WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Nie fanka
Szukam czegoś od 0-36
A w tym zakrecie i jeszcze tyłem mało jest fotelików. Spodobał mi się u znajomych ale czy na niego na 100% padnie nie wiem. Muszę go przymierzyć jeszcze do auta. Ale na pewno się nim zainteresuje
Kuba do niego pasuje to już połowa drogi teraz auto musi pasować.
Z reszta co w tym złego by było
Dobrze ze robicie research rynku bo my jeszcze mamy chwile, ale czas tak szybko leci -
Zabka no to masz motywacje aby szybko cos kupic haha.
Uff drzemka zaraz musze obiadek robic.
Agatia a jaki chcesz rwf czy przodem? Jesli tylem mogę podpowiedzieć jesli przodem nie pomogę. -
nick nieaktualny
-
sarcia
nieeeee
mechanik najpierw sie śmiał, że chcemy to auto ratowaćale jak się przekonał, co to za model, co to za cacko, to męża opr , ze nie dba o hondzinę
w lakier nie inwestowaliśmy, ale potrzebujemy-m.in. taniej do pracy mężowi jechać. I bezpieczniej-tzn hondy nie ukradną z parkingu pod jednostką
i kosiarka na działkę się w nią miesci
honda się rozpadnie to wtedy pomyslimy
na OC tylka trzeba zarobić krocie
-
Agatia dobrze jest dopasowac fotelik do dziecka i do auta. Jesli bedzie w roznych jezdzil i sporadycznie to nie ma co inwestować az tak. Ja chcialam bardzo aby byl obracany aby łatwo wkladac i wyjmowac dziecko ale takie kosztuja najwiecej.
Masz gdzieś miejsce w swoim moescie gdzie maja foteliki aby przymierzyć? -
nick nieaktualnyJa teraz tak poczytałam poczytałam zrobiłam rozeznanie wstępne no i ten Joie niby fajny ale potrzebuje dużo pasów. Wiec w drugim aucie może nie starczyć. Postanowiliśmy że pojedziemy do sklepu tyłem.pl pomierzymy pogadamy z Panią bo niby jest u nas bardzo fajna i kompetentna. Zobaczymy po chrzcinach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój dziś na "nie", wybitnie...
teraz po prawie dwóch godzinach wojowania poszedł łaskawie spać
za oknem leje, tak bym go zapakowała w wózek lub w chustę i przegoniła na spacer
a tak to boję się że złapałoby nas jakieś przeziębienie
ooo, i znalazłam ten materiał co mi się tak podobał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo ładny
Ja wybrałam stonowane trójkąty. Wkładka będzie po świętach.
Młody dzis znów marudny, druga jedynka na wylocie, ale jeszcze nie przebila dziąsła.
Podejrzewam ze to ona jest sprawczynią marudzenia.
Miałam iść dzis na pizzę z koleżanka Ale tym razem ma grypę żołądkowa. Ciekawe czy znow wieczorem wrzuci na fejsa zdjęcia z jakiegoś picia.
Po co to tak ściemniać głupio
Już nawet M na moje 'umówiłam sie z K' macha ręka i mówi, ze i tak odwoła. A kiedyś to nawet była przyjaźń
Dziecko weryfikuje nie tylko związek rodziców.
Nie pójdę na pizzę to pójdę pobiegaćwczoraj padało i trening odwołany.
A na obiad mielone z kapusta -
nick nieaktualnyLrf wiesz ze przeglądając materiały hahahah jak zobaczyłam ten pomyślałam o tobie
Super bardzo ładny.
Ulf też myślałam o trójkątach.
Ja znalazłam gitary kolorowe na granatowym podkładzie lub sowy na białym.
Wózek kolor sama dalej nie wiem ale granatowy "navy....." albo ten co Angela ma choć znalazłam jasny szary. -
nick nieaktualny
-
No niestety tak bywa u mnie tez juz rzadko kontakt miewam ale nadal jest.
Ulf po swietach musimy soe zgadac na kawe.
Agatia w rozsadnej cenie polecal mi axkid i recaro. Ja testowalam cybexa, romera, maxicosi i recaro. Rwf lepiej nierzyc do auta kwestia pasow i ilosci miejsca pkus kat nachylenia oparcia. Wiec warto nie nastawiac soe na konkretny model a zobaczym co pasuje do auta i dziecka najlepiej. -
Little Red Fox wrote:Ulf, moja się nawet nie odezwała od porodu, podobno nawet wesele planuje, a dziś nawet na fejsa wrzucała, że ją denerwują "bachory" w miejscach publicznych i że jak ryczą w sklepie lub restauracji to lepiej żeby w domu zostały
Cóż.
Lejemy na to cieplnym moczem
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi sie dzis niechce maz mnie wku..denerwuje dohrze ze dzis ostatni dzien pomaga kuzynowi..bo rzygam juz siedzeniem sama dzien w dzien do 19..... dzis sie poryczalam jak bobr rano przdz ten egzamin jak nie ja zlapalam normalnie zalamke
ze mam chec ten nastepny odwolac i zadowolic sie tym co mam a nie bujac w chmurach o jezdzie motorem
-
AJrin wrote:No niestety tak bywa u mnie tez juz rzadko kontakt miewam ale nadal jest.
Ulf po swietach musimy soe zgadac na kawe.
Agatia w rozsadnej cenie polecal mi axkid i recaro. Ja testowalam cybexa, romera, maxicosi i recaro. Rwf lepiej nierzyc do auta kwestia pasow i ilosci miejsca pkus kat nachylenia oparcia. Wiec warto nie nastawiac soe na konkretny model a zobaczym co pasuje do auta i dziecka najlepiej.
Bez wymówek