WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, mówisz? bo już się wystraszyłam że znowu jakieś problemy ma z przeprostami
kurczę, mój od 8. drzemie, a chciałam zabrać się za porządki w sypialni i tak czekam i czekam, pewnie mi zapał zniknie jak się obudziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:czasem się cieszę że wc mam poza mieszkaniem, a za chwilę sobie przypominam że jak męża nie ma w domu to jakoś bez sikania ciężko do 16 wytrzymać
To gdzie ty chodzisz siusiu , na dwor ? Nie wyobrazam sobie do 16 byc bez kibelka -
nick nieaktualny
-
Natka,
Nie no co Tynie zdazylam
napisalam ze nas dzis niestety nie będzie
grrr !!
Sarcia,
Z tego co mi rehabitant mówił to samodzielne siadanie jest prawidłowe z czworakow. Wcześniej dziecko posadzone siedzi , ale samodzielnie usiadzie dopiero jak zacznie czworakowac i z czworakow siadzietak więc spokojnie jeszcze trochę
U nas to pewnie potrwa jeszcze ho ho..co prawda dupka do góry idzie jak do czworakow ale rączki za słabe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ulf wstąpić tzn skurczyc w praniu
Grudziądzki regionalizm.
U nas odnalazl sie winowajaca kiepskiej nocy niestrty mamy trmp 38 i katar bidak zlapal chorubsko. Zaraz zrobie mu inhalacje i dam wit C i priobiotyki. Najgorsze ze slysze kaszel niby 2 razy dopiero ale jednak -
Agatia,
Jejku ale super! !!
Ahhh już sie nie mogę doczekać az moja tak zacznie cudowac
Bisacz,
Co u Ciebie??? Jak Leoś??agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nic sie nie skurczyło.
Ani smyk, ani Hm, ani Pinokio ani No name z auchana.
Spieszę sie pochwalic, ze Kostek został przed chwila wujkiem po raz drugi.
Maja, 3150, 51, zdrowa
(Po raz pierwszy jest wujkiem od urodzenia, wujkiem ośmioletniego Kubyagatia, martta, AJrin, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia gdyby nie rozowa kurteczka i opaska powiedziala bym jaki ładny Piotrus w dwóch odsłonach
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:To gdzie ty chodzisz siusiu , na dwor ? Nie wyobrazam sobie do 16 byc bez kibelka
u nas wygląda to tak: wchodzi się do domu, ma się drzwi do wc, do piwnicy, do pokoju szwagra i do naszego mieszkania, schody na górę do teściów -
LRF lazienke tez macie poza?