WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuff... poszedł na pierwszą drzemkę, gdybym nie była po kawie sama bym się położyła żeby dospać. M jak zwykle śpi, a już kilka razy obiecał że raz wstanie wcześniej, a ja będę mogła spać. Taaa... kurczę, czasem myślę że spanie do 7 byłby luksus, do 8. to chyba jak wyślę Młodego na ferie do dziadków
Jak się Fifek obudzi robię placki na śniadanie, a później szybkie zakupy i zabieram się za porządki, ewentualnie M zagonię... -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj położyłam spac o 20 zdrowe dziecko, a o 22.30 obudziło się z krzykiem tak zagilane, ze nie mógł oddychać. Nigdy tak bardzo nie krzyczał
i od tego czasu co godzine akcja pobudka, brak możliwości oddychania, woda do nosa, katarek do odkurzacza i krzyki wnieboglosy, uspokajanie, spanie... i za godzine od nowa. O.co chodzi? Gile takie geste ze nie.chca w ogole wychodzic nawet tym katarkiem, wszystkie prawie polyka jak ostatnio, czyli zaraz beda na oskrzelacb. Kurcze skończył antybiotyk 14dni temu!!! Nigdzie z nim jak było brzydko ostatnio nie wychodzilam i nagle cos takiego? O co chodzi? Jestem wykończona i załamana. Na 10.15 mamy lekarza dyzuryjacego w luxmedzie, babka ma.średnie opinie, ale nie mam dzisiaj innej opcji. M jedzie do pracy, ale.wraca o 15, dobre i to...
Natka, ulf filip jak byl chory w marcu to przez 2 tyg prawie nie jadł i nic nie pił, myślałam że zwariujr ze zmartwienia, zresztą też to tu pisałam, jak juz zjad to to zwymiotowal. Dał.radę, pediatra powiedziała że malucha nie da sie zaglodzic jak bedzie chcial to zje. Wiem, ze trudno się nie denerwować, ale wróci im apetyt niedlugo na pewno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 08:01
-
a co do niejedzenia-my tez to przechodziliśmy, notowaliśmy 2x tygodniowe spadki wagi
nic nie chciał nie bede wspominać o "radach" w tym temacie, ale z czasem mineło
i po prostu szanuję Piotrka "nie" jesli juz odmawia
teraz i w nocy zjada troche, i kaszuni sporo rano
w jego przypadku musielismy to przeczekać -
nick nieaktualny
-
Ajrin
Jak nocka pod tetra?
Foxik
Moj tez.ciagle tak gada, a finalnie cala noc ja wstaje i rano tez.
Martta
Ojej, biedactwomoze masz za sucho w domu dlatego gile takie geste? Sprobuj polozyc mokre pieluchy na grzejniki jesli jeszcze grzenecie, wlaczyc nawilzacz albo chociaz garnek z parujaca woda.
Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze choroba tak szybko jak przyszla to tak i pojdzie
Kamcia
10kg woooooow! Ja to nawet na roczek na tyle nie liczw, chociaz na roczek "powinna" potroic wage czyli miec ok 10,5kg haha -
ciocie i dzieciaczki
razem z mamą zyczę wszystkim wesołych Świąt Wielkanocnych
pyszności na stole, mokrego dyngusa i ciepłej atmosfery w rodzinnym gronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 11:16
żabka04, Natka-matka wariatka :), sarcia123, Ulfenstein, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
...brak mi sił. Wczoraj wyszliśmy ze szpitala. Szymek ok a ja ? Tak zaczęłam rzygac ziemiaczka pojechałam na całodobowe lekarz stwierdził rotawirus. Dostałam zastrzyk i jakieś leki musiałam nocować u babci i dalej tu kisze bo nie chce zarazić Szymka już nie wymiotuje teraz boli mnie wszystko myślę że to jue rota tylko zatrulam się skedziami a jest przrziebiona. Angelika ? Czy ja zaznam spokoju ? Tak tęsknię za Szymkuem ale nie mogę nyc w domu nie wiem jak długo trwa zarazanie
Szymek też dostaje szału jak widzi klapka.
Jest mi mega smutno ale muszę tu być żeby HP nie zarazić jeszcze rano miałam goraczek brak mi sił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia piękny ten twój Piotruś.
Dziękujemy za życzenia
My się zaraz karmimy i wyjdziemy do kościoła.
Córka próbuje zrobić jazdę ale nie daje się
Mały spał uwaga 10min!!!
Lrf jakie pyszności.
Daj trochę.
Wyglądają apetycznie.
Dawałam tutaj przepis???
Jak nie to poproszę
Poswiece się i zrobię.
Szukałam materiału na wkładkę do wózka.
Oczoplasu dostałam.
Lrf a ile liskow widziałam.
Skali zdrówka.
Ty to się masz!
I ja wam składam życzenia z Roberto :
Mnóstwo życzeń w koszyczku przy wielkanocnym stoliczku, kolorowych pisanek, a w lany poniedziałek mokrych ubranek.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka,
PLACKI Z SERKA BIELUCH
1 opakowanie serka bieluch
2 małe dojrzałe banany
1 jajko
3-4 łyżki mąki kokosowej
szczypta karobu
Wszystkie składniki wrzuciłam do miksera i połączyłam w gładką masę. Patelnię dobrze rozgrzałam i placuszki z obu stron dokładnie usmażyłam - generalnie da się na suchej patelni, ja lekko posmarowałam olejem koko. 1 łyżka = 1 placuszek.
Skali, zdrówka, o matulu, ale jesteście biedni
my wróciliśmy ze sklepu, nawet nie było takiego szału, kupiliśmy co trzeba i wróciliśmy, bo pogoda nie rozpieszcza. Deszcz mży, ale zapakowałam Młodego w chustę i łatwiej było po sklepie chodzićżabka04 lubi tę wiadomość
-
Skali
Ojoby szybciutko ci przeszlo!
Ulf
Biednamoze dzis w nocy lepiej pospi.
Agatia
Wspolczuje z okresem. Ja myslalam, ze dluzej mnie ominie szczegolnie, ze ciagle karmilam a tu dupa
Kamcia
To teraz odpoczywaj chociaz chwile jak oddelegowalas innych do kosciola
Ja myslalam, ze jak wygonie D z Amelka na spacer to cos nadrobie, dokoncze sprzatanie, wywiesze pranie, upieke cos a tu dupakreci mi sie w glowie, slabo mi
normalnie czuje sie jakbym zaraz miala zemdlec, wiec leze na kanapie z nogami do gory.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny