WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Igi pospal dzis zemna w lozku do 9:30 Jak M wstal przeniósł Igiego do mnie o 6 i kurde pospalismy do 9:30 Wow no ale wsumie chory nie ma co sie dziwoc. No i padl ponownie o 11 i spi kurde bidaczek zdazylam mu tylko inhalacje zrobić i oklepac.
-
nick nieaktualny
-
Natka a jak wizyta u lekarza wszystko ok z tym zasinieniem w kacikach oczu?
-
Agatia to bedzie zmiana
dawaj pozniej fotke blondi krótkie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, melduje, ze jakims cudem (pewnie to ta kaloryczna energia z kosmosu) przekroczylismy magiczne 8kg haha. Dokladnie 8035g
Ajrin
Zasinienie ustepuje, ale bardzo powoli. Powodem bylo uderzenie w glowe. Na glowie guz tez juz lekko schodzi i sliwa blednieDariah lubi tę wiadomość
-
Angela
Teraz to sie zacznieMela juz probuje tuptac w miejscu nozkami i rozgladamy sie wlasnie za pierwszymi bucikami do nauki chodzenia
Agatia
Piekna ksieznuczkazazdriszcze tych 3h u fryzjera, koniecznie prosimy o foto
Ulf
Wuja, jak to powaznie brzmi
Foxik
To tesciow masz pod nosem? Pomoga od czasu do czasu?
Skali
Kuruj sie kochana.
Dariah
Poczekajjeszcze troszke i Zosia tez bedzie tak cudowac -
Agatia, jaka zdolna Twoja Liwka.
Ulfe, gratulacje dla Kosia, taki młody a tu już wujkiem został.
U nas dzisiaj pogoda kiepska, niby słonko świeci ale jest tak zimny wiatr że na spacer nie poszliśmy i Antoś smacznie śpi w łóżeczku. Zaraz będziemy go budzić na obiad. I muszę pochwalić synka bo dzisiaj jak mąż się z nim bawił to pierwszy raz sam utrzymał się na czworakach a jak postawił go przy pufie to sam stał na nóżkach, taki mały a taki silny w nogachagatia, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdolne te wasze szkraby. Ja mam dziś placzka i placze znim. Igi nie placze on wiecznie syekal i jekal wymuszal jeczeniem a dzis placze i to nie tak glosno ale ciuchutko pod nosem i pelza do nogi sie wtula i placze. Jeny bidaczek moj podalam mu pedicetamol i śpi goraczka niby niewysoka 37.5 ale widac go meczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuff, Mały usnął, ale wył z bólu jakbym go ze skóry obdzierała, jeszcze M dziś zdalnie pracuje i się tylko denerwuję
agatia, koniecznie się pochwal, bo z tego co pamiętam zmiana dość poważna
kurde, Wasze dzieci zaraz będą biegać, a mój dopiero pełzanie opanował -
Sarcia zalezy jaka orkiestre my akurat mielismy swietneho wodzireja dja.
Generalnie ogarnelismy tak naprawde wszystko w 2 miesiace. Jak juz wybralismy sobie termin to najgorzej bylo z salą i noclegami.
No i u mnie prpblem byl z suknia zewzgledu na ciążę ale sa salony w ktorych trzeba zamawiac rok wczesniej buhaha. -
nick nieaktualny
-
Ulf a propo wstapienia ubran wypralam sweter M i kizwa zrobil sie nawet na mnie za maly szit. Nie pomyslalam a on wrzucil do kosza ja do pralki na szybko nach i przy 40 stopniach dupa. Najgorsze ze to kurde elegancki rozpinany sweterek za kupe kasiory ktory dopiero dostal na prezent
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo masakra rok sshbciej zeby wszystko rezerwowac to jaja normalnie ale musi byc kompatybilne jedno z drugim. Zaczelam od sali bo kosciol to juz nie jest problem z terminami zeby zalatwic,ale sala,orkiestra,fotograf od tego zacselam poszukiwania.
Dobra lece bo za godzinke wizyta z Iguniem na echo serca, dam znac po. Kciuki, kciuki, kciuki!!