WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Czytalam publikacje, w ktorych doradcy laktacyjni twierdza, ze pokarm w piersi bedzie juz zawsze. U niektorych kobiet nawet jest mozliwy powrot do kp po wielu miesiacach od odstawienia dziecka.
Kamcia
Jak tam Piotrus? Mam nadzieje, ze goraczki juznie ma.
Zabka
Szkoda gadac czasem z tym jedzeniem. Ja tez czesto zdarza sie, ze pierwszy posilek jem po 21:00 kiedy moj D nie wyobraza sobie niezjesc sniadaniaczy wypic rano kawy i obraza sie gdy go o cos prosze wtedy. So0dAngela89 lubi tę wiadomość
-
A mój chyba po bananach ma suche placki
Ito po bananach słoikowych tez.
Kicha bo baaardzo lubi.
Na jakie kawałki rozdrabniasz owoce ze ładnie zjada? -
nick nieaktualnyNatka mój też ma forma jak mu przeszkadzam twierdzi zw zawsze coś wymyślę.
A w dopiero z nimi
Ja swojego zaraz w łeb pier...lne.
Szykuje się do pracy i mi jeczy żebym dała sobie spokój z zakupem nowej spacerówki.
Włożyl spacerówke zamiast gondoli i nagadac Sue nie może jaki zajebisty mamy i po co wydawać tyle kasy!
Wrrrr
My już w domu.
Robcio bawi się autkiem
Robert uwielbia banany:-)
Moje dziecko siedzi koło mnie i się przytula jakie to słodkie:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia a marudzi????
Ja stawiam na 3 dniowke
Mój Robert zjadł pół sloiczka kaszy hipp bananowy.
Dobre i to.
Ja kończę sałatkę z kalafiora nie mogę się nią najeść a już prawie jej nie ma:-(
Edition nie ma zjadłam wszystko
Dopada mnie stres przed jutrzejszą wizyta u dentysty
Czemu tam trzeba chodzić?!
Mój Robert już śpiącyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia to pewnie za 2 dni wysypka.
Angelika to dobrze tak bezpieczniej nam odradzala szczepienie przed chrzcinami kazala zrobic po.
Zabka bedzie dobrze ja tez musze sie umowic w końcu do dentysty kurde wiecznie zapominam po coazy wsrto zrobic kontrole.
My mamy jutro usg watroby prosze o kciuki jade sama wiec bede sie stresować jeszcze bardziej. -
nick nieaktualny