WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tam na katarki meza nie narzekałam nigdy-jeszcze opr dostaje, że ma katar
małym tez się zajmuje a teraz-po powrocie-to dużo dużo, ale jest wygodny i woli posiedzieć w salonie przy tv niz 30 min przy małym w łózeczku...a, niestety, Piotrek wypracował swoje nowe nawyki przez te 2 tyg nieobecnosci meza
tesciowa jak nosi, tez już pyta czy może-pewnie, ze może, jednak ona słaba, Piotrek cięzki, lepiej jednak sie oszczedzac, jesli mały moze sie zająć czymś innym -
nick nieaktualnyZezarlam 3/4 tabliczki czekolady.
Hmmm i chyba ja skończę taka smaczna najwyżej pocierpie w WC
Kamcia ustawiaj go. Łatwo się mówi ale nie można tak zmieniać dziecku rytuałów bo potem do dupy wszystko jest.
Ja po świętach wózio dla Roberto zamówię bo i tak nie przyjdzie a teraz mogę się zastanowić jaki kolor.
Pavament odrzucilam zostaje granat albo szary.
Dokładnie takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e625d4d17ae9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc1ed079a707.jpg
Lrf ty wybrałaś taki granatowy??? -
nick nieaktualny
-
martta wrote:Ulfie nie pozostaje nic innego to prawda....
u mnie to już po prostu zmęczenie materiału, od 1,5 miesiąca jestem ciągle praktycznie sama z fifim, M prawie tylko nocuje w domu i teraz parę dni z rzędu takie masakryczne i ten brak snu mnie dzisiaj dobił.... próbuje nie dopuszczać od rana do jego histerii udaje się średnio, no cóź taki żywot matki... jeszcze M mnie wkur.... przez telefon. Złote rady, że jak pada to mam wziąć małego i pojechać do jakiegoś centrum pod dach żeby było mi prościej przetrwać dzień, rzeczywiście haha, no i na końcu jeszcze powiedział do mnie że mam myśleć.... i odłożyłam telefon. Dzwonił już 3 razy, nie odbieram, dzięki kurde za takie wsparcie!
macioszczyczka u nas kapcie robią furorę, jak tylko zobaczy samotnie leżacego klapka zaraz do niego pędzi haha
Gorzej jak nie wiedzieliśmy czemu marudzi.
Wiec chwilowo na M nie mogę narzekać.
Wczoraj wręcz młody wieczorem u nnie ryczał a u M sie uspokajał.
Podejrzewamy ze pachniałam mu jedzeniem a on nie chciał jedzenia tylkonspania!
Klapki tez u nas hit. Jak namierzy jakiegoś to sie szczerzy i rusza!
-
AJrin wrote:Ulf u nqs standardowo daje chwile ale on szybko przechodzi w krzyk a pozniej placz później histeria. Najpier daje wode i probuje lulac ale i tak konczy sie cycem próbowałam lulac odkladac do skutku ale zawsze konczy sie wybudzeniem i histeria. Dzis nie bede przykrywac moze mu za cieplo pod kocykiem.
-
Potwierdzam co Kamciaelcia napisala szary ladny granat lepiej na ewentualne plamy.
Ulf zrywac sie zrywam ale czekam chwile jak sie rozwinie sytuacja. No moze nie zrywam a budze i nasluchuje i po chwili podchodzę.
Ale u nas pogoda grad pada na maksa.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka, my bierzemy granat, widziałam na żywo i jest śliczny
zaraz Was nadrobię, wróciliśmy z spaceru, zimno, wieje, chmury znowu nadciągają, a w poniedziałek deszcz z śniegiempaskudna pogoda
ale w tym roku mało co robię, nie chce mi się, teściowa powiedziała że robi tylko ciasto i sałatkę i nic poza standardowym obiadem. Teść nadal na diecie po zabiegu, ja zrobię swoją ulubioną sałatkę z makaronem i może jakieś jaja faszerowane lub w sosie tatarskim
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Skali, cieszę sie ze to już.
Oby to już był koniec waszych chorobowych przygód aż do matury.
My po wizycie. Jednak jest wysypka. Spodziewałam sie czegoś bardziej jebutnego
Mamy młodego nie oszczędzać. Spacery, święta, wszystko normalnie.
Ząb nr dwa lada moment i to on może być winny dziesiejszej nocce.
O drzemkach nawet nie chce mi sie gadać, bo u nas wciąż cycczasem zaśnie na butli. M nie widzi problemu
u jego kolegi wnrpacy i u siostry tez dzieci spały tylko na cycu. A to dwie wyrocznie.
Szkoda, ze tylko ja mam mlecznego cyca i butle. Może jakby to było jego to by problem dostrzegł.
A tak wczoraj usłyszałam wręcz 'nie doszukuj sie problemów tam gdzie ich nie ma'.
Potem usypiał Kosia prawie godzinę na rękach, bo dziecko niechcialo jeść. Ale to pierwszy taz aż taki. Wiec rozejdzie sie po kościach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
No ja jakoś widzę małego w tym granacie.
Ja na żywo widziałam fioletowy piękny dla dziewczynki
Lrf na stronie pinkie są piękne okrycia do tych wózków albo śpiworek.
Ja poczekam może przecena będzie w lecie ale tam zamówię pięknie wyglądają na tych wózkach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka i jeden i drugi cacy, ja kocham wszystko co szare, więc wiesz
ale ja też widzę Robercika w granacie
Agatia ale zazdroszcze tego klimatu świątecznego, ja w tym roku w ogóle go nie czuje i nie planuje... oby za rok było inaczejżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny