WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pampki 4 sa kude wagowo nawet do 18 kilonie mowcie ze juz 5 ja tu zapas spory w lidlu 4 zrobilam
Dziecko padlo M oporzadzilam zaraz sama padne. Kurde dziś jeździłam i ogarnialam sporo rzeczy az 100 km zrobilam po samej Warszawie.
Oby noc laskawa była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 20:46
-
nick nieaktualny
-
No wy wagowo sporo Kamcia nie wiem ile obecnie Piotrus ale u nas zwolnilo na maksa wiec raczej 4 nawet dokupie
-
Kamcia kurde wy jiz ptroiliscie wage! Nam brakuje jeszcze ponad 2 kilo.
-
Ja kupilam na sprobowanie 5 tuzurki i sa w miare dobre. Za duzo nie odstaja mimo, ze Mela sopiwro przekroczyla 8kg, ale widocznie po mnie jest dupiata i ta dupke ma wieksza
Padnieta dzisiaj jestem, masakra. Taki lobuz sie z Amelki zrobil, ze nie nadazam normalnie. Wszedzie musi wejsc, kazda dziure zwiedzic i uwieeeeelbia jezdzic na dywaniku z sypialnikladzie sie na nim i wola po swojemu. Trzeba dywanik chwycic i ujezdzac po panelach
a ta haha sie w glos
Dzis juz niesmialo tuptala wokol naroznika w salonie.
Co do jedzenia to jajko, jajecznica i wszystko co z jajkiem zwiazane jest bleeee. Normalnie zaciska usta, a jak uda mi sie podstepem wlozyc jej do dziubka to.ma odruchy wymiotne, pluje, wyciaga paluszkami z buzi.agatia lubi tę wiadomość
-
Sarcia, gratulacje dla Igusia, 7 mies to poważny wiek
A jeżeli chodzi o pieluchy to my w dzień używamy 3, kończymy ostatnią paczkę i przejdziemy na 4, które narazie zakładamy na noc i spokojnie całą wytrzymują ale wydają mi się trochę za duże, no ale 3 jednak takie na styk i już prawie za małe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przygotowalam porcje mm na noc. Nie bede non stop wstawac moze uda się pospac znowu 4 godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 22:04
-
Amelia mimo oproznienia cyckow i dopicia jeszcze 120ml mm nadal sie budzi, wiec nie rozwiazalo nam to problemu ciaglych pobudek a szkoda.
Wypatruje chwili, w ktorej przespi cala noc. -
Natka u nas tez mm do tej pory nie pomagalo ale wczoraj po 120ml spal 4.5 godziny. Cycki mialam puste wiec tyle by nie wydoil i pewnie co 30 minby chcial ciumkac.
-
AJrin wrote:Kamcia kurde wy jiz ptroiliscie wage! Nam brakuje jeszcze ponad 2 kilo.
Piotrek potroil choć nie musiał a emilka chyba by potroila wagę na 2 latkapampersy 4 po prostu odciskaly się na dupce królewicza. On jest duży. Tutejsza kuzynka twierdzi ze Piotruś jest większy (i juz cięższy ) od jej 14-miesięcznego krewniaka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny