WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcianu nas bylo identyko byla to 3dniowka. Ale lagodna temperature mial jeszcze lekka w ciagu dnia ale wieczorem juz nie po 4 dniach dopiero wysypka.
-
Nadrobilam Was
My weekend spędziliśmy w Warszawie - niestety pogoda nie była rewelacyjna...ale i tak pospacerowalismy
Zosia ładnie spała u mojej kuzynki i dzis w now też - mimo podróży i spania ponad 3h w samochodzie!
W pewnym momencie, pod koniec podróży już się jej znudzilo i zaczęła płakać, histeria totalna..a ona jak placze to się tak strasznie znosi ze az oddech tracimyśleliśmy ze zawalu dostaniemy z moj D! Auto na piskach na poboczu zatrzymalismy i ją "ocucilismy". Masakra
Co do nowych umiejętności - brakhehe
Kamcia,
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia!!! Przystojniak !!
Żabka,
Na pewno przejdzie Robercikowi i znów zacznie ładnie jeść! A może to ząbki? !
Natka,
Powolutki Mela sie ladnie odstawi od piersii jak będziesz na spokojnie odstawiac ją to i sama się z tym faktem oswoisz
Angela,
Cieszę się ze nocka lepsza! !
Potem wrzucę zdjęcie Zośki09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja tez musze za pit sie zabrac abilczylam ze tysiaka musze im kurde ponad zaplacic masakra.
Natka dzieki ze pytasz. Mowisz szalwie zapodalas. Mnie tez czeka odstawienie M już kikka razy napieral na mm na noc mi jakos szkoda ale coraz gorsza jazda jest z cycem nie chce mu sie ssac butle pewnie szybcien by i wiecej wypil.
Sarcia a jak Ci poszlo odstawienie wszystko ok pilas szalwie musialas coś sciagac?
Kuza jakos masakrycznoe sie boje odstawienia i stanu zapalnego.
U nas nocka znosna choc podalam 150ml mm o 2 w nocy bo cycki pustawe a budzil soe co 40 min tym sposobem pospal do 5 a wstal o 6 na dobre. Teraz padl i spi godzine. -
nick nieaktualny
-
pit brata zrobiony, jak nigdy nie musi złotówki dopłacać
mały spi ponad godzinę ale niespokojnie, więc latam do niego
goraczki jednak na pewno nie ma
pity wypisuję recznie na druki bo korzystam z darmowych programów , a te narzucają swój KRS...a ja chcę koniecznie Zuzankę-koleżankę Emilki
i dupa-zapomniałam pobrać załącznik pit O
czyli na pewno jutro dokończę sprawę włącznie z wysłaniem -
nick nieaktualny
-
Ja rozliczam online i tez darmowe wysylam online i krs moge zmieniać
-
AJrin wrote:Ja tez musze za pit sie zabrac abilczylam ze tysiaka musze im kurde ponad zaplacic masakra.
Natka dzieki ze pytasz. Mowisz szalwie zapodalas. Mnie tez czeka odstawienie M już kikka razy napieral na mm na noc mi jakos szkoda ale coraz gorsza jazda jest z cycem nie chce mu sie ssac butle pewnie szybcien by i wiecej wypil.
Sarcia a jak Ci poszlo odstawienie wszystko ok pilas szalwie musialas coś sciagac?
Kuza jakos masakrycznoe sie boje odstawienia i stanu zapalnego.
U nas nocka znosna choc podalam 150ml mm o 2 w nocy bo cycki pustawe a budzil soe co 40 min tym sposobem pospal do 5 a wstal o 6 na dobre. Teraz padl i spi godzine.
Ja pije szałwię i chyba kończy sie samo.
Ostatnio wychodzi tylko nocne karmienie cycem. Jedno, czasem dwa. A cycki nie pęcznieją.
Na początku było gorzej. Ale stopniowe wydłużanie przerw zadziałało.
Tez sie bałam tego bólu twardych cycków. Nic fajnego
Dzis w nocy ponad godzina marudzenia.
Myślałam ze głodny bo właśnie cycki puste. Ale mm nie chciał.
Wstał po 6. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też robiłam mamie przez neta jakiś program do pita i od razu wysłałam trzeba było tylko podać przychód za poprzedni rok z poprzedniego pita. Mam nadzieję że jest ok mam to całe potwierdzenie wysłania a trwało to całe 10 minut więc po co komuś 30 ze ta płacić
Moje zdrówka w miarę resztka kataru
Szym padł dziś pierwszy raz idziemy na fitness od choroby nie pada więc trzeba to wykorzystać
Muszę się zbierać bo już późno a jeszcze Szymka ogarnąć max najpóźniej
Obiad mam z wczoraj rosół więc spokój nic nie gotuję
Plan na popołudniu jest taki że robię porządek w szafie bo mam jeden wielki kołowrotek i nic nie mogę znaleźć
-
nick nieaktualny
-
A moj pospal ładnie ponad godzine wypilam na spokojnie kawe
a pozniej z M sie posprzeczalam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny