WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulf
My sloiczek 190g mamy zazwyczaj na dwa obiady, je po pol sloiczka i starcza na ok 3h. Porcje je niewielkie. Kaszki np z 2lyzek to max. Owocow jesc nie chce.
Zabka
Spokojnie, moze wroci na odpowiednie tory i bedzie ladnie jesc. Oby! Trzymam kciuki! U nas po tym jednym dniu, gdzie tak slicznie jadla znow mamy dni niejedzenia. Ech...
Anula
Tak, upadla i to dosc nieszczesliwie.
Kamcia
Sprawdzaj pogode i jedz
Agatia
Dobrze, ze obedzie sie bez wiekszego remontuz malymi dziecmi remont, nawet sobie tego nie potrafie wyobrazic
Bylam z Mela u chirurga dzieciecego. Ten miekki guz na czole to zapewne poprostu krwiak i obrzek, juz powolutku schodzi a w raz z nim schodzi tez sliwa z czola i te zasinienia w kacikach oczu, ktore jednak byly od uderzenia.
Nie ma zadnych niepokojacych symptomow, wiec mamy spokojnie czekac az wszystko jej zejdzie. W najgorszym wypadku moze schodzic nawet ok 2tygodni. -
nick nieaktualnykurczę, mogę ponarzekać?
pojechaliśmy z Fifkiem do lidla, pal licho głupie ubranka, ale nie mieli pieluszek. W ogóle, puste kartony tylko, a nam zostało, może... z 10? Pojechaliśmy do drugiego Lidla, ta sama sytuacja, puste kartony po pieluszkach, dostawa dopiero za kilka dni. No i M wkurzony, jakby to moja wina była, ale stwierdził że pojedzie sam do trzeciego i ostatniego Lidla. Ja nie śpię od 2. w nocy, pierwszy posiłek w postaci kebsa zjadłam dopiero ok 16. Młody od rana marudzi i padam na pysk, płakać mi się chce -
Foxik
Jasne, wyzalsie kochana. Tak to juz jest z chlopami.
Agatia
Tydajesz Liw mm BabyDreama, dobrze pamietam? Czy ty bawisz sie w to odmierzamie 3/4 ilosci wody i dodaanie mieszanki a pozniej dolewanie pozostalej ilosci tak jak wskazuja na opakowaniu? -
nick nieaktualny
-
Natka, ja tak jak Agatia daję Antosiowi mleko babydream z rossmanna i nie bawię się w to odmierzanie wody 3/4. Po prostu wlewam do butelki tyle wody ile trzeba, później dosypuję mleko, mieszam i gotowe.
My dzisiaj po szczepieniu na wzw i pomiarach, Antoś waży 6880 g i mierzy 69 cmagatia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie zostanę matką roku, ale Mały dorwał wałek w kuchni i się nim świetnie bawi, mam nadzieję że nie zrobi sobie nim krzywdy, bo mnie w przeciwnym razie zje za próbę odebrania nowej zabawki
agatia, chciałam kupić ubranka, ale musiałabym zobaczyć jaką rozmiarówkę mają i jak to się ma do gabarytów Fifulca
ok, właśnie wałek spadł na mój palec u stopy, lecę tamować krwawienie...
no matka roku jak nic
ku&@! boliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 18:25
-
Foxik
Oj, skarbieoby nic powaznego cisie nie stalo.
Co do matki roku to Mela ostatnio bawila sie w kuchni ziemniakami. Jaka brudna przy tym byla, a jaka radocha
Marta, Agatia
Dziekitak tez myslalam by robic,bo ktoma czas na bawienie sie w farmaceute i odmierzanie
Dariah
Tak, dokladnie. Musze odstawic dziecko do transferu. Na upartego niby nie musialabym ale moj prof mowil, ze nigdy nie wiem jak beda zachowywac sie hormony np. odpowiedzialne za zagniezdzanie karmiac piersia jednoczesnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 18:50
-
Natka,
Wiec nie ma co się smucicjesli trzeba odstawić aby to pomoglo przy transferze - to piekny cel odstawienia!
za rok będziesz karmić kolejne
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:kebab pyszny
mały juz 99% spakowany(rano tylko poduszka, spiworek i lezaczek)
jeszcze my i mąz może znosić do auta
Żałuję że nie miałam chęci dojść w deszcz po kebaba.
A teraz zjadlabym
Poratowalam się kiełbaski biała
Udanego wypadu.
I życzę dobrej pogody.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Witam sie wrocilismy do domu rozpakowalam nas i mlody juz spi.
Modle sie o lepsza nockę w donu we wlasnym łóżeczku jak nie to padneniespiac 4 dzien:/
Ulf zobacz jak wyschna czy sie nie wstapilyno nic zrobilas test jakosci ubranek.
Natka nie smutaj ale jak najbardzien Ciebie rozumiem.
Kamcia zazdroszcze wyjazdu tak szybko us
Kasujesz fotki ze nie szybko zobacze Piotrusia a na fb juz Coebie brak.
A czemu tesciowej nie chcecie odwiedzic?
Skali zdrowka i powrotu do pelnej sprawnoaci jak najszybciej ech bodna jesteś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPROSZE jutro wszystkie ciocie o kciuki za mojego synka, przed nami bardzo wazny dzien juz mnie brzuch z nereow boli. Na 16 mamy echo serca. DZIEKUJE ( mam nadzieje ze moj syn jest zdrowy jak ryba, jesli jutro sie nie odezwe to nie pytajcie o mnie z:( )
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Trzymamy kciuki wszyscy tutaj i ani waz sie nie odezwac! Bedzie dobrze, bo nie ma innego wyjscia i tylko tak prosze myslec!sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny