WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
a na sam koniec badania Igunio wpasl w histerie bo sie skapnal ze go obcy facet bada ze nie moglam go uspokoic meza musialam wzywac..
Masakra strachu mi naledzili co nie miara... traz jeszcze ekg, morfologie i do krdiologa do kontroli -
My po wizycie.
Pani pyta, co Konstanty umie?
'Eee, pełza i sylabizuje'
'Słyszę, a teraz pokaz jak sie poruszasz'
Młody w ryk i zaczął uciekać do mamy
Pani mu ostukala raczki i nóżki, posadziła, postawiła, zmierzyła glowke i powiedziała, ze kontrola jak skończy 10 miesięcy, ale tylko ze względu na zarośnięte ciemiączko. Trzeba sprawdzać czy główka ładnie rośniesarcia123, agatia, żabka04, AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf czyli gites
My mamy w nastepnym tygodniu wizyte u neurolog. Moj poki co nic nie gada i to mnie martwi.
Mlody padl o 19 M wsciekly próbuje rozciagac blezer ale serio on na mnie dobry poki cobeda ciche dni czuje
-
Młody zaczął niedawno, a różnica miedzy chłopakami to prawie miesiąc
Choć Tp chyba Ignacek miał przed Kostkiem.
Mój M chory. Katar, gardło, znaczy umiera -
Sarcia, Ulf
Brawo! Wiedzialam, ze u was bedzie dobrze!
Zabka
Ciezki wybor z tymi wozkami widze. Na spokojnie musisz to przemyslec. Juz i tak przymierzanie dziecka za toba, wiec wiesz wiecej niz na poczatku
Kamcia
Jak tam urlopik?
Dariah
Baw sie dobrze z dziewczynami!
Agatia
Ale laska z ciebie! Fiu, fiudzieciaczki dumne z mamusi
Teraz wiadomo po kim Borek i Liw tacy ladni
Ajrin
A nie przejmuj sie. Powiedz, ze mu zazdroscilas w duszy tego sweterka i tak cie posluchal, ze postanowil sie do ciebie dostosowac
Angela
Jak tam twoj lobuziak?
Uwaga! Melduje, ze dzis dalam Amelce przed wyjsciem na spacer butle i wypila jakies 80ml, ale rozwalila mi system wieczorem.
Na kolacje oproznila OBIE piersi i popchnela 90ml mm. No w szoku jestem!!! -
Agatia
Jedyne co mnie zastanawia to zauwazylam,ze wiecej pierdzi po mm. Nie widze by sprawialo jej to bol czy cos, ale pierdki ma konkretne. Kupa narazie normalna... chyba. Jest ciut rzadsza, moze ciut innej barwy ale to tez duzo zalezy od tego co dziecko jeszcze zje, no nie?
Co powinno mnie zaniepokoic? Jakie objawy moglyby swiadczyc o tym, ze to mm nie jest odpowiednie?
A co do laseczki to swieta prawda i dziewczyny zapewne przyznaja mi racje -
Natka mysle ze pienista kupa i brzydki zapach albo wodnista i sluzowata. Jestem pewna zeto wam noe grozi.
Ulf wsumie racja niby miesiąc ale z tp to Ignas chyba 2dni starszy buhaha. A tak na serio to czasem kwestia kilku dni a dziecko taki postep robi trzeba poczekać. Poki co noech chorobsko odpuści poki co wieczorem tenp nie było, noech w nocy jeszcz3 nie bedzie. -
Dzieki dziewczyny. Bede zatem obserwowac.
Niestety mimo moich malych marzen, ze po mm bedzie spala jak susel to jednak rzeczywistosc jest inna. Budzi sie, wiec ech... . -
Ulf super Kosio
Ja zauważyłam że Szymek zgapia od Kosua umiejętności ostatnio nawet żeby potem czytam o czolganiu Szymek też się czolga mnie gada ale jak Kosio zaczął to kwestia pewnie tygodnia dwóch narazie jest super zolniezem w okopach i srubuje pozycje czworacza
Idę spać dziś samo mm na noc kasza była na podwieczorek zobaczę czy będzie jakąś różnicąUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U nas jedna pobudka o 2:30 i potem o 7
Wyjście z dziewczynami super!
LRF,
Gratulacje dla Fifiego! !kamciaelcia lubi tę wiadomość