WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy któreś z waszych dzieci tak ma, bądź też miało...
Po primo: gdy Małą coś bardzo boli (głównie po szczepieniu) to ma "odlot". W sensie oczy jej lecą tak, że widoczne są białka. Tak jakby traciła przytomność. I usypia. Staram się, żeby mi nie usypiała w takich momentach. Taka sama sytuacja była jak jechaliśmy z nią w styczniu w nocy na pogotowie (z tymi dusznościami).
Po drugie: jak uśnie mi w samochodzie w nosidełku lub w łóżeczku i coś ją nagle przebudzi lub ktoś to zaczyna bardzo płakać i ma drgawki... rączki i główka jej się trzęsą.
Niepokojące są te objawy i pediatra też powiedziała, żeby to zbadać. Na NFZ dostałabym się dopiero w listopadzie. Idziemy prywatnie w środę (pierwszy termin był na 31 maja, ale ktoś zrezygnował).Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Darusia kciuki będą warto sprawdzić bedzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
My też prosimy o kciuki jutro rano mamy neurologa.
Jutro m ma imieniny. Może zrobię jakiś super obiad chociaż przecież mój talent kulinarny jest zerowy no ale zobaczymy mam ochotę na pieczarkowa to zrobię na rosołem a na drugie kurczak w warzywach czy coś jutro ma być ładnie to przespacerujeny się do sklepu
Tymczasem dobrej nocy
Trzymamy kciuki Kamcia i Darusia
Również za wizytyhace maluszki
-
nick nieaktualny
-
Skali kciuki tez trzymamy.
Kamcia oj no to tym bardziej 3 dniowka pewnie. Dalo rade zbic? -
Ajrin
ciężko tzn długo. Już raczej spada i jest szansa ze zaraz się położę. Okłady robiłam. Było nawet 39.4 kiedy powinno już spadać (godzinę po podaniu leku )
Jeszcze chwile poczekam bo 38.4 mnie nie satysfakcjonuje
malutki na szczęście śpi i tylko chwilami się przebudza
wtedy daje mu pić
38 po 2h od podania leku (w dawce podanej przez mysze a nie producenta ). Mały śpi spokojnie, ma już chłodne rączki i wypaca się. Idę spać. Pewnie ledwo oczy zamknę a kurdupelek wyspi sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 03:12
-
nick nieaktualnyDarusia, skali kciuki zacisniete.
Dajcie znać po wizytach.
Darusia oby to nic poważnego.
Skali powodzenia w górach życzę żeby było mega smaczne
Kamcia u nas też po godzinie gorączka wróciła nie wiem czy pamiętasz jak pisałam.
Buziaki dla Piotrusia.
Co za twarożek dawalas ostatnio piotrusiowi? Z chlebem?
My pobudka nr1.
Zjadł aż 110ml mm
Bardzo mnie to cieszy
Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas też noc taką se mały spał z nami bo o 2 nie chciał spać jak się obudził potem o 6 niby się obudził m chciał mu Dac mleko ale nie chciał więc śpi dalej a ja zaraz muszę wstać się ogarnąć obczaic jakie korki są bo niby niedaleko ale jest budowa wiaduktu kolejowego i były mega korki
Po skoczek od razu do biedronki a potem do Rossmann bo znowu jest jakaś promocja
-
Dobry, trzymamy kciuki za wszystkie wizytyjace kumpelki i kumpli.
Kamcia kurcze biedny Piotrus, oby juz minęło to badziewie.
My na 10 tez do lekarza na kontrole, katar jak był tak jest!
U pogoda taka paskudna, ze depresji można się nabawic tylko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 07:37
-
Gorączka juz później spadła ale mały przez sen zaplakal zanim usnelam. Później się powtórzyło. A przypomniała mi się wczorajsza drzemka wiec zabrałam Piotrusia do naszego łóżka. Zjadł nawet troszkę mleczka. Przebudzil się na budzik męża ale usnal i aż do teraz. Gorączki nie ma.