WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spałam dzisiaj 2h.... co jest temu dziecku? Krzyk, placz jakby ze skory obdzierali, na początku co 30min, potem dalam mm nie chcial, dalam ibum, bo te cholerne zeby, moze to to, zasnal na 2,5h, a ja juz bylam tak rozbudzona i wkurzona ze zasnac nie moglam, potem obudził się, mm zjadl tylko 50ml, wzięłam go.do lozka i laskawie spał 3h, ale co godzine znowu ryk.... wczoraj w dzien tez ryki.i.krzyki, do wieczora sama z nim.oczywiście, wyszłam do sklepu to zlal mnie deszcz... nie mam juz cierpliwości, boli mnie glowa i boje sie ze dzisiaj nie wytrzymam z nim tutaj. Jeszcze pms i zaraz kogos zatluke!
Skali super ze wychodzicie! Natka ale dzien. oby rzeczywiście zeszlo samo.
Ten znowu sie drze, czy to od tych zębów naprawdę, jak nie moje dziecko. Mam dosyć!!!!!!! -
Martta podaj znowu cos przeciwbólowego jesli to zeby moze zlagodzi. Współczuję ja dzis pobudki co godzina ale u nas bez krzykuninplaczu tylko stekanie i standardowe jeki.
-
nick nieaktualnyMy pobudka o 6 tzn ja wstałam bo już się wyspalam mały się wiercil ale jakoś tam spał.
Marta współczuję.
Ze tak zapytam a pić mu się nie chciało???? Bo nic nie piszesz czy dawałam?
Pytam bo mój takie akcje robi przeważnie hak wypije tylko tyle mm to pić chce jednak.
Ale może i to też zęby tak mu dokuczaja.
-
Zabko nie chciał ani mleka ani picia... a przeciwbolowe mu daje tyle ile mozna od wczoraj.... wczoraj sie cieszylam bo zjadl rano 200ml mm a dzisiaj znowu nic po calej nocy na 50ml mm i nic nie chce teraz znowu kaszy nie, mm nie, pic nie.
Ja pije podwójną melise, zeby sie uspokoić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf u nas Hanka zasypia bez przykrycia, w pajacu i śpi też bez przykrycia. Jak ją przykrywam to się budzi. Jak karmię u Nas w łóżku to się wścieka, bo jej za gorąco.
Martta to wygląda na zęby. Chociaż u nas Hanka budziła się też co godzinę.... Ale to chyba przez moje cycki i okres. Zawsze śpi gorzej wtedy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez noc słaba
Budził sie z rykiem i ryczał. Na rękach tez, co u nas niespotykane.
W nocy usnal u nas, przenieśliśmy go i ponad godzinę spał. I znów ryk.
Cyca łapał i puszczał. Wody nie chciał.
Podałam nad ranem Ibum, mimo ze nie miał gorączki
I śpi jeszcze.
Na 1040 mamy kontrole u pediatry. Nie wiem czy jest wysypka.
Ale w sobotę tez była straszna noc, a potem w miarę spoko i w środę pojawił sie ząb.
Drugi jest na wylocie Wiec może to on
No próg bólu ma Kosio po tatusiu -
nick nieaktualny
-
Martta, widzę ze u was podobnie. Jakaś masakra.
Trzeba sie trzymac ze to zęby i szybko pójdzie. A kolejne bedą już mniej problematyczne.
Wstał. Nie wyglada jakby coś mu było. Wysypki nie ma.
Ajrin, a on by nie poszedł sam spać z tych jęków i stękania? Ja daje Kostkowi chwile na wystekanie sie i powiem Ci ze cześciej zasypia sam niż muszę do niego wstawac.
Kamcia, wiesz co mówią. Ostatni bedą pierwszymi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dzisiaj u nas nocka miodzio,1 pobudka w nocy !!!
od 21 do 3, i od 3 do 7.30 rewelacja matko jaka jestem wyspana. Cora pojecjala z mężem do przedszkola imza chwile zjemy sniadanie i pelno spraw do ogarniecia od fryzjerow, po banki i ostatnie przedswiateczne zakupy...i caly dzien w biegu. Czekam az maz pieczywo przywiezie zjemy, pakujemy Iguniamimlecimy