WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali kciuki za obchod daj znać po.
My dzis pobudki co godzina do 2 pozniej spal do 5 a ja jakoś mega padnieta chyba poranna drzenke synka tez przespie.
Natka o ktorej macie lekarza? -
Skali, idzie ku lepszemu.
Dzis pobudka o 4:30 i o 7. Był strach ze znów skończy spanie o 5
Gorączki nie ma. Wysypki tez nie ma.
Miałam sie zgłosić do lekarza po 2 dniach, wiec jutro idę.
W necie czytam, ze wysypka występuje zaraz po skończonej gorączce. Młody nie miał temp już o tej 4:30.
Czyżby to jednak od zebow? A te powiększone węzły?
Ale jednak czytam ze jeszcze może sie pojawić. No to czekamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 07:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały zalicza pierwszą drzemkę
pogoda tak wstrętna że nic tylko pójść spać
jakoś nie mam weny do sprzątania przed świętami, w niedzielę jedziemy do moich rodziców, w poniedziałek do nas goście przyjeżdżają, a właściwie do teściów, oby Fifek był w nastrojui żeby znowu nikt nie wpadł na głupi pomysł dawać mu ze stołu coś czego nie powinien jeść
-
Hej dziewczyny, mamy juz pierwsza drzemkę pogoda do dupy... myslalam ze na swieta bedzie fajna a tu jak zwykle wkur.. sie można mam fatalny nastrój
wczoraj z przyjaciolka poszlam na cwiczenia dzis nogi bola i biodra mialam dzis na basen isc ale raczej nie pojde przez pogode.
Skaali zdrowka dla Was !!! -
nick nieaktualnyagatia wrote:Dzieciaki dopiero wstały. Lecimy z Młodą dzisiaj na szczepienie. Może uda nam się zaległości powoli nadrobić.
Pogoda fatalna, deszcz leje, ale co zrobić trzeba po szczepieniu jeszcze spacerek ogarnąć
Trzymam kciuki za szczepienie.
My u nas pogoda ma być nawet nawet do 14Więc zaraz zabieram się na spacerek.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas pobudka dopiero o 5:00:-) nie dał nawet mm przygotować tak płakał z głodu.
Zjadł i poszedł dalej spać wstawiamy o 8:00:-)
Zaraz idziemy na dwór po chlebek bo mam gdzieś stanie potem w kolejkach.
Zamroże a potem jak świeży będzie.
Ulf my mieliśmy trzy dniowke.
Wysypka była na brzuszku po południu już wszędzie.
Na czwarty dzień.
Także obserwuj....
Skali jak po obchodzie?
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u nas noc calkoem kiepsa...ale prze to ze wczoraj bylam mega padnieta,dzis cala noc snilo mi sie tomskrzyzowanie przez ktore oblalam i takie dzis mam choerne pretensje do siebie bo tak mi na tym zalezalo..i na placu ktory jest trudny zero bledow...ajjjaja szkoda gadac
caly czas to mi w glowie siedzize mam chec sie poryczec.cholerne ambicje.
Usnelam o 21.25 o 23 Igi wstal na mleko ja nie przytomna bylam potem wstal o 1 potem o 1.50 wkirzlam sie dalam mu butle zamiast cycka i spal do 5.45 i 8.30, traz sie bawi a ja musze zjesc sniadanie.
Natka
Trzymam kciuki, bedzie dobrze nie martw sie daj znac jak u was !
Skali
Rowniez trzymamy kciuki, daj znac po obchodzie co dobrego powiedza. -
Moje dziecko padlo o 8 a ja wraz z nim na drzemke
Zaraz kawa i chyba cos slodkiego zjem bo nieprzytomna jakas jestem tak dobrze mi sie spalo -
LRF u Ciebie czesto brak mleka do kawy u mnie też dzis bida wiec pije z 2 miarkami mmmlodego buhaha daje rade
Ulfenstein, Little Red Fox, Dariah lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:U nas pobudka dopiero o 5:00:-) nie dał nawet mm przygotować tak płakał z głodu.
Zjadł i poszedł dalej spać wstawiamy o 8:00:-)
Zaraz idziemy na dwór po chlebek bo mam gdzieś stanie potem w kolejkach.
Zamroże a potem jak świeży będzie.
Ulf my mieliśmy trzy dniowke.
Wysypka była na brzuszku po południu już wszędzie.
Na czwarty dzień.
Także obserwuj....
Skali jak po obchodzie? -
AJrin wrote:LRF u Ciebie czesto brak mleka do kawy u mnie też dzis bida wiec pije z 2 miarkami mmmlodego buhaha daje rade
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Ja też chcę spacwrowke a co myślicie o tych maclaren ?
Znajoma ma Maclarena (ale nie wiem jaki model) i chwali sobie. Tyle, że ceny są zabójcze, jak na takie zwykłe parasolki i to, że (przynajmniej moim zdaniem) one nie są zbyt piękne...
Ja jestem na etapie szukania wózka dla drugiego maluszka i wpadła mi w oko nowa spacerówka Chicco - Miinimo. Bardzo mi się wizualnie podoba, jest lekka (sprawdzałam w sklepie) i łatwo ją złożyć jedną ręka. Co prawda teraz jej nie kupię na pewno, bo szukam jakiegoś wózka 3w1, ale jak duża spacerówka zacznie mnie denerwować, a maleństwo podrośnie, to na pewno się na niego zdecyduję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia do świąt nie ma na pewno.
Sama wczoraj kupiłam żeby stylko do promocji.
Wróciłam.
Ale wieje i czarne chmury wiszą.
Głowa mnie mega boli zaraz prochy lykne spadnie deszcz to mi będzie lepiej.
Ludzi!!!!!! Oszaleli.
Robcio się zdrzemnal chwilkę a ja biedne zakupy zrobiłam
Przy okazji zrobiłam real foto gondoli mojego wózka dla koleżanki.
Wczoraj wieczorem późnym zapytałam jej czy by nie chciała kupić mojego wózka dałam linka powiedziała że jej się podoba więc jest szansa że może się sprzeda.
Ot tyle wymyśliłam przy lampce wina wczoraj
Dziś widzę że sąsiadka się przezucila na parasolke spacerówka taka zwykła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 11:00
-
nick nieaktualny