WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia idź do salonu pomierz i zrób na fb przymiarki na żywo
doradzimy
A to napewno pojde i wrzuce fotki, bo ja ogolem chce suknie ktora nazywa sie suknia typu princessa ale z doczepianym/odczepianym trenem zawsze o takiej sukni marzylam -
nick nieaktualny
-
Ja mialam weselicho 5 miesiecy temu hehe dosc na czasie jeste.
My dalismy zdjecia nas i rodzicow zrobione juz na sali ladnie oprawoonewszystko na miejscu plis pudelko recznie robione z podziekowaniami i waznymi datami. Zrobilismy tez im prezentacje podziekowalna a w tle lecialo kochanuch rodzocow mam taki standard haha.
Co do suknie ja mialam szyta na 3 tygodnie przed weselem a ostatnie poprawkina 3dni przed weselem. Niestety bylam 6 tygodni po porodzie wiec rozmiar nie byl porzadany ale o tak uważam efekt byl wow.
Fajny payent na sali dac koszyki do wc ze srodkami na wrazie co woem ze u nas sie tomega podobalo. Byly tam tabletki dezodorant pilnik rajstopy podpaski i jeszcze kilka roznych pomocnych awarynie pierdolek. No i my zrobilismy oczepiny dla dzieci z prezentami do dzis kazdy to wspomina a dzieciaki to wogole szalaly.Angela89 lubi tę wiadomość
-
Ulf u nas tez obiadowo to zagadkaraczej zawsze nowosci lepiej ida ale nie ma reguly dzis po raz pierwszy poszedl sloik 190 caly dostal Hipa indyka z ryzem i koperkiem. No dobra prawie caly lyzeczka zostala noe chcialam juz wnuszac.
-
nick nieaktualny
-
Tez ostatnio byłam na weselu, gdzie w łazienkach były 'koszyki ze wszystkim'.
Serio mega pomysł. I podpaski i tampony, czyli oczywistości, ale tez jednorazowe szczoteczki i pasty do zebow czy kilka par rajstop.
Sarcia, o co chodzi z tym ślubem, bo mi chyba umknęło?
Kosio marudzi i sie ślini. Czyżby czyżby pani pediatra wykrakała te górne zeby?
Póki co ja nic nie widzę -
nick nieaktualnyUlfiku
Juz ci mowie, postanowilismy z moim mezem po 6 latach wziac slub koscielny i zrobic wesele stad to weselne zamieszaniebo my mamy tylko cywilny, i w przyszlym roku 21.07.2018 zaciagne mpkego do oltarza ;p no i okazalo sie ze sale, orkiestte trzeba rezerwowac na rok na przod
i pytam bardziej doswiadczknych o przygotowania zebym czegos nie zapomniala:)
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoszyk ratunkowy w damskiej toalecie rewelacyjny pomysl, napewno go podkradne , tylko hmm jakie rozmiary rajstop kolory i ile ich kupic czy kupowalyscie ?? Jak jestesmy przy tym temacie to pytam i notuje na przyszly rok tylko zerkne i bede wiedziec co i jak
-
nick nieaktualny