WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis dzien cudow i dobroci haha
D wstal o 7 i zabral spuewajaca juz MeleAmelia na sniadanie oproznia cyca, popchnela chlebkiem z maslem i jajkiem. Na to przyjela kaszke z 2lyzek. Przed poludniowym snem oproznila cyca i poszla spac na 1,5h. Na obuad zjadla CALY DUZY sloiczek schabiku ze sliwka i warzywkami, popchnela cycem i wlasnie zasnela.
O matulu co za dzienkamciaelcia, Ulfenstein, agatia, żabka04, marta258, Angela89, martta, Dariah lubią tę wiadomość
-
Agatia, wszystkiego najlepszego dla Liwki z okazji skończenia 8 miesięcy
Natka, super udany dzień, oby tak zostało, bo naprawdę ładnie jadła i spała
My już w domku, od rana byliśmy u siostry męża, Antoś na szczęście był grzeczny mimo tylu godzin w innym miejscu. Ale zaliczył tylko jedną drzemkę na 35 min więc to zdecydowanie za mało i pod koniec był już marudny. A później usnął w samochodzie ale tylko na 20 min bo musieliśmy go obudzić na kąpiel i jedzonko a teraz smacznie śpi. Ciekawe ile pośpi po takim dniu pełnym wrażeń, do 8 byłoby superagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy.
Natka super tobie się należało
Sarcia udanej imprezy i żeby synek był grzeczny w kościele
Ja już nie śpię.
Bo ile można wstawać do małego i zasypiac????wrrrr
Wczorajszy dzień należał do tych złych
Pierw od rana córka potem mąż,mały jeczal ale nie spodziewałam się aż tak okropnego dnia:-(
Do tego podoba była straszna.
Siedzieliśmy i się kisilismy u teściów:-(
A ja z małym na rękach albo na dywanie ahhhh teściowa go co wzięła i zniknęła z nim to wrzask matkę zobaczył uśmiech
U teściów spał tylko 30min.
Nic jeść nie chciał
Za to pił jak szalony.
Pchają w niego mięsko to nie,chlebek też nie, kostki ssal no to jakoś mu lżej.
Ewidentnie go bolały dzisala bo nogami przebieral z bólu.
Ale mamusia nie wzięła że sobą nic przeciwbolowego
Wzięłam dentinox który zostawiłam u teściów!
Teściowa walowke naszykowala także zapas jest i dała kopertę (w tym roku zaszalala nie spodziewałam się że tyle dadzą bo aż 3,5tys kazała jechać i się bawić na wakacjach).
Przyjechaliśmy do domu to też jazda ale dałam paracetamol i przeszło.
Na dzisle kreska ;-(
Niech już wyjdą te zęby.
Zakup wózka wstrzymany bo się okazuje że mytrax jest ciężki do wnoszenia na 3p.
Jeszcze z dzieckiem!
Piwnica odpada bo u nas łatwo przeciąć skobel czy kłódkę.
Auto noooo mogłabym ale mąż ma jakieś ale a ac nie mamy:-)
Cóż pozostaje mi jechać do sklepu i zapytać o snapa na kołach pompowanych (niby inaczej się jeździ niż na piankowych).
Albo odmówić sprzedaż mojego wózka(stoi w klatce i nie wnoszę a jazda jest super) i dokupić biedna spacerowe tylko na wakacje żeby się zmieściła do auta.
-
Zabko
3 lata temu robiliśmy remont piwnicy a dokładnie powiekszalismy ją ciutke i drzwi które sami zrobiliśmy montowalismy w innym miejscu -wszystko nowe -zawiasy, skobel, klodka
mąż się smieje ze jak facet mówi ze się nie da zrobić to się da
Mytrax waży waży
do wnoszenia regularnego tylko snap a i 8 kg się czujeżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję kamcia.
No nie zapowiada się ciekawie.
Walczę już z jedzeniem.
Nic nie je:-(
Co do piwnicy sam powiedział że się da ale nie ma sprzętu do tego.
Nie chce nic mówić ale mój mąż znowu miał rację z tym wózkiem.
Nie będę tego głośno mówić bo jeszcze urośnie:-(
Na co jestem bardzo zła bo wiecznie coś co nie mogę zrealizować bo coś!!!!
Chciałam kupić coś nowego wreszcie Robertowi coś co będzie fajnie się sprawowalo i matka będzie zadowolona to nie muszę patrzeć na wszystko do okoła.
Czemu nie mam domku???
A co do domku pamiętacie jak wam mówiłam o działce koło kościoła mąż wczoraj męczy mnie żeby jechać obejrzeć (ma urlop) i może kupić?????
A ty wnosi czy w aucie zostawisz ta spacerówka?
-
Spacerówka carera jest w takim pomieszczeniu spółdzielczym na zewnątrz bloku. Nie mam nawet schodka. Ludzie tam trzymają rowery a spółdzielnia np kosiarki do trawy. A crosswalka mam na klatce schodowej. Przypiety zapięciem rowerowym do rury na moim piętrze (tak jak gondola ) wiec teraz do noszenia ale przez męża potem będzie w aucie. Niżej na klatce nie zostawię bo 1. Sąsiadka ma spacerowkę 2. Pracownicy spółdzielni palą papierosy w piwnicy i smród roznosi się po korytarzu. A w tym pomieszczeniu nie chcę nowego zostawiać bo jest sezon a więc rotacja rowerów i po co mają mi np brudzić wózek?
Piwnica odpada zdecydowanie. Mój blok jest jako jedyny wybudowany na podwyższeniu a więc piwnica jest bardzo bardzo głęboko. W dodatku z wąskim strasznie zejściem! Strach samemu schodzić a co dopiero z dzieckiem. .. -
nick nieaktualnyU mnie nie ma jak nawet przypiąć do barierek
Rozważam tego snapa albo zwykły badziew za 100-300zl chyba że joie literaxa złapie używki taka tania że będę mogła zostawić w klatce na dole.
Może to śmieszne ale mam doła z tego powodu.
Mały daje popalić i ma stan podgoraczkowy -
nick nieaktualnyNo właśnie gadam z mężem o tym aucie.
Zaraz jednego będzie mniej bo wyciągnie w tym tyg silnik włosy do zabytku reszta na złom..
Drugim jeździ do pracy wiec odpada przekladanie z auta do auta.
A honda jednak z tych droższych i obawa że ukradna? Choć to towar niby nie chodliwy.
Mąż kręci nosem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Piotrek znów dwie noce z rzedu nie wstawał ale dzis na śniadanie zjadł kaszkę na gesto na 200ml mm
plus tubka owocków
znów jajo dostanie na śniadanku naszym
Temu chociaż źle dni minęły
Dobrze niech je.
Wy macie te ciężki dni walki z jedzeniem za sobą.
Mąż mówi że wyciągnie silnik i postawi mi to auto pod klatka haha ala garaż.
Mówię że to nie jest zły pomysłkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
tak , żabko
dokładnie-u nas niejedzenie mineło
ale jakoś tak samotnie ten problem przechodziłam
a teraz daje mu ile chce, szanuje odmowe, ale trzymam sie godzin, czyli tez miedzy posilkami nie wciskam jedzonka
wczoraj miał dłuższą przerwe i na obiad zjadł 1,5 słoika rosołku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
jak swieta mijaja ? Ja wlasnie wstalzm i zabieram sie do pracy idempiec miesa na chrzciny i wstawiam roslol, maz karmi malego za chwile wstajs i tez bedzie rozkladal stoly itd. Pogoda nie za ciekawa ale trudno w końcu na dworze stac nie bedziemy takze nie kest zle
Milego dnia dziewczyny