WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:agatia, obyś kotów sobie nie sprawiła przypadkiem
edit.
ale nie czarnegohehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 17:06
AJrin, agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Agata z dziecmi staropanienstwo Ci nie grozi!
Dobrze ze Liwka dzielna.
Sarcia ja kupilam po dwie pary wszystkie cieliste rozmiar 2,3,4.
Dalam z rosmana jeszcze pakiet naprawczy z igla i nitka kilka agrawek.
No i z apteki cos na rozwolnienie na zgage apap i ibuprom no i strepsils na gardlo.
Tock taki gumy do zucia i hlczarne halsy bo jestem ich fanka na gardlowe sprawy.
Zastanawialam sie nad gumkami nawet ale darowalam sobie co tam niech sie dzoecki rodza moze i my slub wiecej zaliczymy haha.
No i jeszcze do demakijazy waciki husteczki i maly plyn micelarny.
Obowiazkowo krem do rak.agatia, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Widze, ze przygotowania pelna para
Ja nie doradze,bo stara mezatka jestem (w tym roku swietowac bedziemy 11rocznice slubu) i wszystko teraz inaczej sie robi, ale ten koszyk sos jest super pomyslem
Swoja suknie tez szyla mi krawcowa wg mojego projektu
Dariah
Jeden kot to jeszcze nie staropanienstwo
Agatia
Brawo dla Liw. Dzielna dziewczyna
Skali
Jak tam zdrowko?
Foxik
Gratulacje dla Filipkakolejny zebolek
Ajrin
Pieknie zjezony obiadek. My mozemy o takiej ilosci na raz jeszcze zapomniec.
Ulf
Moze faktycznie marudny na zabki, oby.
Jesli o kims zapomnialam, to z gory przepraszam. Dzis taka nieogarnieta jestem.
Mela cala noc sie budzila. Nawet od 21 do 23:30 byl taki ryk, ze te 2,5h to ciagle ja nosilam. Narazie po pierwszej butli na noc nie ma poprawy w spaniu, wrecz przeciwnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ale zazdroezcze cudnie tammacie a jak furka sie sprawuje? Ladnie sie prezentuje.
Sarcia u nas bylo lacznie jakies 11 dzieci przedzial 3 do 9 lat. Dla noch o godzinie 19:30 zrobilismy oczepiny.
1. Na sali byly pochowane jajka niespodzianki w roznych miejscach musialy je znalesc.
2. Zatanczyc do piosenki wszystkie w koleczko i skrócona wersja piosenki.
3. Musiały powiedziec wierszyk albo zaśpiewać by dostac nagrode.
4. Na koniec zostaly poproszone o narysowanie kartki dla panstwa mlodych. Mialy swoj stolik z kredkami i zabawkami.
A i jeszczekazde dziecko dostalo aparatjednorazowy i mialo robic zdjeciaNo i tu dotrwaly chyba dwa aparaty ale spoko najwazniensze zw dzieciaki sie dobrze bawily a rodzice mieli chwile spokoju.
Jako nagrody dla 3 latek kupilismy male laki dla starszych zestaw lego taki maly do skladania auto samolot albo lodziarnia i jakos domek dla dziewczynek.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dobra oporzadzilam dwojke chorych chłopów i już spia moge spokojnie czerpac z kapieli relaks.
-
Ajrin
fura super super
dla męża lepiej niż carera a carera świetna w terenie
dla mnie jazda wciąż na zasadzie analizyw terenie minusów nie znalazłam
jest jedna kwestia która wzbudza w nas zapytanie czy to lepiej czy gorzejkwestia przyzwyczajenia - chodzi i wyższe krawężniki -w carera odruchowo przyciskalo się rączkę i podjeżdżala a w crosswalk nie da się tak -nie da się podnieść wózka -on po prostu podjeżdża pod krawężnik. Super to jest ale odruchowo chce inaczej
budka głośniej chodzi
ale oparcie lepiej się reguluje
ogólnie minusów nie znalazłam
a samochód nie był po sufit zapakowanyjako kierowca wszystko w każdym lusterku widziałam
-
Kamcia super kuleczka Piotruś
buziaki od cioci.
Ja dziś ciężki dzień niby u rodziców jestem to mam pomoc ale mama w pracy tata na budowie każdy zajęty poszłam się kąpać to nawet wlsow nie unylam bo się Szymek obudził
Mam masakre buzia cala w syfach muszę iść do apteki kupić jakiś krem bo porażka
Sarcia ślub super sprawa ja lubiłam przygotowania pierwszy taniec nauka walca pamiętam jak przed samym ślubem cwiczylusny na tarasie a tak strasznie komary gryzly
A co do sukni to nie wiem czy dobrze zrozumiałem że ty chcesz miesiąc wcześniej szyć ? Ja tam nie wiem ale reż miałam szyta w salonie to 7 miesięcy wcześniej zamawiallam schudłam ale to nie jakoś bardzo ale chyba twój prywatny krawiec zacznie ci szyć miesiąc wcześniej chyba że gotowa kupisz ale to też różnie bywa bo przeważnie w salonach mają tylko takie do mierzenia a myszą zamówić u producenta
-
A no to super noech służy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz zauwazylam skutki podawania Amelce butelki. Coraz wiecej godzin moze minac od karmienia do karmienia bez poczucia dyskomfortu w piersiach. Ba! Dzis nawet zauwazylam, ze wieczorem krocej pila z piersi i biedna sie poplakala, ze juz nie ma i matka wciska jeh butelke. Wypila 110ml.
Jejku, wiem, ze musze ja odstawic,.ze czynie to bo chce dla niej rodzenstwa ale tak cholernie mi smutno ;( -
nick nieaktualny
-
U nas po raz pierwszy od dawna przespalam ciurkiem 4.5 godziny. Pewnie by tak nie bylo ale w nocy o 12 po 5 przebudzenou sie Ignasia i ciumkaniu chwile piersi wcisnelam mu 120ml mm i pospal 4.5 godziny. Mu sie nie chce ssac a z piersi samo noe leci.