WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy się usypiamy.
Zjadł bardzo mało kaszki pewnie czeka mnie pobudka o 1:00:-(
Trudno.
Kręgosłup mi daje popalić.
Doszedł ból z przodu w mostku tak że jak oddycham to boli.
Nie wiem co mi jest ale ból okropny.
Nadrabiam was.
Boszzzz czemu wy tak daleko ode mnie mieszkacie???
Jakie wy pyszności robita
O tych ulach pierwsze słyszę pewnie wyglądają apetycznie.
W necie znajdę przepis????
Idę jajka farbowac jak mały uśnie bo córka już wscieklizny dostaje.
-
nick nieaktualnyM nie było, a trzeba było dziecko jakoś umyć i co zrobiłam,
posadziłam Fifka w zlewaku w kuchni i puściłam wodę
był w niezłym szoku, ha ha
wypił 180 mm i zasnął w kilka sekund, uff...
chyba jednak zrobię jajka po tatarsku, zawsze u nas były w rodzinie, a u M nigdy się ich nie robiło, mimo że własne kury mamy, jutro chyba dokupimy jajka, bo rok temu się okazało że na wielkanocne śniadanie przydział to pół jajka tylko
kamcia, Ty tam lepiej się oszczędzaj, męża zagoń do robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 19:22
-
Kamcia oszczędzaj sie moze ibuprom wes dziala przeciwbowo i przeciwzapalnie.
-
mąz robi robi
tesciowa tez
w sumie wczoraj mi poprasowała, dzis pozamiatała...i cały czas przy Piotrusiu
kolano nasmarowane grubo ibuprofenem
jutro robota męza, np krojenie salatki
kolano bardzo mnie zmartwiło...bo ja mam je trochę chore i od kilku lat odpusciłam sobie leczenie...powinnam co pół roku chodzić na reh, ale odpuszcza się z czasem chociazby z powodu ciązy...no i lekarz odpuscil po operacji drugiego kolanaprzytyłam więc i w stabilizator chyba nie wejde, bez recepty mega drogi
pozostają okłady, masci i pamięc że pewnych rzeczy nie moge robić-kucać
na szczescie nie ma dzis roboty, jutro troszkę, sa i porzadki ... -
Ja kilka dni temu zrobilam probe żółtka w swieta zrobię kolejna wyglada ze jest ok od wtorku nic nie wyszło. Kurde M dopiero wrócił twraz dziecko wlasnie zasypia gadajac za chwile trzeba lepic pierogi i fajrant na dzis.
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z wanny
W koncu moge odpoczac. Amelka zaliczyla kolejny dzien na "nie" z jedzeniem. Osiwieje przez to dziecko. Masakra... nawet nie mam kiedy was poczytac i sie odniesc do wszystkiego
Gdybym jutro nie dala rady nawet zajrzec to juz dzis zycze wam dziewczeta
Spokojnych, wesolych Swiat Wielkanocnych. Smacznych jajeczek, glosnych barankow, puchatych zajaczkow i dietetycznej kielbachy haha -
nick nieaktualny
-
Żabka
chociaż po pięćdziesiątce będziemy naturalne blondyny
czasem gołębi blond jest modny
A tak serio -moja chrzestna mając te 50 lat nie farbowala się A wyglądała jakby dopiero wyszła od fryzjerablondynka gołębia
Dobranoc
kolano mnie już w łóżku powaliło -
Młody nie chce jeść na noc
Ogólnie ma bunt na jedzenie. Jakieś marne 60-80 mleka wypija. Kaszka i obiad trochę lepiej.
Zeby nie pozwalają dobrze ssać? Ileż można wszystko zwalać na zeby.
On musi jeść, bo nie ma z czego zrzucać.
A tu drugi raz bez jedzenia spać /(
Strasznie sie martwię.
Chyba będziemy go budzić na butle -
nick nieaktualnyKamcia dokładnie:-)
Ulf luzuj on nadrobi.
Niestety jak cie boli coś mocno to masz apetyt?
Nic na siłę.
Przyzwyczajaj się potem w wieku 2 lat też będzie taka faza nic nie będzie jadł albo wcisblniesz jakiś serek w niego i będziesz się cieszyć że dobre i to.
Albo będzie żył na parowych czy pasztecie.
Wiem że jesteś zła bo każda z nas tak ma ale co zrobić?
Ja już wykapana i leżę zaraz zasne
Mały dziś bardzo ładnie w większości czasu siedział koło mnie ale bez podpórki czyli sam.
Wyciągam wielkie poduchy i od jutra będę ho tymi poduchami zabezpieczać.
Idę spać bo nie wiem o której pobudka mnie czeka.
Dobranoc -
Oj, dziewczyny. Ona prawie.nic nie je.
Bilans z wczoraj to:
2min cyca rano o 8:00, 2lyzeczki kaszki ok 10:00, o 11:00 udalo mi sie wcisnac jej cyca i pila jakies 3min. O 13:30 probowalam podac owoc, nawet nie polizala lyzeczki, zacisnela usta i potrzasala glowa na nie, podalam cyca, wykrecala sie. Ok 14:30-15:00 zawsze jest obiadek i zaliczyla lyzeczek 4 zupki koperkowej. Reszty odmowila. Cyc o 16:00 minut 2. Zaproponowalam kaszke o 17:30, ktora w calosci wyladowala w zlewie, na dobranoc wypila po 6min.z kazdej piersi i o 23 tez popila ale moze po 3min z kazdej. W miedzyczasie oczywiscie pila wode lub herbatke: szumne 80ml lacznie
Dzis zjadla wiecej bo kaszki o lyzeczke wiecej rano i popoludniu az 5lyzeczek. Obiad dzis zaliczyla sciana jak wytracila mi lyzeczke z reki a miseczka spadla na podloge.
Juz mi sie plakac chce jak pomysle, ze jutro bedzie powtorka z rozrywki.
Gdyby jeszcze miala z czego zrzucac, ale to chuchro jest takie, ze szok ;(
Ten span niejedzenia jest jeszcze sprzed upadku wiec braku apetytu z tym nie wiaze.
Dziewczyny, ja juz spiewam, samoloty udaje, gwizdze i gdybym potrafila stac na glowie to tez bym to zrobila.
Z poczatku oszukiwalam ja i dawalam smoczka a kiedt otwierala usta szybko myk lyzeczka z jedzeniem (udawalo sie, nie wypluwala tylko jadla) ale sie zorientowala i teraz opcji nie ma by ja tak oszukac.
Nawet nie ide jej wazyc -
Natka Ulf lipa oby w swieta apetyt dzieciaczka dopisal.
Ja wlasnie skonczylam pierogi i padam na cyce. Ale juz soakowana jestem mlodego tez spakowalam. Paznokcie pomalowalam brwi henna tez ogarnelam jutro bede maskowac opuchniete oczy i zmeczona od niewyspania cere. Mlodego przykrylam tetra moze bedzie laskawy i pospi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówiłam?
Właśnie zjadł.
Wiercil się i jeczal przez sen myślę pewnie głodny na maksa zrobiłam 240ml mm a on na śpiochy wypił tylko 100ml!
Usnal przy butli jak wybudzilam to już mu się nie chciało jeść.
Ahhh
Dobre i 100ml mm czystego.
Idę spać dalej.
Natka nie to nie najwidoczniej jej starcza zglodniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 01:34
-
nick nieaktualny