WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas też noc nie była jakoś super, do 3. też wstawałam co chwila, nie jestem nawet pewna czy coś spałam, ok 3. się okazało że pieluszka przesikana. Ja nie wiem czy ja nie potrafię dobrze założyć czy coś z żurkami jest
M mu mm zrobił, Fifek zjadł, odłożony zaczął się chichrać i gadać do nas. Ehh... chociaż tyle dobrze że przebudził się lekko dopiero ok 6. zasnął bez problemu sam i wstaliśmy teraz
-
A nie kręci sie przypadkiem w nocy?
Na brzuch i kuper do góry?
Wtedy siku wypływa. Takie moje obserwacje. Jak widzialam zew nocy sie kręci i łazi to Pielucha mokra.
I to w 5 tez.
U nas pierwsza pobudka przed 4. I zasnął po półtorej godziny.
-
Ale młody sie nauczył mówić 'kajkajkaj' i to jest takie slodkie, ze mi miękną kolana.
Jak w końcu zacznie 'mamamamac' to chyba umrę od łez wzruszenia.
Jestem pojebanasarcia123, Dariah, Natka-matka wariatka :), AJrin, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, Angela,
Współczuję nockimoze tak jak mówi Agatia - ząbki? Albo jesli w ciągu dnia chłopcy sa też bardziej drazliwi i marudni - skok??
LRF,
Pamiętam ze Fifi od zawsze dużo "podróżował" po łóżeczku, może dlatego przecieka pieluszka? Albo może 5 sa za duże? Jak za luźne to łatwiej wyleci wszystko.
Ulf,
Nasza od wczoraj mówi "ejejej"a od jakiegoś czasu baba, dada, gaga, wewe, i... mamamma ale to tylko gdy jest zdenerwowana albo placze. A ja głupia wmawiam sobie ze ona wie ze to mama
i lecę do niej zadowolona - Mamusi już idzie! Hehe
Nawet jeśli to nieświadomie to i tak jest słodko! !
U nas nocka spoko, jedna pobudka o 4 ;)i teraz o 8:3009.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:u nas zęby jak zwykle idą w parze z skoczysławem, bo skoro ząb wyszedł, a marudzenie nie przeszło to jak to logicznie wytłumaczyć?
Ulf, może? a może za dużo sika?
ale on w ogóle się dużo rusza, jakby miał owsiki w tyłku..
I u nas po ruchliwych nocach zdarza sie, ze Pielucha wcale nie jest pełna, a pajac mokry po pachę.
A jak śpi grzecznie to Pielucha wazy po nocy 3kg
Ile macie tych zebow? 4? Wiec jeszcze kilka zostało HahahWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 09:07
-
nick nieaktualny
-
No i Monika sugerowała na fejsie i u nas sie sprawdziło, ze maruda był najgorszy 2-3 dni po przebiciu.
Czyli jak ząb zaczyna iść i potem tuż po przebiciu. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Dariah, ale my dopiero co z 3 na 4 się przerzuciliśmy, bo 3 były za małe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witamy się i my. Pobudki standard o 2 i 6 mleko zezarte teraz kaszka i szaleje
Szym w nocy się nie kręci tylko z boku na bok, ale mamy 4 i są ok.
Kurze mi ciągle katar siedzi w zatokach kupię dziś ibuprom zatoki
Dziś m wraca i mamy wychodne do baru a co bo już zwiedne totalnie
Szym właśnie dojrzał telefon i chce go pozrec to jest extra motywator
-
nick nieaktualny
-
Skali,
Zdrówka!!
Agatia,
Jejku, Liwka jest niesamowita!!! Zdolniacha!!!
Natka,
Pewnie ze musi Ci być smutno z powot odstawienia. ..ale to w szczytnym celu! Do tego dobrze ze Mela ładnie zaakceptowala mm..bo gdyby do tego doszła walka z nią o picie mm..byłoby jeszcze gorzej
A ja wierzę ze za rok będzie drugi bobas którego bedziesz karmić!
Bisacz,
Co u Ciebie ?Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnypokazałam mężowi ten obrazek i od razu zapytał "coś ty znowu kupiła????"
jeszcze nic, ale znalazłam rampers, który strasznie mi się podoba, ale cena trochę z kosmosu, a wszystko przez to że nic dla nas nie zostało z ostatniej promo w lidlu
dałam Fifkowi rogala do karmienia do zabawy i nie ma dziecka od prawie 10 minut, ha ha hama to sznurki do związania i metkę, istne cudo
http://iv.pl/images/25683318265156072746.pngagatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny