WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko dziękujemy już dzisiaj :-*
Nie daj sobie zepsuć świąt. Olej chłopa i ciesz się świętami z dzieciaczkamito ich uśmiechniete buziaczki są najważniejsze i dają powera
Brawo dla Robertaskończył 7 mc i się chłopak rozkręcił
Dokładnie tak. -
Kamcia, Żabka, cudowne Wasze chłopaki. I Kamcia, gratuluję pięknej wagi Piotrusia, już kawał chłopa
Ulfe, gratulacje dla Kosia za drugi ząbek. U nas narazie cisza chociaż pod palcami coś tam wyczuwam ale zaczerwienienia czy rozpulchnienia brak, za to jest dużo ślinienia, więc czekamy.
Skali, dużo zdrowia dla Ciebie, oby szybko minęło.
A u nas Antoś dzisiaj skończył 7 miesięcy
Dziewczyny, spokojnych, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych dla Was, Waszych rodzin i oczywiście dla maluszków.agatia, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta wszystkiego dobrego dla Antosia.
U mnie już trochę lepiej jutro rano wracam do domu.
Jest jeden plus m powiedział że już wie co robię cały dzień. Dziś zajmował się cały dzień Szymkiem. Wie że łatwo nie jest
marta258, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
Martta
Gratulacje dla Antosia
Skali
Dobrze, ze juz mija. Disc juz chorobska!
Agatia
Ladnieaz milo sie czyta
Zabka
Olej chlopa. Ja tez dzis sie ze swoim pozarlam. Nie odzywa sie do mnie i dobrze.
Ja dzis mialam bliskie spotkanie z podloga. Pisalam wam, ze slabo sie czuje. Juz myslalam, ze jest ok, wiec wstalam i poszlam po pranie i nagle... budze sie na podlodze. Normalnie reset mi ktos wcisnal. Na szczescie nawet zadrapania nie mam, bo upadlam na dywan... haha... glupi ma szczescie. Oczywiscie D mowi, ze z przemeczenia pewnie zemdlalam. Faktycznie dzis w nocy wstawalam chyba co 10-15min. Zaraz spadam karmic mloda i ide spac. Oby dzis pospala lepiej, chociaz juz teraz budzi sie srednio co 30min.
Udanej nocki kochane!marta258 lubi tę wiadomość
-
Natka rety tzymaj sie, ja jestem w takim stanie, ze tez myślę że niedługo skończę na podłodze....
Skali dużo zdrówka!
Zabko brawa dla Robercika, zuch chlopak
Agatia masa buziakow dla Liwci, juz taka duża panna z niej.
U nas znowu noc z koszmarow. Od północy do 3 zero spania, krzyki, gile, odciaganie, uspokajanie itd. Oczywiście biedny M zasypial na siedzaco, wiec zadna z nirgo pomoc ehhhh. Teraz spia, a ja juz od godziny nie, bo m chrapie i co chwila pilnuje zeby małego nie obudzil
Nie chce mi sie tych świąt dzisiaj w ogóle, a w prezencie poprosze pare godzin spokojnego snu i tyle
Dobrego dnia wszystkim!agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was aby poimo trudności odnaleźć trochę radości
Natka może warto to sprawdzić bo sama jesteś z dzieckiem na codzień to się może różnie skończyć.
.Ja czekam na tate bo ma po mnie przyjechać i zmykam do dom do chłopaków choć od Szymka jeszcze dziś z daleka ale będę z nim
Sto lat dla Liwkiagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i ja sie witam
małe dziecko i duże dziecko jeszcze chyba śpią
ja właśnie watałam, ale dosypiałam w saloniemąż miala małego nakarmić, ale stwwierdził, ze ten nie chce jesc i odpuscił, potem Piotrek bez odzewu naciskał karuzele (skąd karuzela w łózeczku? halo??aaa, mąż zapomniał ściagnąć!)
stwierdziłam, ze z winy męza nie bede miała pobudki o 5, a że słabo zasypiam poszłam spać do salonutesciowa wyszła do kościoła a ja zaraz po tym zasnęłam
chłopy chyba jakies swieto maja bo cisza
kawunia, jedna , druga i bede mogła mysleć o sniadanku
wesołych Swiat jeszcze raz -
Żabka, pytałaś kiedyś o mieszkanie przy kościele i pisałam ze szczelne okna dają radę.
Cóż. Na dzwony dają radę.
Ale na petardy nie
Młody sie nie obudził, ale ja tak.
Noc niezła. Pobudki na cyca o 1 i 5:20. Obudził sie o 6:30.
O 5:20 miałam nawet mysl, ze sie wyspalam
Teraz właśnie kończy kaszkę dyniowo marchewkowa. I chyba idzie niezletata karmi.
A na jakaś 11 jedziemy do dziadkówżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia
Gratulacje dla Lowci z okazji ukonczenia 8miesiecy. Duza, piekna dziewczyna
Martta
Wspolczuje nocy, trzymam kciuki by katar juz synkowi przeszedl
Foxik
Szybciutko wyjdzie zabek i Filipek znow bedzue radosny
Skali
Dobrze juz sie czujesz? Oby!super, ze juz wracasz do domku
Kamcia
Dobrze zrobilas dosypiajac jeszczekorzystaj
agatia, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja.
Mały aktualnie na drzemce.
Jednego mniej bo marudzi że hoooohoo.
Mąż na śniadaniu się przekonał co to córeczka.
Wczoraj nie zrobiła zadymy to ja dzisiaj w wersji x2 zrobiła przy śniadaniu.
A nic się nie zapowiadało że będzie jazda.
Co za k....a dziecko?????!!!!
Niestety mąż nie wyciągnął wniosków z wczorajszej rozmowy mam wrażenie że nie wie o czym gadałem wczoraj
Ja wzięłam tabsa na uspokojenie bo córka mi nerwy poszarpala i ogólnie serce zaczęło mnie boleć a mąż z nią walczył.
Jego też wyprowadziła z równowagi.
Chociaż tyle niech zobaczy co to za ziolko.
Ogólnie my po śniadaniu ale nie mam ochoty na nic.
Zaraz Robert wstanie to jedziemy do teściów.
Ulf petardy??? Teraz????
Martta tule
Natka ty sobie nie rób jaj i idź na jakieś podstawowe badania? Do lekarza?
Nie daj Boże przecież jesteś sama z dzieckiem to nie żarty.
Mój też wczoraj na podłodze usnal z małym tak go pilnował.
Dajcie spokój taki pożytek z nich że......
Oni się nadają.
Choć mój twierdzi że pomaga taaaaaa chyba wszyscy faceci tak twierdzą.
Coś tam pomaga ale jednak za malo albo nie w tym co trzeba i kiedy trzeba???
Miłego dnia.
Pogoda nie rozpieszcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 09:23