WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, bo zaraz kopa w dupę ci sprzedam.
Jasne. Zakop sie w kuchni z pieluchami. I nie rób przypadkiem nic dla przyjemności.
Nie zdałaś teraz. Zdasz za następnym razem.
Męża olej.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie wy jesteście plociuchy!!
Tydzień mnie nie było i jestem w stanie ledwo nadrobić dzień dzisiejszy.
LRF, ULF.. Co do przyjaciół - ja z dniem przeprowadzki straciłam wszystkich, potem byłam w ciąży z jednym, potem z drugim i byłam tą niewychodną. Cóż...
A tej co drażnią ją 'bachory' się odmieni... Jeszcze to odszczeka - mam taki przypadek w rodzinie.
Sarcia - realizuj się, męża olej. I nie poddawaj się!
My byłyśmy z Hanką na szczepieniu - ważymy 7100g i 70cm. Przez miesiąc nie przybrałyśmy nic, ale pediatra powiedziała, że Hania ma jeszcze między 10-25 centylem, więc to nic. Widocznie ma taki okres. Na 8 miesięcy powinna ważyć 7300, żeby się nie martwić..
W końcu znikły z czoła nabite od ciągłych upadków i koziołków siniaki i udało nam się dzisiaj zrobić sesje z okazji 7 miesiąca i Wielkanocy, niestety nie wspólną, bo męża nie mam jak zwykle. Wyszło pięknie!!!
Co do umiejętności - Hanka wstaje na nogi, raczkuje, gaworzy, mówi Abbbwwww i bebebe. I to wszystko w jeden tydzień.kamciaelcia, agatia, marta258, AJrin, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfe, Lrf, my też powoli przechodzimy na pieluchy 4, narazie zakładamy na noc dady zwykłe i się sprawdzają, wytrzymują całą noc, a w dzień jeszcze 3, zostało nam półtora paczki i na pewno już tych nie będziemy dokupować bo są na styk.
Macioszczyczka, gratulacje dla Hani, zdolna dziewczyna.
Sarcia, nie poddawaj się, motor to Twoje marzenie i nie rezygnuj z niego tylko walcz.
-
Juz sobie wyobrazam jak to boli mnie dxiaselkami kasa i juz czuje a zab ulala bedzie koniec cyckowania jak zacznie.
Macioszczyczka wow niezly tydzien! Tez taki chce haha.
My dzis basenowo mlody zadowolony jak zawsze
Agatia a nie masz mozliwosci podmianki B na wiekszy a L po bracie? Bo tak najpewniej bys uniknela 2 fotelikow na raz?
-
Ulfbez wymowek ale w dzien i z dzieciakami haha można na wynos i spacerek
-
Witam sie i ja.
Wybaczcie dziewczyny,ze nie odniose sie do dzisiejszych wpisow,ale jestem wycienczona. Okropnie
Bylysmy z Amelia u pediatry, obejrzal ja, powiedzial,ze te zasinienia w kacikach oczu to od uderzenia. Nie podoba mu sie tylko ten miekki guz,ktory dzis przypomina przecieta wzdluz sliwke.
Polecil nam pojsc do chirurga, sam powiedzi by leciec do naszego szpitala i mimo,ze chirurg nie dzieciecy to poprosic o obejrzenie, bo w koncu guz to guz bez wzgledu na wiek.
D oczywiscie w pracy, wiec do przychodzni lecialam pieszo. Zlapal mnie deszcz.
Z przychodni wrocilam do domu by nakarmic Mele. Potem znow pchajac wozek polecialam do szpitala, tez niezly kawalek. Znow zlapal nas deszcz.
W szpitalu chirurg nawet nie chcial na nia spojrzec, bo on nie dzieciecy i w ogole nawet czasu spojrzec nie ma ;(
Wiec pieszo znow wrocilam do domu. Na moj pech zaden miejski autobus nie jechal. Masakra.
Wrocilam,szukalam innego chirurga, prywatnie, ale dzis wielki czwartek wiec prywatni maja juz pelno, jutro nie o rzyjmuja. Szukalam nawet w miastach oddalonych o 30km (najwyzej wsiadlabym z malaw autobus) i co?dupa.
Udalo mi sie dodzwonic do chirurga z gostynia na nfz, ktory poprzednio nas przyjmowal i udalo mi sie umowic nas na wtorek kiedy bedzie przyjmowal fzieci z wypadkow i szpitalne. W ogole opisalam mu i opowiedzialam wszystko i mnie uspokoil, ze moze jej to zejdzie, ze czasem takie obrzeki sie pojawiaja nawet po kilku dniach. Mam obserwowac. Jak nie zejdzie pojawic sie we wtorek,a jak zejdzie to zadzwonic i oddwolac.
Padam na twarz zarowno fizycznie jak i mentalnie.
Poloze Amelke i moze w koncu cos dzis zjem i wypije.
Mam nadzieje, ze wam dzien minal lepiej niz mi. -
Natka oj tule nieciekawie dzis miałaś.
-
Agatia jest to jakas koncepcja a musisz juz zmieniac Liw? Jedyne co to mnie przestrzegal facet przed fotelikami 0-36 sam sugerowal czekanie w nosidelku do 9.
Edit 9 w sensie kilo i miesięcy same kilo czasem to za malo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 20:00
-
Wlasnie sprawdzilam 8 kwietnia minął mi roczek z wami
Pamiętałem ze to jakos na poczatku kwietnia tu dołączyłam
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy czyjeś dziecko śpi bez przykrycia?
Usypialismy go godzinę. Nie chciał butli, nie chciał cyca.
Śpiworek zdjęłam i usnal w końcu u M.
Odłożył go do łóżeczka, przykryłam czymś tam (pierwszy raz pod przykryciem. Bo wcześniej woombie, teraz śpiworek.)
W ciągu nastu minut przykrywalam go kilka razy. Rozkopuje sie instant
Mam nadzieje ze obudzi sie szybko na jedzenie
Wpakuje go wtedy w śpiworek.
Ech. Wczoraj tez nie usnal na butli, ale usypianie na rękach zajęło mi kilka minut.
Czy to zeby? -
My ostatnia noc w szpitalu. Uciekamy bo przyszło troje dzieci takich maluszków ok 4 tygodniowych masakra
Szymek ma jeszcze katar no ale to odciafac itp
Mamy dużo okleptwac ale tak porządnie nie tak jak do tej pory tylko mam walić tak a mnie ręka boli heh szczególnie rano i po spaniu
JesCze mamy antybiotyk ale to dobrze chce żeby był do końca wyleczony
Okres się skończył był bezpolesny tylko tak mnie zsypalo mozeacie jakiś dobry krem lub maść na trądzik ?
Żabka co to za wózek ten mytrax ?
Natka na pewno zejdzie współczuję dnia ale dałaś radę jesteś silną
A gdzie dariah się spodziewa ?
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Agatia jest to jakas koncepcja a musisz juz zmieniac Liw? Jedyne co to mnie przestrzegal facet przed fotelikami 0-36 sam sugerowal czekanie w nosidelku do 9.
Edit 9 w sensie kilo i miesięcy same kilo czasem to za malo.
Ale np recaro hero Young ma dobre noty nie za tapicerke a za bezpieczeństwo.
Pytam bo sama mam metlik. Ja chce uniknac przedwszystkim kupywania 3 nowych fotelikow.. i tak wyjdzie na to ze kupować jeszcze do drugiego auta będziemy bo przekladanie jest meczace.. -
Angelika tym ze często one nie wypadaja bezpiecznie dla malucha. Sugerowal nosidlo potem przedzial 9 w górę.
Skali jakie maleństwa 4 tygodnie bidne superze jutro do domu. -
nick nieaktualnySkali tak.
Ja siedzę przed kompem i debatę urządzam.
Nie wiem na co się zdecydować allegro,sklep czy ebay.
A przede wszystkim jaki kolor!!!!!
Ps.. Mąż do mnie to kup se ten wózek...tyle kasy???!!!! Hahahah
Ale jest zgoda to najważniejsze chciałam to usłyszeć.
Ulf mój zasypia w body na długi rękaw jak zimno ostatnio na krótki rękaw dół gole nogi i tak musi zasnąć czyt nie przykryty potem go nagrywam.
Za gorąco kostkowi.
Skali jak ja się cieszę że to ostatnia noc:-)
Wyspij się i zmykajcie do domku.
Tam najlepiej:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 21:50
-
nick nieaktualny