WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali89 wrote:Ulf super Kosio
Ja zauważyłam że Szymek zgapia od Kosua umiejętności ostatnio nawet żeby potem czytam o czolganiu Szymek też się czolga mnie gada ale jak Kosio zaczął to kwestia pewnie tygodnia dwóch narazie jest super zolniezem w okopach i srubuje pozycje czworacza
Idę spać dziś samo mm na noc kasza była na podwieczorek zobaczę czy będzie jakąś różnicą -
Zasypianie poszło ciężko, bo po neurologu Kosio zaliczył drzemkę w samochodzie.
I zamiast o 20 poszedł spać o 21.
No ale mamy nockę
Wstał o 6.Dariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia,
Eh to i tak super ze ładnie śpi na wyjeździe. ..nam teraz przez tydzień dala ładnie popalić. ..pobudka co 2h...plus jedzenie i ciumkanie przez prawie godzinę. .
Masakra!
Teraz jedziemy na weekend do Warszawy to zobaczymy jak będzie spać to będziemy wiedzieć czy to dlatego ze poza domem czy u teściów cos jej nie pasuje (łóżeczko??).09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnymy znowu na spacer nie pójdziemy, pada od wczoraj śnieg, temperatura nieznacznie na minusie, ale Fifulec wyrósł już z swojego kombinezonu, a kurteczkę mamy lekką i tak samo sweterki, obawiam się że nawet gdybym założyła dwie warstwy mógłby zmarznąć. Oby wiosna szybko przyszła, albo stąd uciekniemy
-
Ja mam wrażenie ze Piotrek w ciągu dnia więcej marudzi jak są inne osoby. Dawno to zaobserwowałam. I dla niego te inne osoby często oznaczają noszenie- niania I u niani nosili, babcia nosiła, sąsiadka musiała nosić
a tu ciotka i wujek nie ponoszą i próbował mimo wszystko powymuszac
jazda tez standard -zasnął o przewidywalnej porze i spał 30 minutwiec 2.5h jazdy na żywca. Tym razem bez wyciągania z fotelika
w ogóle bez przystanku. Troszkę pomarudzil na końcówce ale znów był śpiący
łóżeczko turystyczne robi furoręteraz jest większy i odkrywa więcej jego szczegółów
zwłaszcza podoba się bujanie przy brykanku
Wczoraj spaceru nie było. Ale dziś musowo. Zimno ale słonecznie -
U nas znowu noc totalnie inna niz kiedykolwiek budzil sie co 40 min z otwwrtmi oczami i i umiechem! Bralam do lozka przytulalam to nie on chce brykac lulanoe do snu oj placz! Tylko cycek go usypial :/Tak do 2 w nocy juz szykowalam porcje mm ale padł i spal do 5:30 gdzie finalnie wstal.
A dzis robie ewakuacje M sie rozklada nos cieknie i dostal temperatury zwariuje 2 facetow chorych.
LRF gratulacje zabka.
Agatia powodzenia na laserach oby Liw dzielnie zniosla.
Kamcia ze spaniem Ci mega zazdroszcze i wykazdu tez odpoczywajcie niech jeszcze pogoda dopisze ze slonkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek na drzrmce wstal o 6 ale zjadł i sprzedałem go babci jeszcze posłał po 9 dałam kaszke oczywiście z łyżeczką nie zje tylko butla było ok 200
Więc Ulf w nocy dwa razy po 180 mm i teraz kasza na mm ok 200 przytyl bo ciężko mi to nosić
Inhalacje zrobione i śpi oby do południa bo znowu o 2 pobodka nie wiem jak go oduczyć
Kamcia dzięki już jest lepiej ale dalej noszę maseczke
U nas niby słońce ale strasznie zimno więc siedzimy w domu
Kamcia zazdroszczę morza my na majówkę do Wawy jedziemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam jakos w rosmanie srednio lubie robic zakupytak prawde powiedziawszy
ale za to musze isc wstawic pranie bo troche sie nazbieralo przez te swieta wolne itd.
Pozniej jedziemy ogladac sale na wesele, orkiestre juz znalazlam i to nawet lepsza niz ta pierwsza bo maja saksofon za dodatkowa oplata ale moj maz sie na to napalil wiec na 99 procent na noch sie zdecydujemy, zwlaszcza ze zespol to muzycy z wyksztalcenia na codzien pracujacy w szkolach muzycznych:) i wlasciwie wyjdzie tyle samo 4700 z saksofonemna wesele. Kirde slub za rok a ja wpadlam w szal przygotowan haha
Traz przedemna lepsze wyzwanie musze 10 kg schudnac zeby kupic suknie w rozmoarze 38 a nie tak jak teraz 40/42. Od poniedzialku ruszam na basen !Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny