X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, sto lat mnie tu nie byli. Ledwo ogarniam fejsa, tu już niestety nie mam nawet czasu zaglądać.
    Kamciaelcia, nie wiem co się stalo, ale brakuje Ciebie na fb...

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 09:07

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda cudna

Dariah lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, serio :)
    rzadko wychodzę to i sensu stania przed lustrem nie widzę, to chociaż na kolorówce zaoszczędzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

No ja sie w takim rozmiarze nie widze, ne weselu musze wygladac oszalamiajaco :) mam na to rok wiec zdaze schudnac i wzmocnic cialo :)

Noooo ciesze sie jak maly dzieciak

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupa dzisiaj też ble, chociaż ja sobie zjadłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21.07.2018

Bo taki termin pasuje nam jest wolna sala i orkiestra :)

No ja suknie bede szyc chwile przed weselem, pewnie nie szybciej jak miesiac, bo ja dokladnie wiem jaka suknie chce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra a teraz pytanie za sto punktow! Co dawaliscie lub co sie daje na podziekowanie dla rodzicow i chrzestnych ?? Bo jak to mawia Agatka jestem w tym zielona jak szczypiorek na wiosne haha :D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia idź do salonu pomierz i zrób na fb przymiarki na żywo :) doradzimy :-D

A to napewno pojde i wrzuce fotki, bo ja ogolem chce suknie ktora nazywa sie suknia typu princessa ale z doczepianym/odczepianym trenem zawsze o takiej sukni marzylam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 09:08

• AJrin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam weselicho 5 miesiecy temu hehe dosc na czasie jeste.
    My dalismy zdjecia nas i rodzicow zrobione juz na sali ladnie oprawoonewszystko na miejscu plis pudelko recznie robione z podziekowaniami i waznymi datami. Zrobilismy tez im prezentacje podziekowalna a w tle lecialo kochanuch rodzocow mam taki standard haha.
    Co do suknie ja mialam szyta na 3 tygodnie przed weselem a ostatnie poprawkina 3dni przed weselem. Niestety bylam 6 tygodni po porodzie wiec rozmiar nie byl porzadany ale o tak uważam efekt byl wow.

Fajny payent na sali dac koszyki do wc ze srodkami na wrazie co woem ze u nas sie tomega podobalo. Byly tam tabletki dezodorant pilnik rajstopy podpaski i jeszcze kilka roznych pomocnych awarynie pierdolek. No i my zrobilismy oczepiny dla dzieci z prezentami do dzis kazdy to wspomina a dzieciaki to wogole szalaly.

Angela89 lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf u nas tez obiadowo to zagadkaraczej zawsze nowosci lepiej ida ale nie ma reguly dzis po raz pierwszy poszedl sloik 190 caly dostal Hipa indyka z ryzem i koperkiem. No dobra prawie caly lyzeczka zostala noe chcialam juz wnuszac.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia nie pomogę bo ja stara panna ha ha ha i w kwestii podziękowań jestem zielona, jak szczypiorek na wiosnę :-D

jestes najlepsza stara panna jaka znam :)

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ostatnio byłam na weselu, gdzie w łazienkach były 'koszyki ze wszystkim'.
    Serio mega pomysł. I podpaski i tampony, czyli oczywistości, ale tez jednorazowe szczoteczki i pasty do zebow czy kilka par rajstop.

Sarcia, o co chodzi z tym ślubem, bo mi chyba umknęło? :)

Kosio marudzi i sie ślini. Czyżby czyżby pani pediatra wykrakała te górne zeby?
    Póki co ja nic nie widzę :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfiku

Juz ci mowie, postanowilismy z moim mezem po 6 latach wziac slub koscielny i zrobic wesele stad to weselne zamieszanie :) bo my mamy tylko cywilny, i w przyszlym roku 21.07.2018 zaciagne mpkego do oltarza ;p no i okazalo sie ze sale, orkiestte trzeba rezerwowac na rok na przod o.O i pytam bardziej doswiadczknych o przygotowania zebym czegos nie zapomniala:)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może bym tak swoją suknię z ślubu sprzedała?? :P

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszyk ratunkowy w damskiej toalecie rewelacyjny pomysl, napewno go podkradne , tylko hmm jakie rozmiary rajstop kolory i ile ich kupic czy kupowalyscie ?? Jak jestesmy przy tym temacie to pytam i notuje na przyszly rok tylko zerkne i bede wiedziec co i jak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, obyś kotów sobie nie sprawiła przypadkiem ;)

agatia lubi tę wiadomość

‹‹ 3455 3456 3457 3458 3459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ