WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W lidlu beda body kopertowe w majowke 2 maja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnoe szkoda ze rampersow nie ma. Ja kopertowe zakladam na wizyty do lekarzy nie trzeba rozbierac calego
-
Witaj Darusia jak tam na placu boju?
-
Było marudzenie i trochę płaczu od 15 do 18... o 1 w nocy muszę znowu podać antybiotyk (co 12 godzin).
Mam pytanie: na ile przed podaniem antybiotyku, podawałyście probiotyk?
Edit: I czy jeżeli mam jej podawać antybiotyk 2x dziennie, czy dicoflor też mam podawać 2x dziennie? Niby podaje się 5 kropelek dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:51
-
My mielismy zalecenie przy zlych kupach podawac 2 razy dziennie dicoflor po 5 kropli. U dorsoslych jest godzine lub dwie przed antybiotykiem lub po.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Dzis wieczorem zauwazylam, ze Mela zrobila zielona kupeod ponad tygodnia dostaje mm czy to.moze byc od tego? W sumie dzis zjadla tez banana i to az 1/3 a na nia to duzo i miseczke rosolku z makaronem i marchewka i tak sie zastanawiam
-
Dariah, śliczna Twoja Zosieńka
Kamcia, zdrówka dla Piotrusia.
Lrf, ale Fifek ma ładny apetyt, tylko pozazdrościć.
Natka, dziękuję za pamięć, u nas właściwie Antoś grzeczny ale wieczorami coś marudzi, ciągle pcha wszystko do buzi i szoruje po dziąsłach więc chyba to zwiastun ząbkowania. W zeszłym tyg na szczepieniu lekarka potwierdziła że dziąsła są już trochę rozpulchnione więc chyba niedługo zacznie się armagedon. Za to ostatnio bardzo ładnie je kaszkę i obiadki, muszę mu chyba zwiększyć porcje bo jak się skończy to dalej otwiera buźkę. No i coraz mniej karmię, mleka mam mniej, synek też już tak się nie najada więc dostaje coraz więcej mm. Myślę żeby jeszcze karmić 1-2 mies i to chyba będzie koniec. Chociaż poranne karmienie jest super bo mały zje, zasypia przy cycu i śpi godzinę lub dłużej więc zawsze mogę dospać.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość