WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Młodemu tez sie łóżeczko skończyło i sie obudził
Anulka, a jak Kubus wzrostowo?
Siedząc chwieje sie na boku czy zdarza mu sie tez nonszalancko odchylić do tylu i zaiwanic w matę?
Bo mój młody jakoś bez pomyslunku. Nie sądziliśmy go z poduchami, dbaliśmy, zeby na naszych kolanach nie opierał sie o nas plecami. A on sobie wymyślil, ze z tylu ma mieć oparcie i opada
Lrf, nam dzis Kosio przesikal w nocy 4. Ja sama zaczynam podejrzewać ze nie umiem pampkow zapinać.
Ale Pielucha była pełna. No i Kosio dzis tańcował w nocy.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
W swieta chcialam zaczac przechodzic na mm. Otworzylam nawet paczke, po czym sie poryczalam i dalam piers. Wiedzialam, ze ja bede to gorzej przechodzila niz ona, ale nie myslalam, ze AZ TAK to na mnie wplynie.
Foxik
To ladnie uszykowalas, ze wszystko zeszlo. To moje marzenie, ze po swietach nic nie zostaje
Dariah
Nasza tez na poczatku rozszerzania miala okropne gazy. Przemeczyla sie, ale minely, chociaz czasem do teraz po wprowadzeniu czegos nowego pierdzi jak stary chlop i budzi sie w nocy. Musi jej sie brzuszek przyzwyczaic. W najgorszych chwilach podaealam sab simplex.
Anulka
Spokojnie, dziecoaczki maja jeszcze czas z siedzeniem. Grunt, ze chca probowac
Agatia
To szykuje ci sie przymusowy remont? Masakra.
Kamcia
Twoja tesciowa to z przytupem przyjechals i wyjechalaswoja droga to skandal co sie na tym pkp stalo.
Ulf
U nas po piatusiu byly takie kwasne kupy, ze az Meli dupke tak obszczypalo. Dlugo walczylismy. Musialam odstawic u niej nabial. Sprobujemy za jakis czas znow.
Zabka
Kuruj sie kochana, witaminki lykaj a w wolnej chwili (haha.... tak, wiem, dobry zart z ta wolna chwila) do wyrka.
Sarcia
Wywoluje ciesarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj mąż jeszcze naprawiał kółko w walizce tesciowej, nasmarował a ja sie smiałam, ze jak on robi, to tesciowa jeszcze to koło zgubi
i co? kółko odpadło hahaha
ale juz z Poznania ruszyła na Deblinz Deblina juz ją autem odbiora
Piotrek zajada jajecznice (z dwóch wsiowych jaj) i idziemy na spacero-zakupy
zimnoale zimowej kurtki w jego rozmiarze nie mam
spał u siebie w pokoju 1h15min bez przebudzenianie ma to jak własne wyrko, własny sufit
Ulfenstein, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ach. To u nas tylko nocne przesiakaja.
Natka, nie wiem jakie miałby kupy po piatusiu, bo wypluwa
A z mm nie pomogę, bo nie miałam takiego problemu.
Bardziej obawiałam sie sprawności w zasypianiu.
Z chęcią bym spaliła i wywaliła już te ohydne staniki do karmienia.
Ale wczoraj po godzinie prób usypiania niestety uspokoil sie dopiero na cycu
I to nawet nietyle jadł co sobie leżał przytulony i ciumkal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 11:11
-
nick nieaktualnyUffff bo myślałam że ja pampkow nie umiem założyć.
Mój Roberto w nocy przesikal na pupie a pampers nie był mocno zasikany i dziś rano to samo.
Zwatpilam czy ja umiem dobrze je zakładać.
A zawsze poprawiam firanki w pampkach żeby mieć pewność że nic nie wypadnie.
Wracamy na chatę mąż mnie zostawi i pojedzie z powrotem.
Nie jadę oglądać mierzyć wózków nie dziś źle się czuję brak mi sił.
Wogole mój mózg nie myśli.
Ubrałam małego wzięłam odruchowo kluczyk do auta i poleciała na dół z nosidełkiem (ciężki ten mój synek) z nosa leci idę dotarłem do auta po drodze babcia szła i mówi do mnie ojjjj ciężka ta słodycz!stoję pod autem i co widzę? Kurwa nie ten kluczyk do do tego auta co mam jechać!!!!!
Z powrotem do góry z małym i torba wrrr kręgosłup to myślałam że mi pęknie a zadyszki takiej dostałam zeee homo doszłam zła zabrałam ten kluczyk i pojechałam.
Właśnie wracamy.
Wczoraj poczułam okropny ból kręgosłupa chciałam się obrócić a siedziałam jak mi coś szczelilo w kręgosłupa aż krzyknęłam o matko jak na porodów e:-(
Dziś lepiej z kręgosłupem.
Normalnie sypie się
-
Witamy się i my. Byłam rano się zarejestrować do lekarza po 12 idę. Byliśmy w lidku kupiłam body
Pije kawkę
Mój też jakoś 7600 i 71 cm tak go zmierzyli w szpitalu po ciele
Szymekjuz ładnie pelza próbuje raczkowac w jeden tydzień robi więcej postępów niż przez te chorobowe 7 tygodni
M pojechl po wypis ze szpitala i na jutro miał umówić kontrolę
Ja chyba dostane antybiotyk bo za długo to już trwa jak narazie Szymek ok ale boję się a jutro mama do pracy m wraca do krk więc będę z nim sama
Teściowa dalej mnie wkor... Chodzi na rehabilitację i tam są też dzieci i nagle się obudziła żebym Szymka też brała bo trzeba mu pomagać a jak ja mówiłam to się patrzyła jak na dziwilaga w ogóle wiecie m nerwe dalej.
Kupiłam reż tuzury na próbę zobaczę jak się sprawują
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia super:-)
I po wszystkim
Agatia dobrze ze nie kapitalny remont uff.
Ja już w domu.
Obiadu brak:-(
Kompletnie nic oby nie padało to pójdę na jakiegoś kebaba.
Dzwoniłam do sklepu.
Mają snapa na pompowanych kołach i mytraxa.
Dostałam zaproszenie do sklepu na powozenie się po sklepie hihi
Czyżby jutro się wreszcie zdecydowała.
Pani zachwalala przez tel snapa
Ale to jutro.
U mnie śnieg pada!!!!
Pójdę po córkę i jakieś leki muszę sobie kupić.
Bo zaraz wszyscy w domu ode mnie znowu podlapia.
-
nick nieaktualny
-
U nas tez czasami siusiu na plecki przeleci ale to chyba moja wina bo to nie po nocy a po spacerze! Hehe
Choć raz po nocy sie zarzyli ale to u teściów a oni kupili Pampersy. ..a one są do dupywiec się nie liczy
Ulfe,
U nas też caly cyrk i komedia jak nie ma cyca...jak chce spać to tylko cyc...i najgorsze ze ona potrafi tak godzine mymlac. ..a jak cyc wypadnie to placz bo Z jeszcze nie śpi głęboko więc czuje co sie dzieje. .ehh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
A my w te brzydka pogodę spacerujemy bo mały śpi
body x6 na długi rękaw kupione
skarpety z myślą o spaniu kupione
zurki są
Idziemy i myślimy czy jechać do. ..do Kołobrzegu
Wstępnie padł pomysł ze może majówki
dziś ciotka rzuciła ze juz mamy się pakować
może jutro rano?
Co robić? -
A co ciekawe to gdy Zosia przesypiala xale noce to rano pielucha była zawsze suchutka! Dopiero po 30 min od obudzenia byla pelna siusiu
Ale to było zanim sie popsula09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia,
Zerknij na pogode - jak w Kołobrzegu tak samo lub lepiej niz u Was to bym jechala
A jak gorzej to bym poczekala kilka dni az się poprawi...
To moje zdanie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny, zrobilam to.
Dalam Amelce butle z mm.
Zrobilam jej 90ml, wypila z tego niecale 50ml.
Twarda bylam jak robilam. Usiadlam z nia, dalam butle i puscilo. Ryczalam jak bobr ;( glupia ja... przeciez to nic zlego, zadna trucizna a ja rozpaczam jakby nie wiem co sie dzialo i nie umiem nad tym zapanowac.agatia lubi tę wiadomość