WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia kciukasy będzie git Igusie to silne i zdrowe jak wszystkie forumowe dzieciaki
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
Kamcia dziekujemy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziekuje za wasze wsparcie, jest nieocenione. Mimo, ze wiem, ze cel jest szczytny i w ogole to mi tak strasznie przykro.
Dariah, chcialabym bys misla racje i za rok bede karmila nastepne, ale ja jestem raczej typem pesymisty wzgledem siebie i jakos ciezko mi uwierzyc,ze moglibysmy miec az tyle szczescia i za drugim razem tez by sie udalo, kiedy inni podchodza po kilkanascie razy i nadal im sie nie udaje.
Ale nie bede smecic. Grunt, ze juz mamy nasz promyczek szczescia
Kamcia
Spokojnej, bezpiecznej podrozy i milego wypoczynkukamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja się obkupilam w zurki u nas było dużo
Mały zjadł 250 ml kaszy manny i padł zobaczę czy tym razem do rana wytrzyma zrobiłam kaszę na wodzie i dodałam miarki mm
Dziś m wrócił do krk więc muszę sama sobie radzić lykam antybiotyk krople do nosa
cały czas noszę maskę żeby nie rozsiewac
Zarazkow
-
Sarcia,
Kciuki zacisniete!! Bedzie dobrze! ! Jutro okaże sie ze ta wizyta to tylko formalnośc bo Igunio to zdrowy chłopak!sarcia123 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A co do rozmiarowki u nas 4 teraz leza idealnie ale poczatek 4 byl tragedia non stop miedzy pachwinami wylatywala kupa lub siku. Jakos skok z 3 na 4 byl najgorszy 3 byly za male kupa na plecach a 4 za duze. No nic teraz juz zaczyna byc ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA z dobrych wiesci, dzis padla decyzja ....
Za rok po raz drugi wychodze za maz!!! Buiore slub koscielny matko jaka jestem podekscytowana !!! Tylko od czego wszystko zacza jejku az sie bojeNatka-matka wariatka :), marta258, Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali zdrówka! Ty to masz jakiegoś mega pecha z tymi chorobami
oby już Was wszystkie wiruso/ bakterie omijały dużym łukiem!
Kamcia ale się Piotruś zmienił! Do Ciebie podobny jak nic! Słodziak!
Sarcia kciuki zaciśnięte! No i gratulacje!
Natka dobrze ze małej wszystko ładnie schodzi
A ja chyba złapałam od moich chłopaków przeziębienie bo coś średnio się czujękamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny