WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin minie napewno.
Jeszcze trochę picierpimy.
Ja to kurwuje już jak mam go karmić.
To twój chociaż cyca obali a mój....
Ręce opadają.
Pocieszam się że kamcia też była na tym etapie.
Teraz Piotruś wcina:-)
U ulf to samo było a teraz ładnie nadrabiaja chłopaki.
Więc ajrin i u nas zaswieci słońce:-)
Ulf a co u was???? -
nick nieaktualny
-
No to ladnie Sarcia w mojego wmusilam cyca ale M musiał mi pomagać aby go przytrzymac masakra jakas.
Sarcia jak Igi je cyca czy butla?sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My już szczęśliwie w domku
droga super, nawet deszczyk nie padał
trochę pięta boli mnie od gazu ale mały ciut marudzil na końcówce -ale uznajemy to za jego normę bo nie robimy przerwy w podróży
mały śpi a my pizze zajadamy
DZIŚ KOŃCZYMY 8 MIESIĘCY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:07
marta258, sarcia123, Natka-matka wariatka :), AJrin, żabka04, Skali89, Ulfenstein, Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Gratulacje dla Piotrusia. 8miesiecy :* przystojniaczek
Zabka
Kosmitka swiruje i lobuzujepodciaga sie na czym idzie a najbardziej lubi przy kanapie, bo i podreptac idzie
Powoli odstawiam ja od piersi i mleczko nawet ladnie je, chociaz nie ukrywam jest ryk (glownie z mojej strony) za cycusiem.
Dzis jak dalam jej possac 3min, zabrakam cycucha i dalam butle to takie lzy krokodyle jej polecialy. Tak strasznie przykro mi bylo, ale cel szczytny wiec probuje sie trzymac dzielnie.
Dziewczyny, u Amelki poprawilo sie jedzenie. Mam nadzieje,ze na dlugokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia gratki dla Piotrusia i lak ladnie siedzi nic nie chwalilas ze już trzyma sie tak ładnie.
U mas chociaz na noc zjadl kaszke z porci 120ml mm. Uff chocoaz cos dziś zjadl.
Ale jestem umordowana weekendem niby spokojny bo caly w domu ale jakoś padam na pysk i nic juz mi sie nie chce.
Chocoaz dzis ogarnelam cala chatę wiec jeden plus.
A Igi juz nie ma wysypki wszystko ladnie zeszło. Wiec na bank 3 dniowka za nami dobrze ze taka lagodna.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak na zlosc 8 na dole zaczela wychodzic...zwariuje spuchla mi twarz nic nie moge zjesc tragedia... a najgorsze jest to ze mam 8 zattzymane w kosci...i sa do chirurgicznej ekstrakcji tylko jak zawsze nie mam czasu zeby pojsc...dobra mam tez pietra przed tym
ale jak po raz kolejny ten zab sie pcha chybaczas zeobic z nim porzadek zalamka
-
nick nieaktualny
-
ajrin
tak, ładnie siedzi, nawet i godzinę usiedzi, jest jeszcze głupiutki i siedząc robi "hopa hopa" i bezmyslnie odbija sie w tył
ale nie uznawałam tego jako powód chwalenia się...bo my w sumie nic nie umiemy, nic nie robimy, lepiej zatem nawet nie pisać -
Kamcia siedzicie to zawsze coś
u nas prpcz pelzania poki co tez nic. Do tego ogolnie pogleboa tylko behemota i zero gaworzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrabilam.
Niespimy od 20min:-(
Wypił 4 lyki mm!!!!
Leży i śmieje się do mnie.
Chyba jest szansa jeszcze na sen.
Choć ja wyspana bo poszłam spać z nim o 20! Z fochem na męża.
Co za typy z tych facetów!
Nie dość że chorować nie możemy to i się okazało że i jeść nie muszę
Zrobiłam awanturę.
Potem poszłam kąpać małego (miałam odpuścić) a że ufajdany od serka,kaszki,ciastka,chrupka bo robiłam wszystko żeby coś zjadł i sie tam nie darl więc jak ma dziecko nie być brudne ja jadło przy kurtce zamkniętej po usta?
Potem on kaszka zjadł 4 łyżeczki!!!!
Ja oszaleje dziewczyny!
Potem córka kąpiel i dopiero ja zjadłam.
Kamcia wszystkiego najlepszego dla Piotrusia. Buziaki mój slodziaku:-)
Jak nic nie umie?!
Zobacz jak ładnie siedzi:-)
Mój też nic nie umie:-(
Jak temperatura u Piotrusia?
Czyżby trzydniowka?
Robert miał wczoraj czerwone polika jak wróciliśmy ale to był stan podgoraczkowy po kąpieli przeszło i obyło się bez przeciwbólowych na noc.
Natka jesteś zuch dziewczyna.
Cel masz wielki więc warto.
Kolejne dziecko wikariusz na cycuchu
Ważne że je mm i bez efektów bólowych.
Jest dobrze a ty się ogarnij hihi
A nie masz problemu z nawalem w cycuchach?
Sarcia nasz też już ma stałe godziny wstawania choć z tym różnie bo jak nie je to nie umiem określić kiedy wstanie.
Na pewno z drzemki są pewniaki.
Ajrin to i was dopadła ta trzydniowkadobrze ze po wszystkim.
Edition. 120 wow!!!!
Dobre i to
Ja mam we wtorek dentyste potem czwartek być może w czwartek już nie będzie potrzeby.
Właśnie zajrzałam do kalendarza i zaczynam już portkami trzasc.
Jak ja nie nawidze wizyt u dentysty!!!!
Już mi się słabo robi.
A w piątek z córką do dentysty.
A dziś przesiadamy się do spacerówki naszej bo Roberto już mi chce wyskakiwac z gondoli.
Więc jest okazja nauki w spacerowce przodem do mamy.
Nowa kupujemy jak się tylko pokaże ogłoszenie bo jadą wiozie od producenta
Miałam kupić używke bo stwierdziłam że jednak nie będę wnosić do chaty na 3p tego wózka itp bo jestem za leniwa.
Ale nie mam wyjścia bo nie ma uzywek okazuje się że jak jest ogłoszenie (cena niska) to oszustwo!
A jak ktoś chce naprawdę sprzedać to cena taka zw mogę dołożyć te 200zł i kupić nowy więc bez sensu.
I tak mój synek będzie się wozić w nowym napewno
Gadalam z koleżanką z porodowki hihi ona wnosi na 4p 11kg i mówi że super daje rade więc mnie podubudowala i chyba nie będzie tak źle.
W ostateczności zostaje mi chowanie do auta czy piwnicy.
No choć ten temat zakończyłem
Mały usnal więc może i ja jeszcze usne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 05:24
kamciaelcia lubi tę wiadomość