WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Moja przyjaciółka prowadzi sklep z oryginalnymi ubrankami dla niemowląt. Dajcie prosze lajka na fan page na facebooku, początki nie są łatwe
https://www.facebook.com/babelusklep/
Z góry dziękuje i wesyłych świąt! -
Little Red Fox wrote:sarcia, często są promocje na pampki w lidlu, trzeba czekać - choć mnie została ostatnia paczka i nie wiem czy nie kupić już czwórek
I na noc 4 sie sprawdzają.
Ostatnio była peeeelna Pielucha (po całej nocy) i jeszcze dorobił kupę i było spoko.
Teraz sie kończą 3, czekamy na promo i już kupujemy 4. One niby są od 7kg, ale Kosio jest wzrostem w połowie skali, a wysokość dziecka tez sie liczy. Fifek tez pewnie ma pod 70cm, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 11:12
-
nick nieaktualnyUlf, nie wiem dokładnie ile, ok 68 cm i jakieś 7kg
ale trójki wydają mi się ciasne powoli..
Mały drzemie, kończę szykować obiad dla niego, dziś risotto z brokułami, miał być też kurczak, ale zapomniałam wyjąć do rozmrożenia. Dzisiejsza jajecznica mu nie posmakowała, jutro próbujemy owsiankę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dobra nakarmie małego dziś zupka pomidorowa.
Hahahaha
Sprzedałem swój wózek!!!!!
Odbierze jak kupie spacerówke:-)
To muszę pomyśleć Hahahaha dziś druga lampka wina?????
Żartujeżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Muszę i to mus:-)
Angela jaki kolor masz mytraxa????
Szylas wkładki do niego?
Za ile?
Torbę masz? Nie pamiętam czy pytałam
Wolę się upewnić.
Mały je pomidorowa z makaronem bez blendowania jest jakiś przelom
Szylam wkładkę dwustronną z lepszej bawelny i wyszlo mi 95 zl
Ja kolor mam pavement.
Torbe mam skiphop ale kupiona wczesniej.
Smacznego -
nick nieaktualnyagatia wrote:Młoda zaszczepiona 5w1 za 6 tyg pneumo i pozniej żółtaczka. Waga 7,77 kg wzrost nie wiem
Kupiłam na próbę pampki z Netto i najlepsze evercieniutkie, mieciutkie. Szkoda, ze netto mam daleko.
Dziewczyny temat fotelik. Był malowany 1000 razy ,) ale jaki fotelik dla Liw? Od 9 kg nie wchodzą w grę bo pewnie koło roku tyle będzie miała. Romer, maxi cosi. Jaki jest dobry?
U mnie byli właśnie znajomi i widziałam i Kubę nawet zamontowałam w ich fotelik. Maja Joie Every Stage 0-36 i się na niego napaliłam. Mąż się zgodził więc całkiem możliwe że po chrzcinach zmieniamy fotelikdo 18 kg jazda tyłem jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 12:29
agatia lubi tę wiadomość
-
witam się i ja
noc jak zwykle udana, pobudka po 6, od rana dobry humorek i jeszcze lepszy apetyt. Piotrus uwielbia babcię a babcia daje się jego manipulacjom i go nosi
wczoraj robiłam marynowane pieczarki (od młodszej szwagierki) dzis robiłam zasmazaną kapustę słodka (dla szwagierki haha)
tesciowa przyjechała z pełna dla nas waliża i...i wyjedzie z pełna walizapozbyłam się kilku zbednych dla mnie rzeczy i zyskałam miejsce w kuchni
teraz Piotruś , babcia oraz tatuś zaliczają spacer, a mama korzysta-w sumie pierwszy raz- z ciszy i spokoju do sprzątania -
nick nieaktualnyUlf soryyyyyyyy to pomidorowa z ryżem i indykiem!!!!
Ale ja gapa tak to jest jak się robi 100 rzeczy na raz!
Ale też ryż taki wielki jak makaron hahaha
Ale jadł rosolek z cielęcina i makaronem z gerbera.
I jadł deser po 10mcu z gerbera ananas,jabłko, mango z kluseczkami.
Aż się trzęsie tak mu smakuje.
Angela a podasz firmę z kadry zamawiałas?
Ja nie mam wizji na kolor wózka i wkładki.
To nie te dni na wene dlatego narazie oglądam.
Link do forum bardzo przydatny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 12:11
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:U mnie byli właśnie znajomi i widziałam i Kubę nawet zamontowałam w ich fotelik. Maja Joie Every Stage 0-36 i się na niego napaliłam. Mąż się zgodził więc po chrzcinach zmieniamy fotelik
do 18 kg jazda tyłem jest.
Żabka, myślałam ze sama zupę robiłaś
Kamcia, na palcach jednej reki mogę policzyć ile razy zostawalam sama w ciszykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Fanka Joie
Żabka, myślałam ze sama zupę robiłaś
Kamcia, na palcach jednej reki mogę policzyć ile razy zostawalam sama w ciszySzukam czegoś od 0-36
A w tym zakrecie i jeszcze tyłem mało jest fotelików. Spodobał mi się u znajomych ale czy na niego na 100% padnie nie wiem. Muszę go przymierzyć jeszcze do auta. Ale na pewno się nim zainteresuje
Kuba do niego pasuje to już połowa drogi teraz auto musi pasować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ulf soryyyyyyyy to pomidorowa z ryżem i indykiem!!!!
Ale ja gapa tak to jest jak się robi 100 rzeczy na raz!
Ale też ryż taki wielki jak makaron hahaha
Ale jadł rosolek z cielęcina i makaronem z gerbera.
I jadł deser po 10mcu z gerbera ananas,jabłko, mango z kluseczkami.
Aż się trzęsie tak mu smakuje.
Angela a podasz firmę z kadry zamawiałas?
Ja nie mam wizji na kolor wózka i wkładki.
To nie te dni na wene dlatego narazie oglądam.
Link do forum bardzo przydatny.
Antosiowe Minky z stamtąd zamawiałam wyszukaj na fb -
i ujak miło-kurier zawitał
ten co zawsze
i spodziewałam się
ale ani maila, ani od niego tel, ani smsa z firmy kurierskiej...pomyslalam, ze jutro
a jednak dziś
niemiło tylko z powodu kasy, która mu musiałam dać
smierdze śledziami-bo robie jutro na obiad-więc z paczką i przymiarkami poczekam na męza -
nick nieaktualny