamiętam czy skład byłby ok
-
W ogole to dzwonilam do kliniki i najpierw sie ucieszylam, bo najprawdopodobniej do transferu nie bedziemu musieli robic calej wirusologii i zaoszczedzimy po 500zl na lebka.... ale (i tu podniesli mi cisnienie) mielismy miec ten transfer za darmo, mial byc w cenie ivf za ktore zaplacilismy w 2015 a teraz oni sie z tego wycofali bo tak i mamy zabulic za to prawie 1700zl. Tlumacza sie, ze wtedy byl okres przejsciowy i inne umowy (w umowie nue ma wymienionej ilosci transferow w cenie) i teraz za kazdy trzeba placic.
Nosz.... cholera... tak zachwalali w 2015 ze fajnie bo zaplacimy raz i bedziemy.miec 2 gwarantowane transfery.
To nawet nie chodzi o ta kase, bo zalezy mi i jesli trzeba to zaplace ale sam kurde fakt. Mialo byc a nie ma a juz raz placilam. No i do tego Mela, ktora nie je, jej obszczypane dupsko, dzis juz walnela 3kupy kazda dosc luzna, pogoda, @ i boje sie co jeszcze.
Oj ciezki to dzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja widziałam tylko ten drobniusieńki jak kaszka trochę
M mi gdzieś wcięło, a miałam iść do biblioteki i sklepu
muszę poprosić bibliotekarkę żeby interweniowała w sprawie książki którą ktoś od trzech miesięcy przetrzymuję, widziałam w katalogu internetowym! miał oddać dawno dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 16:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPóźniej was doczytam.
Chciałem powiedzieć że był w tym drugim sklepie mytrax fioletowy i snap na piankoweych kółkach.
Zdążyłam pojeździć bo mały w aucie był i jeczal.
Snap widziałam wszystkie po ortalionowe denim nie było wykupili.
Mytraxem mi się jeździło super zaś snap sztywny.
Na co ubolewam.
Muszę pojechać z dzieckiem ale na pierwszy rzut oka oba siedzenie mają takie same.
I co stwierdzilam po jeździe że lepiej mi się jeździ carera.
Mię wiem nie wiem nie wiem co teraz zrobić.
Mam winko bo se kupiłam to pomyślę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny