WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO 12 dalalam paracetamol bo to był hard core:-(
Marudzil, płakał itd plus czerwone polika.
Teraz lepiej choć dalej marudzi:-(
Wszystko na nie
Sarcia
Kalafior gotujemy w solowej wodzie ma być nie miękki ten kalafior.
Do tego jaja na twardo, szczypiorek ja dałam koper bo nie mam czosnek przyprawy i śmietana z majonezem sosik taki zrobić. -
Zosia vs buraczki
A teraz drzemka po obiadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 14:43
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), martta, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia zdrówka dla Piotrusia
Z mojej wyprawy nic nie wyszło bo padł mi w aucie akumulator więc poszliśmy do koleżanki na kawe. A teraz Szym będzie jadł a potem do spania bo wcześniej tylko 30 minut spał
A potem pierwszy krok czyli wywalam rzeczy z szafy obym miała na drugi siły
Żabka znam ta sałatkę jest pycha narobiłaś smaka u nas się jeszcze daje pomidory miĘ sobie zrobię na kolację mniam
Ja nie sciagalam mleka bp miałam tak mało więc nic nie piłam na zasuszenie po ciąży doSzedł mi się biust zmalał ale jest dekoracja większy bo Stare biustonosze są za mąle rety jakie ja musiałam mieć małe cycki jak teraz mi się wydają małe
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki!
Natka dzięki za pamięć, ja poczytuje, ale się nie odzywam, bo kryzys od tygodnia.... mały się zrobił łobuzem strasznym, wymusza płaczem i krzykiem wszystko, jest też momentami przesłodki i kochany, ale tylko momentami teraz, mam nadzieje, że to skok.... dobrze, że chociaż odobraził się na mleko mm i coś tam go podjada...
I zaczął wstawać o 5 rano!!!!! już postanowiłam kupić rolety bo przez nasze wszystko prawie widać, może jak będzie ciemno to będzie jeszcze zasypiał. Jestem nieprzytomna z okresem i jeszcze wczoraj jak chciałam pospać 30 min dłużej i M sie zajął marudnym dzieckiem to usłyszałam po 20 min że to nie czas, żeby UWAGA! się byczyć!!!! Szlag mnie trafił, serio myślałam, że go zabije. Przeprosił po aferze, że i tak już poranek był zrypanyprzez to że ciągle go w domu nie było to nie wiem czym pachnie całodniowa opieka nad fifm teraz... Ehhh, mam ochotę wysłac albo siebie albo jego na księżyc często ostatnio...
Do wszystkich mam co się martwią o przerwy w jedzeniu, to przejściowe, my już parę razy to przerabialiśmy a potem nagle apetyt wraca i je aż się uszy trzęsą, także spokojnie trzeba to przeczekać.
buziaki dla Was dzielne mamuśki wszystkie, odwalamy kawał dobrej roboty bez kitu, szkoda, że tak rzadko docenianej...
ps. no i dalej mały ma katar, ja już nie wiem.... jutro kontrola u lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 14:24
-
Martta o kurde to meczy katar u nas po 3dniowce mamy dalej katar.
Kamciaelcia oby lagodnie my temperatury zaledwie poltora dnia mielisny i to niecale 38 podalam tylko 2 razy pedicrtamol raz w nocy i spadla ladnie i pozniej nastepnego dnia w poludnie bo markotny i mial 37.5.
Dariah slodziak z niej i jak padla
Zabka jak ja noenawodze jak wlasnie cos mnie zbudzi jak w poludnoe odsypiam i nie jest to dziecko czuje stracone sekudy minuty snuDariah lubi tę wiadomość
-
Skali a jaki jest 2 krok? Wyrzucanie? 3mam kciuki ja dzis podlogi szorowalam i ogolnie dokanczalam porzadki.
-
A u mnie syf
najpierw nie ogarnelam po świętach / teściowej potem szybkie pakowanie no i teraz przyjazd. Wszystko leży i się wala bo mały więcej uwagi wymaga
Pedicetamol gorzej jakoś działa. ..dłużej ta temp spadała i mały znów usnal -trzeci raz ...i teraz śpi wtulony we mnie więc leżę razem z nim. ..oby w nocy spał -bo dziś ładnie spał. Ale stawiam na nurofen bo dał spokój na 6h. ..i rano Piotruś aż się śmiał. ..Emilka identycznie przechodziła trzydniowke o czym już nie raz pisałam -temp max 38.5 łatwa do zbicia całe 3 dni i noce. -
Skali89 wrote:Ajrin drugi krok to poskladamie ich trzeci włożenie do szafy tych nadających się
Mi to zajęło 2h bo się nie cackalamwielki wór na śmieci. Mały dla potrzebujących i kilka rzeczy w sumie nowych dla kuzyna córki. Mąż zapowiedział ze tez musi tak zrobić
Podobny porządek zrobiłam tez z butami bo po tej ciąży stopa mi urosła z 36/37 na zdecydowane 38
poszło do kontenera. Kilka kolo kontenera (w tym moje kozaki za 300 zl)
Jedne buty zostały do oddania. Niemal nowe ale dziewczyny i dzieczynki w mojej rodzinie mają stopy większe jak 37no i czarne wyjściowe przeoczyłam ale znajdą nabywcę
-
nick nieaktualnyMy na dworze.
Byłam w rosku kupiłam kilka sloiczkow ale tych po 4mcu.
Coś innego może będzie miał ochotę.
Wygrałam 17zł w zdrapki więc kupiłam małemu zabawkę hihi.
Marta tule.
Wiesz ja wczoraj nie musiałam wg mojego męża jeść!
Oni se pojedli w przerwie jak byliśmy w zoo ja w tym czasie karmilam małego tzn starałam się i zdążyłam w locie kilkanaście zjeść zimne frytki.
A mąż dwa schabowe,nagetsy po córce frytki.
Bardzo mi przykro się zrobiło ale rano już w tylek wlazil.
Ahhhh szkoda gadać.
Jesteśmy silne babki to prawda.
Ps ale odzywaj się nawet w poście uśmiech strzel.
Będzie napewno nam miło:-)
Buziaki i nie smutno się.
Ja też przechodzę jakiś mini kryzys.martta lubi tę wiadomość
-
Agatia jak tam u was?
-
nick nieaktualnyFifek zjadł podwieczorek składający się z pół jabłka, pół gruszki, całego banana i dwóch łyżek płatków owsianych, ale dał do zrozumienia że sobie tym nie pojadł i wypił na dokładkę 120 ml mm
Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Dariah
Sliczna ksiezniczka.
Foxik
Taki podwieczorek? Woooow! A ja sie ciesze jak Mela zje 1/3 banana
Martta
Odzywaj sie kochana, wygadaj sie. A chlopem sie nie przejmuj.
martta lubi tę wiadomość