WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Cioteczki! Jesteśmy z powrotem!
I nawet udało mi się nadrobić wszystko! Ale nie pamiętam wszystkiego
Wyjazd sie udał, pogode mieliśmy piękną! 24C! Jedynie ostatni dzień było chłodniej. Zosia ładnie sie zachkwywala...oprócz nocy kiedy to budziła się co 2h...nie jej łóżeczko..? A do tego miala gazy....od kiedy zaczęłam jej dawać warzywa ma gazy. ..u Was też tak było?
Skali,
Cieszę się że Szymus już sie lepiej czuje i że go wypuścili ze szpitala. Ale co za cholerstwo Cię dopadło?!!
Ty pytałaś o Maclarena? My mamy Quest na podróże samolotem, bo jest lekki i przede wszystkim ma pozycję leżącą i podnóżek! A to było dla mnie najważniejsze gdy szukałam parasolki do samolotu. Jesteśmy zadowoleni
Chociaż widziałam ze ten Baby Jogget Ajrin się składa na jeszcze mniejszy - nie wiem jak z rozkładaniem oparcia itd ale gdybym teraz kupowala to też bym na niego zwróciła uwagę
Sarcia,
Nie przejmuj sie prawkiem! ! Na pewno zdasz! ! Do 3 razy sztuka!
Natka,
Kochana dbaj o siebie! ! Jesteś przemeczona!!
Ulf,
Ehh u nas tez nie ma spania bez cycka lub wózka. ..
Więcej postów nie pamiętam
Ah ! I spóźnione acz szczere życzenia Wesołych Świąt Wielkanocnych!!Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My właśnie uczymy Kosia, ze tata tez jest spoko i bez mamy można spędzać czas.
Mam 3 godziny samotności
Siedzę zamknięta w sypialni
Nie mam prowiantu, ale mam małe piwo
Kosiu wrócił apetyt. Tfutfu. Zjadł 100mm i drugie tyle kaszki.
Ogólnie dla dzieciaków co lubią dynie POLECAM kaszkę dyniowa hippa.
No młody wciąga jak odkurzacz
Kamcia to na jaki rozmiar będziesz polować?
U nas spokojnie 74 jeszcze jest ok. Mamy kilka sztuk 80, ale to jakieś pomylone 80Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dariah to musiałas z dawna nadrabiać, bo młody już nie śpi w wózku
Staramy sie chodzić na spacery w godzinach jego aktywności
Chociaż przysypia jak ma chęć.
No i zasypia na butli.
Żabka. Mam tez te słoiczki. Jutro planowałam leczo właśnie.
A i dałam Kosiowi zupkę z makaronem nitki. Swoją zupkę. Marchewka, pietruszka starte na tarce, por drobniutko i seler dla smaku plus makaron.
Zjadł niewiele ale i tak byłam w szokuNo ani razu mu sie nie cofnęło
Pocieszę Cię, ze apetyt wraca. Młody dzis bez przeciwboli i bez dentinoxu. A ładnie zjada i kaszki, i obiad i butle! -
ulfenstein
na zdjeciu ze Swieconka mały ma na sobie te 74/80 z lidla i są akuracik
więc polowanie teraz na 86/92? tych mniejszych długo nie ponosi
juz inne body (np to na zdjeciu wyzej) zakladam w rozmiarze 86, pizamki 86 tez , troszkę stópki uciekają-ale to nie szkodzi, producenci nie przewidzieli rozmiaru stóp Piotrka -
Ulf,
No az tak dużo nie, cały tydzieńale pamiętam ze pisałaś ze Kosiu tylko na cycku chce Ci spać
To jak moja, tyle że moja oprócz cycka jeszcze wózek akceptuje jako formę usypianiaeh...
Musiałabym ją jakoś nauczyć zasypiac samej...ale nie wiem jak się do tego zabrać. .zwłaszcza ze lulanie nie wchodzi w grę bo nie lubi być lulana09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyOj kamcia hahahahha
Siedzę i się śmieje.
Cyt: producent nie przewidział syrki Piotrusia hahahahhahah
Nie mogę
Ulf przymierzam się jutro ugotować zupki rosół???? Taki dla nas a przy okazji dla Roberta:-)
Ale zobaczę jak to się skończy i czy będę miała czas.
Popołudniu muszę z mężem pojechać zawieść auto tzn jedziemy na dwa auta jedno zostaje więc nie wiem czy będzie czas.
Zobaczymy.
Patrzę w tv i leci Titanic.
Ale kiedyś w kinie płakałam na nim
Ja też mam pomylone brodziki 86 na metę a wygląd na 68!!!!
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobertowi cieknie z buzi jak z kranu:-)
A leń!!!!!!
Przenieś podaj itd jak zostawiam na brzuchu żeby sobie radził to się drze.
Jak wy radzilyscie ze wasze dzieci siedzą same,pelzaja czy stoją wstają.
Siedzę i myślę o was jak to u was było
Mój zacofany czy co??? -
Żabka,
Moja też sama nie siedzi ani nie raczkuje. . Owszem tylek podnosi żeby raczkować i nóżki zgina ale rączki za słabe więc glowa na ziemi a tylek w górze hehe
Sama nie siedzi a chciałaby bardzo bo się rwie
Robercik wcale nie jest zacofany! Żartujesz?!
Ma czas na wszystko
Ale wiem co czujesz bo ja też czasami jak czytam poczynania Waszych maluszków to się zastanawiam dlaczego zosia jeszcze tego nie umieheheh
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
mieszkam aktualnie za granica w 4 tygodniu ciazy byłam tutaj u ginekologa, później przyleciałam do PL i w 12tc byłam u ginekologa wróciłam z powrotem do Irlandii i w 18tc byłam znow tutaj u ginekologa. Okazało się ze muszę zjechać z chłopakiem do PL jestem (jak przylece bede w 26tc)
dodam ze wcześniej chodziłam do zawodówki czyli pracowałam jako młodociany przez 2,5 roku.
Chciała bym się dowiedzieć czy należą mi sie becikowe oraz inne pieniądze ?
-
No no!
Ale wiem o co Ci chodziMoja też mogłaby zacząć już raczkować
Angela,
Dobrze pamiętam ze na swoim Mytraxie masz wkładkę? A ona nie przeszkadza przy składaniu? Bo ta rączka do składania jest na siedzeniu prawda?
Agatia,
Pytałaś o foteliki
My mamy ten co Ajrin, britax romer
Jest super, Zośka go bardzo lubi i co najważniejsze - obraca się więc wkladanie i wyjmowanie Zosi jest mega łatwe i przyjemnei tez jest tylem do 18? Albo więcej kilo..nie pamiętam już
-
xalicjax3 wrote:Witam,
mieszkam aktualnie za granica w 4 tygodniu ciazy byłam tutaj u ginekologa, później przyleciałam do PL i w 12tc byłam u ginekologa wróciłam z powrotem do Irlandii i w 18tc byłam znow tutaj u ginekologa. Okazało się ze muszę zjechać z chłopakiem do PL jestem (jak przylece bede w 26tc)
dodam ze wcześniej chodziłam do zawodówki czyli pracowałam jako młodociany przez 2,5 roku.
Ale tych dodatków jest tyle, ze może na jakieś sie załapiesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 18:09
-
Witam,
-
nick nieaktualnyRobert poszedł spać zjadł ok 10 łyżeczek kaszki manny z bobovity
Edition.
Agatia ja też chyba cierpię na zakupoholizm hahaha
Już kupiłam rzeczy czepy na allegro dla córki i Robertowi kupiłam bębenek z projektorem i zabawkę kombinerki
No i wózka mi tylko brakowało.
Ale do jutra wytrzymam:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 19:31
-
nick nieaktualny