WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, kciuki Za Ignasia oczywiście zaciśnięte, na pewno będzie dobrze.
Natka, karmiłaś Amelkę te najważniejsze 6 miesięcy więc dałaś jej wszystko co najlepsze. A teraz jak powoli będziesz ją odstawiać to będzie łatwiej z drugą dzidzią. A jak mm jej smakuje to też plus bo szybciej przejdzie tylko na to mleko.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Anulka już jestem tak przeciorana że mi obojetne oczywiście chce żebyśmy wszyscy byli zdrowi
Najgorsze jest dla mnie ze nie mogę wziąć szynka na ręce wycalowac bo boję się go zarazić a nos mam cały zatkany i spikam wzelam już dwa antybiotyk więc licze że jutro bedze lepiej ale muszę się poświęcić np nie mogę go zarazić tak to spał w innym pokoju m do niego wstawal nastawial sobie budzik haha ale dał radę
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za taki odzew, oczywiscie zapomnialam dodac ze drugi raz wychodze za maz za tego samego faceta
wcześniej poprostu wzielismy cywilny
a teraz ta secyzja spontan ale sie juz nakrecilam na maksa tym
Dziekujemy za kciuki dla Igunia, jutro kolo 17 damy znac -
dziecko matkę obudziło ale chyba samo dalej spi? nie mam odwagi wejść i sprawdzić
Chyba i jemu brakowalo spania w samotności
dziś też nie wstawał, nawet na butle.Hihi i dobrze że przez tydzień sie do nas nie przyzwyczaił. Choć w Kołobrzegu tez mamy jeden pokoj
no trudno, że tak wczesnie, kawunie ze dwie wypiję i zbieram sily -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. .albo i nie...
Rehabilitacja na 7:15, obudzlismy sie o 7:11...matka źle nastawila budzik
cholera!!!
Gdyby nie to to Zosia pięknie spała to tej 7:11..jedna pobudka o 3
Kamcia,
Jejki jacy oni podobni!!! Hehe
Skali,
Trzymam kciuki aby tr choroby się skończyly i nie wracaly do Was!!!
LRF,
O matko! ! U nas piękne słońce, acz zimno!
Zazdroszczę widoków! ! Jejku. ..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah, nie ma czego zazdrościć, zimno jak diabli, nie mamy nawet zimowych ciuchów by wyjść na spacer, a przecież nic Fifkowi na te kilka dni nie kupię
gór nie widać nawet, ale po prawej kwitnąca na różowo magnolia
robię dziś rosół na rozgrzewkę, na swojskiej kurceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:27
-
nick nieaktualnyagatia, chyba się stąd wyprowadzę
Fifek zwiedził mieszkanie i teraz śpi, od prawie pół godziny, jak wstanie zrobię mu jajecznicę i zrobię porządek w ubrankachchcę mu coś ładnego dokupić, dziś się nawet w spodnie 56 zmieścił, haha, ale jak zaczął pełzać to się podwinęły i zaczęły go w łydkę ugniatać
-
nick nieaktualny
-
My pobodka o 1 30 mleko potem o 5 ale dałam mu soku no bo myślę nie możliwe tyle zjadł usnal do 7 30 zjadł mleko i już nie śpi. Może jemu chce się pić ? Dziś mu spróbuję Dac kaszę na ten poprzedni posiłek z owocem zmieszane a na noc samo mleko może będzie dłużej spał
U mnie pada śnieg także kijowo.
Też muszec umówić się rehabilitacja prywatnie ale taka pogoda ze nie wiem
U mnie średnią poprawa może trochę lżej nos zatkany ale dalej mykam w maszecce
-
Foxik
Ja takie widoki to lubie tylko na zdjeciujestem z tych co to jednak uwielbiaja ciepelko
Angela
Trzymam kciuki za obnizenie lozeczka. U nas skonczylo sie ponad tygodniowa histeria.
Dariah
Udalo ci sie dotrzec na rehabilutacje? U nas tez niebo blekitne i slonko swieci, ale pewnie zimno jak w psiarni.
Kamcia
Bezpiecznej podrozy i wypoczywaj
Sarcia
Trzymam kciuki
Skali
Jak tam dzisiaj kochana? Mam nadzieje, ze lepiej.
U nas noc okropna. Pobudki co 30min, wiercila,krecila sie w tym lozeczku. Masakra. Pierwsza kupa po mm zaliczona i bez rewelacji, normalna. Oby dalej tez tak bylo
Milego dnia dziewczyny! -
AJrin wrote:
Ulf zobacz jak wyschna czy sie nie wstapilyno nic zrobilas test jakosci ubranek.
U nas nocka na właściwych torach
Jedna pobudka na dluuuuuugiego cyca.
Czyżby przerwa w zębach? -
nick nieaktualny