WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hihi
zjadłam 2.5 kawałka halibutajakbym tu mieszkała to bym majątek straciła na samym halibucie
Obkupilam się w porcie w rybkifladra, śledź i piękne płaty dorsza
na obiadek wuja właśnie fladerke smazy
wieje ale ładna pogoda
i jakoś żyję po 3.5 h snuNatka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas pojawila sie wysypka pytanie 3 dniowka czy jajko z rana. Goraczkowal tylko z wtorkuna srode i jeszcze trochew dzien mial w czwartek juz bez temperatury. Jajko dostal po raz 3 poprzednie bez reakcji.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj z 6 pobudek na jedzenie ale cycki pelne wiec mm nie dawalam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez dzos zaproszeni na roczek ale dupa mlody 3 dniowka M grypa ja ledwo zipie pewnie wylegarnia zarazkow ze mnie.
-
nick nieaktualnyA ja dzis nie wiem jaki wlasciwie mamy plan na dzień, corka u tesciow na noc zostala wczoraj o 13 przyjedzie, wiec jestesmy tylkp z malym sami. Jakis obiad prsygotuje i nie wiem moze gdzies pojedziemy co by to nie zamulac cala noedziele w domu....
-
Dziewczyny, mam pytanie. Moze glupie,ale nasunelo mi sie
Kiedy zaczac nasadzac dziecko na nocniczek? Amelia nocniczek dostala, narazie traktuje go jak zabawke. Wsadza do niego zabawki i wyciaga. Nie nasadzalam jej (chcociaz moja mama i resciowa mowia,ze juz moge... ale wiecie, to stary typ wychowywania dzieci) , chociaz siedzi ogolnie stabilnie, raczkuje, stajena nozkach (sama wspina sie na nogi np przy kanapie) i zaczyna powolutku tuptac przy kanapie przesuwajac sie po jej dlugosci. Nie wiem jak to jest z nocniczkien a nie chce zrobic jej krzywdy sadzajac ja za wczesnie lub ominac wlasnie ten moment kiedy powinnam to zrobic.
Mamusie starszych dzieci. Jak to u was bylo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O! Dzieki dziewczyny za opinie
czyli pytanie wcale takie glupie nie bylo
Moja kolezanka nasadza coreczke w wieku 10mies ale jej to sie ewidentnie podoba i udalo im sie zlapac jedno siku i jedna kupe, chociaz wlasnie jest to."lapanie" a nie swiadoma potrzeba.
Wolalam spytac wlasnie was jak to wygladalo