WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
Ten model co my mamy to Romer Dualfix, taki co się obracaon jest do 18 kg tyłem ale od 9 kg można obrócić przodem.
Bardzo wygodne jest to obracanie - rewelacja! !
Angela,
A to jeśli dobrze rozumiem to miałaś na zamówienie z dziurą w tym miejscu gdzie jest rączka? Bo ja mam teraz w Maclarenie taką wkładkę Comfi Cush czy jakoś tak, i tam nie ma żadnej dziury ani nic w miejscu gdzie jest rączka do składania..stąd moje obawy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Oj czyżby w Lidlu jakies promocje były? ?
Jestem totalnie nie na bieżąco
Jeden tydzień mnie nie byłojejku a tu sie tyle wydarzyło! !
Ah ! I wiecie ?! Brakowało mi Was!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Oooo
)
Będzie spóźniony zajączek
Hehe
Jutro pójdę zobaczyć jakie mają ubrankaco prawda mam pełno wszystkiego ale...matka wariatka zawsze coś znajdzie jeszcze
hihi
-
Dariah, super że wyjazd udany.
Ulfe, Kamcia, ale Wasze chłopaki ładnie jedzą, dobrze że mają taki apetyt, oby tak im zostało.
U nas dzisiaj drugi dzień w gościach, byliśmy u moich rodziców, Antoś był grzeczny, ładnie też zjadał i pozował do zdjęć. Dobrze że rano w domu zaliczył drzemkę 2h bo babcia ciągle chciała nosić i się bawić z wnukiem więc miał dużo energii. Ale jedną krótką drzemkę 30 min zaliczył. A wieczorem zjadł butlę 240 ml mm z kaszką i sam grzecznie usnął w łóżeczku
-
Swieta, swieta i po
I w sumie dobrzejuz mialam chwilami dosc w gosciach tlumaczyc sie dlaczego nie dajemy Amelce parowki, kielbasy, uwagaaaaanajlepsze "daj jej tego devolaja" hahaha
I hasla typu: ona powinna juz w chodziku chodzic. Na moje, ze nie bedzie chodzic w chodziku uslyszalam, ze ta i tamta chodzila, wszyscy chodzili tylko ja wydziwiam i krzywdze dziecko.
Loooo matko jaka ja zla jestem hahahadobrze, ze mam juz do tego dystans
Dariah
Dobrze, ze juz wrocilas.
Ciesze sie, ze wasze dzieciaczki odztskuja apwtyt, zdrowko i w ogole zabkisuper
Sarcia
Melduj jak po chrzcinach -
Natka,
Och tak..ciocie złote rady...oj jak ja to uwielbiam. ..
I każda wie najlepiej co potrzeba Twojej córce. ..i co ma jeść. ..
Hehe
Najlepiej mieć dystans choć czasami trudno trzymać język za zębami. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witam sie o ja.
Nadgonilam ale polowy nie pamietam haha
Dariah my tez kochamy ten fotelik i opcje obracania. Co do wozka siedzisko kladzie sie na plasko.
Ale zwariowane swieta jestem wykonczona podróżowaniem gośćmi i niespaniem
Dopiero jutro jedziemy do domu wiec musze jutro niezly dystans pokonac do lidla haha ale nie odpuszcze.
U nas rozmiarowke to istny przeglad 2 bodziaki dalej nosimy te same jak Ignas mial 2 miesiace zaczete i dalej sie moesci. 74/80 sa takie cout za duze ale nie plywa w nich wiec moze ten rozmiar zakupie. Na bank rampersy kupie bo ich prawie nie mam a idzie lato wiec sie przudadza.
Skali kurde ale Ciebie sieknelo jak sie teraz czujesz? Zdrówka -
Ajrin,
Ah no widzisz a ja wcześniej nie wpadłam na ten Twój wózek. .. eh ale już nawet nie myślę o nim bo zacznę kombinować, sprzedawać - kupować hehe
Też cos na lato może upoluje, rampersy to dobry pomysł - chyba żadnego nie mamy!
My narazie cały czas w rozmiarze 68...a lidlowy to 62/68 i jest dość duże jeszcze. ..ale myślę że na lato zobaczę 74/80...ale czy nie utopi się w tym?
-
My właśnie pobudka
ale jajca wyszły z podróżą teściowej. ..Mąż ją zawiózł do Gorzowa na pociąg do poznania a z tamtad miało być do deblina. ..Mąż miał z Gorzowa jechać prosto do pracy. ..
dzwoni właśnie ze dalej są w Gorzowie. ..okazało się ze pociąg podjechał ale był zapowiedziany jako Gdańsk Sopot i nikt z 40 osób do niego nie wsiadł. ..Mąż poszedł się pytać gdzie ten pociąg a kobita ze przecież 10 min temu odjechał
wyobrażacie sobie co za awantura wynikła.
Znam więcej szczegółówtaka była awantura ze mąż mówił ze są chamami a oni do męża ze tez cham. Pracownicy nie chcieli podać nazwiska. Ba! Grozili policja. To mąż spytał się. I co? Zastrzelicie nas? Jeszcze wyszloby ze nikt nie mówił Gdańsk Sopot no ale 40 osób nie mogło się pomylić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 07:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas sprawcą wszelkich nieszczęść nadal jest ząbek, ale też się tyle przez święta działo, że mam wrażenie że Fifek nie udźwignął nadmiarów bodźców. Muszę zrobić przegląd ciuszków zanim wyruszymy do lidla, od Mamusi chrzestnej dostał kilka, ale z rozmiarze 80 i większym - mam tylko nadzieję że do lata dorośnie, moja Mama też kilka ładnych bluzeczek i sweterków wynalazła, sprawdzę co mam w kartonach odłożone i czy coś trzeba faktycznie kupić
-
I my się witamy
Nocka całkiem dobra - jedna pobudka o 4
Zosia jeszcze leży u nas w łóżku a ja zaraz pędze jeść bo w brzuchu pustka!
Pytanie. ..u Was dzieciaczki też zaczęły mieć mega gazy gdy zaczelyscie im rozszerzać dietę? ?
Zośka ma gazy i to ja budzi w nocy. .myślicie ze jakiś Dicoflor czy coś może pomóc?
-
nick nieaktualny